• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ssk sı yeni başladı gitsem yazarmıki ilaççç
Yazar cnm sen git
hadiş cim eğer topiki terk edersennnn

tkb seni listeden atar vallahii haa:20::20::20:

koca dötlü karı sıcaklar başınamı vurdu. bi dekırmızılar gelmş ya ondan dertlendin zaarr..

sevinç hanımcığımın dedği gibi ben duramıyorum fazla bunalıyorum.

şimdide pazardan geldim.ölüyorum ama sana yazmak istedim iki dakka.

sevinç beni arabanla pazara götür bidahakine:55::55::55::55::55:
Gotururum hayatim bir daha haber et.
sevinççim senin halanlar nerde kaldı. hiç bu kadar gecikmezlerdi. bi ara bi telefon et sor bakalım bi yere mi takılmşlar:18::18:

halanlar gelmez se bebk gelir:30::30::30::30::30:
Kiz gelen giden yok adanadaydim ya hem korunuyoz test felanda yapmadim aklima is dusurmeyin :110:
çok ısrar edersen gitmem ahahah yok kız nereye gidicem beni myuvam burası alimallah dışarda kalırsam kötü yola düşşerim .9 sen kovsanda ben yüzsüzlük eder yine gelirim kurtuluşun var sanıon zaaarrr

zatennn bende hissediommmm emin olmadan bişi sölemioo gibi his vaaaa

vilmayla mlxy eklemişsin başka ne var kızz kaçtı gözümdennn :51:
deli karilara bak nie sakliim hayret bisi :110:
allah seni davul etmiye emi çok güldürdün beni neşem yerime geldiii ayyh sevinç bi buklede senden alalımmm haydin çal davulcu keklik dürküsü bilirmisin:16::16::16:
Sana bir lorke calarim ne oldugunu sasirirsin.
ayy ben bi duş alım karılar çok kötüyüyüüyüyüyüyüyüm yine gelirik.

sevinç hanımcım dip köşen bittimi ayol:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
Bitti kiz bu saate ismi kalir aksam yemeeeni bilem yidik bulasiklari yikadim.
sevinç sende bişiler çal yoksam karı gidecek:18::18::18::18:
He kiz lorke caldim ben ona...
nese kızlar sohebte doyum olmaz kocam geldi öpüldünüz hepinizi ayrı ayrı seviommm görüşürüzzz unutmayın beniii
Seni unutmak mumkunmu:18:

inşallah cnaım ikizmi demiştin olursa ikisi tutundu demiştin dimi allahım vermez vermez birden 2 dene verir onun kudretine akıl ermek mümkünmü :51::51:

evet canım 2 tane embriyo transfer etti doktor.inşallah 2 si de tutunur bana ve hayata...

Kiiizzz merakli karilar size uydum test yaptim
:19: yook annem tek cizgiyle basbasa kaldim :19:
annemlerdeydim kocis yoktu ben basak karisi gibi
cocugu karnima koyup gitmedim annemin yanina
ustelik korunuyok dimedimmi ben:20:

sewinc senin bir kez daha böyle olmuştu galiba canım..sabret tahlil sonuçlarını alınca başlarsın hemen çalışmalara,hem mesimsel olarak da gecikmeler olabiliyor...ama sewinc yaaa insan yinede tek çizgi görmek istemiyo dimiiii:50:

sağol canım valla zaman iyice yavaşladısanki hiç geçmiyor.inşallah sıkıca tutunurlar da hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek te kısmet olur.
amin canım inşaallah....
çok saol canım sen nasılsın bakalım görüşmeyeli 4 gün önce midem bulandı ertesi gün yine normalde adet başlaamadan bikaç saat önce belli ederdi sevinmiştim ama olsun umudum hala var

bende sıcaklarda boğulmak üzereyim..hayırlısı olsun canım vardır onunda zamanı,zamanı gelmeden biz ne yaparsak yapalım olmuyor,inşaallah en yakın zamnda gelir bebeğin..

sewinc senin bir kez daha böyle olmuştu galiba canım..sabret tahlil sonuçlarını alınca başlarsın hemen çalışmalara,hem mesimsel olarak da gecikmeler olabiliyor...ama sewinc yaaa insan yinede tek çizgi görmek istemiyo dimiiii:50:

O hadisle basak karisi yuzunden test yaptim hele hadis emin olana kadar solemiyor demesinmi deli karilar evet canim o tek cizgiden nefret ediyom gece gece canimi sIkTI

Gunaydin hanimlar gece sicaktan bayildik resmen Allah sonumuzu hayir etsin
sanirim bbenim kirmizilar geldi gelecek:50:
meraklilarina duyurulur :110:

günaydın kızlar bakıyorum daha kimsecikler yok ortalarda.

ben kalktım sahile gidip kahvaltı yaptım şimdi eve geldim ilaç saati. çok şükür bu gün burası biraz serin yoksa buharlaşacaktık sıcaktan.

erenayı incili hatun olarak değiştirmişsin,başka bir değişiklik yok galiba:31:

sen yine incili yi fark etmişin, hadisko onuda fark etmedi:41:

baştaki bi kaç karıya kalp taktım yıldız yerine. eğer beğenirseniz yıldız yerine kalp olsun dicektim:31::31::31:

kız sıcakta hmile halinle niye sen gittin pazara dikkat et kuzum..
benim kocam çok düşünceliiiii melek bir kocadır:16::16::16::16:ama o kadar değil:1::1::1: mecbur ben gidiyom:38::38:
slm kizlarr...nasılsınız...basakcim wAlla internet baglatmayi istiom ama bakalım bekliom daha...kocisim ne dicek die...26 sında yenilenio paketim o zamana kadar olamam sarartma beni noluyyy...öpüyorum hepinizi...
abovvvvvvv 26sına kadar bırak sarartmayı listeden atılır insan:50::50:

üzülme üzülme sen göynümüzün kırmızı yıldızısın:48::48:

aa ben seni benim gibi çalşkan karı sandımdı o yüzden telaşlandm.

ben becerikli hatunum napiyim iki arada bi derede bebeee karnıma koyup gitmişim:9::9::9:

O hadisle basak karisi yuzunden test yaptim hele hadis emin olana kadar solemiyor demesinmi deli karilar evet canim o tek cizgiden nefret ediyom gece gece canimi sIkTI
ben test mi yapp dedim sana:19:sadece aklına düşürdüm:1::1::1:
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:bugün burası esiyo ohhhhh:21::21::21:

bende aşımı vurundum geldim. hemşire kolun acıycak ağrı yapıcak kızarıcak şişicek dedi:21: sakkın kk ya girme dedi daha çok ağrır dedi:36:

Son düzenleme:
günaydın kızlar bakıyorum daha kimsecikler yok ortalarda.

ben kalktım sahile gidip kahvaltı yaptım şimdi eve geldim ilaç saati. çok şükür bu gün burası biraz serin yoksa buharlaşacaktık sıcaktan.
slm cnm demekki burayla orası aynı sayılır. püfür püfür esiyorrr:21::21::21::21:hava da kapandı mağmur yağcak zaarr:6::6::6:

gunaydın uykucular yınemı burda değilsiniz topık örümcek ağı bağladı sızın yuzunuzden ya:20::20::20::9::9:

hee kalp güsel olmuş kalp ver bize başaksss
heee verene vermiş biz hayla yıldızıı kız yolacammmm yeminimi bozdummmmm kalpli donlu karı bende kalpli olmak istiyommm
Yazar cnm sen git

Gotururum hayatim bir daha haber et.

Kiz gelen giden yok adanadaydim ya hem korunuyoz test felanda yapmadim aklima is dusurmeyin :110:

deli karilara bak nie sakliim hayret bisi :110:
ağzını arıoduk sen düştün valla saklamıomuşsın onu anladık en azından hahah
Sana bir lorke calarim ne oldugunu sasirirsin.
çal anam çal oynasın kızlarrrr kurtlarıızı dökelim
Bitti kiz bu saate ismi kalir aksam yemeeeni bilem yidik bulasiklari yikadim.

He kiz lorke caldim ben ona...

Seni unutmak mumkunmu:18:
ay canımmmm ben de unutmam unutturmam tehditlerim uçuştuğu vakittt unutmuonuz:)))
evet canım 2 tane embriyo transfer etti doktor.inşallah 2 si de tutunur bana ve hayata...
inşallah canım rabbim haberinide almaya kucağınada almayı nasip etsn bizede inşallah

kafana silhamı dayadıkk kızzz yapmıyaydın alla alla hiç olmazsa sendeki şüphede gitmiş olduişte

amin canım inşaallah....

bende sıcaklarda boğulmak üzereyim..hayırlısı olsun canım vardır onunda zamanı,zamanı gelmeden biz ne yaparsak yapalım olmuyor,inşaallah en yakın zamnda gelir bebeğin..
dşkkat et dün gecede kocamla nefes alamadık bi ter attık anlatamam oturdum yerde ensem yandı soğuk suya girdimmm eşimde girdi öle yattıkkk

ben merak ettim bahanemsiniz de hadiii de de canım benim demek zamanı gelmemiş sen bizi bilmionmu hele beni hasta olmadan önce pskolojim direk hamişliğe yönelio ama artıkın yöneltiom:))korunuomuşsun bu ne şüphee kızz

bi,zde bizde allahım hayır etsin bu ssıcaklar hayra alamet değil rabbim korusun hepimizi

gunaydın uykucular yınemı burda değilsiniz topık örümcek ağı bağladı sızın yuzunuzden ya:20::20::20::9::9:
ben vallahi uyumuşum sıcaktan kaldıramadım başımı ama zil çalmasaydı sanırım dahada uyucakmışım heheh önce bi evimize bakalım sonra erenayefe baş eder onlarla temizlik şefimizzz

hiç bile ben uykucu değilim sabah 6 da ilaç içmeye kalkıyorum bidaha uyku yok heyecandan uyku yok yeme içme yok offffff offfff geçmiyo zaman bi uyusam uyandığımda direkt test sonucunu söleseler pozitif mesela

Hadisko canım geçtimi ağrıların

geçti canım tşk ederim ilgin için ilk günüm çok sancılı geçioooooo bide üşüttüm ikisi ii tetikledi akşama kadar uzandım kalkamadımm ilaç almak zorunda kaldım hiç içmem genelde ama çekilcek gibi değildi sıcağıda eklersekkk hiç çekilmioo sen nasılsın bu araada

geçti canım tşk ederim ilgin için ilk günüm çok sancılı geçioooooo bide üşüttüm ikisi ii tetikledi akşama kadar uzandım kalkamadımm ilaç almak zorunda kaldım hiç içmem genelde ama çekilcek gibi değildi sıcağıda eklersekkk hiç çekilmioo sen nasılsın bu araada

ben de iyiyim canım ya heyecanla bekliyorum istirahat ediyorum kendimi iyi vemutlu hissedeceğim şeyler yapıyorum ve bekliyorum.

Back
X