• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zaten resmimizi bi görsen sanki kocam üstüme düşüyo gibi çıkmış o yüzden almadık fotoğrafı ama dans pek komik oldu herkes güldü aranızda biri var dedi:1:

nikocum bu bbek daha şimdiden aranıza girmeye başladı. doğduktan sonra halvette yapamıcaksınız:25::25::25::25::25::25:

Neden ama neden niyeki nicin nasil ama sebep
tek kisiye kalp koyup nasil diye fikrimizi sorabilirdin caninin istedigine kalp bize yildiz
ayrimcilik buuuuuuuu :kkk:
ayrimci topic basi basak karisiiii
sil o yildizlarida istemiyom ben
:19::19::19::kkk::kkk::kkk:

:19::19::19:bencede meydani bos bulmak istiyoooooooo:20::20::kkk::kkk::47:

:kkk:
...................
:110::110::110::110:

:57::57::57::57::57::57:

selamlar kızlar hemen bilgi verip kaçayımmm
dün havalanından gelince dok. gittikk
prolaktin hormonum yüksek çıktıı
dostinex verdi doktor onun içinn
ama bu ilaç beni istifra ettiriyo dün gece hallettim yineee
mide menogon iğn verdiii
2. iğnemi bu sabah yaptırdım acaip bel ağrısı yaptı bende yaa
bu iğneden vurulan varmııı???
yan etkisi galibaaaaa

neyse ben bugünde yokummm

ne sorunlu bi karısın sen kanka:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

Günaydın kızlar hayırlı mutlu günler.....

Ben yine sabah 6 da kalktım uyuyamıyorum nolcak benim durumum be ya kaldı 8 gün hayırlısıyla bi atlatsak da mutlu haberi alsak rahatlasak

inşallah cnm ne büyük heyecandır o bekleiş kim bilir. inşllah sonu güzel olury:16::16::16::16:

Ayyyy bu arada yarin adanadaki hastaneyi arayacam sonuclarim cikmissa cuma gunu orda randevum vardi:18:
dua edin giz bisi cikmasin rabbimin sinavi biliyorum bende ilk cocuktan sonra sinaniyorum
bunada sukur yarabbim. dua edin ozellikle hamis karilarrrr
gizzz beydagli sende dua et hemsom kankam hadisss
:18:
ben ben ben etmeyimi:26:
kız yukarıdaki karılarr siz bir olupta benim kankama niye yükleniyorsunuzz bakiiimm:20:
ayıp be 2 kanka benim hamiş kankamamı saldırdınız :25::25:
bak karakuşak karateciyim tek tek girişirim size aaa:41::41::41:
karı hamile naapsıınn ,nasıl yetişsin herşeye :20::20:
ben kankamı özenle elinizden alıp şööle kenara koyuyorumm:49::49::21::16::16::16:
sizede hadeyinn uleyynn diyorummmmmm:47::47::47:
rahat bırakın kankamııı:51::51::51:
:59:sağol kanka ben bu adanalılarla şu an başa çıkmaıyom:59:

kolum acıyo:59:

kara gün kankası:59:

sana bi papoş çayı yapıyım buyur:7:

yıldızn yerine kalp koymayı denedim yine isyan çıktı:59:

sen fikrini söölemedin kalpler nasıl durmş:59:
inşaallah sonuçların tşu an başaemiz çıkar canım,sonrada bebişi sağlıkla kucağına alırsın:))dualarım seninle..

hee,hiç farketmemişim ama bence kalp daha güzel olmuş..sen en iyisi oylamaya sun çoğunluk nederse o olsun:34:
:34::34::34::34::34:
benide zorlıcak gibi nazomm:94:
bende 4. günümde başladımm bugün 2. iğnemi vuruldumm:94:
iğne yerlerimm çok acıyor valla bööle olursa o iş nasıl olcak bilmem:25::25:
benim dok cumartesi gel bakalım dedii
benim dün gece belimm çok ağrıdı bu iğneler yapıyomuş galiba hemşire öle deddi:31::31::31:
aslında merionol yazmıştı ama getirtemedikk :50::50:
mecbur bunu aldık:114:
inşallah faydası olurda çok eziyet çekmeden pozitif sonuçları alırızzz:128:
yoksa 1 ay daha bu iğneleri vurulursam bi daha oturamayabilirimm:50:
abovvvvvv o iş olmazsa neye yarar. ayyy yoksam o işi yapamayın diyemi uğraşıyolar napıyolar.:25::25::25::25::25::25:
neyse nazocum ben çıkayım artıkk
mutfakta işim var
kocişim gelene dek ancak toplarımm
sana iyi geceler

nazocum ışıkları kapat topiği süpür tozunu all
başak gelincede wc yi yıkasınn,yerleri silsinn
ben bulaşıkları topladımm,, ne kadar çoktu

sabak çayınıda sevinç demlesinn,,poğaçalrı da hadiş yapsınn
bana tuvaletle yerler mi düştüüüüü:30::30::30:

kankaya bak bee ne pis iş vermiş:25::25::25:

bende dün giremedim topike. misafirim geldi:21::21::21:

kocamın dayısıgil ailecenek evimizi görmeye gelmişler:21::21:

oturacak pek yerim yok malum, küçücük odaya tıkıştık kimisi yere oturdu:1::1::1:ama çok sıcak bi ortam oldu.

limonata ikram ettim çay istemediler. 5 tane bardağım olduğu için sadece misafirlewre yetti KOCAMLA BİZ içemedik:1::1:

misafirler gittikten sonra kocam sordu bana "aşkım bardağımız mı yoktu bana niye limonata vermedin " diye:9::9::9:

ayy çok eğlenceliydi misafir ağırlamak:21::21::21:

şimdi işlerimi bitirmem gerek saat 12de mukabele ye gitcem camiye:21:

hava da ne güzel çok şükür Allah ramazanda yardım edeceğini gösteriyo sakın korkmayın oruç tutacaklar:34::34:

geçen sene de tam ramazan girdiği gün serinlikler olmştu ve 30 gün sürmüştü:16:

inşallah adanada serinlemiştir,serinlemediyse de serinler inşllahhhhh

hadi ben kaçımm yoksm yetişemicem:10:

eroşun dediği gibi temzlik yapan bi smiley istiyoruzzzzz:kkk::kkk:

eroş senin kullanıcı adından ses yokmu

eroşşşşşşşş:57:

sara abalanın dişi ağrıyomş çok kötü. ben dün geçmiş olsuna gittim çiceğimi alıp

sende bi çeçk alda geçmş olsuna git:117:

bende dün giremedim topike. misafirim geldi:21::21::21:

kocamın dayısıgil ailecenek evimizi görmeye gelmişler:21::21:

oturacak pek yerim yok malum, küçücük odaya tıkıştık kimisi yere oturdu:1::1::1:ama çok sıcak bi ortam oldu.

limonata ikram ettim çay istemediler. 5 tane bardağım olduğu için sadece misafirlewre yetti KOCAMLA BİZ içemedik:1::1:

misafirler gittikten sonra kocam sordu bana "aşkım bardağımız mı yoktu bana niye limonata vermedin " diye:9::9::9:

ayy çok eğlenceliydi misafir ağırlamak:21::21::21:

şimdi işlerimi bitirmem gerek saat 12de mukabele ye gitcem camiye:21:

hava da ne güzel çok şükür Allah ramazanda yardım edeceğini gösteriyo sakın korkmayın oruç tutacaklar:34::34:

geçen sene de tam ramazan girdiği gün serinlikler olmştu ve 30 gün sürmüştü:16:

inşallah adanada serinlemiştir,serinlemediyse de serinler inşllahhhhh

hadi ben kaçımm yoksm yetişemicem:10:

eroşun dediği gibi temzlik yapan bi smiley istiyoruzzzzz:kkk::kkk:

eroş senin kullanıcı adından ses yokmu

Allah kabul etsin bizede dua et :110:
o kadar isyan ettim kalbi alamadik :19:
kusuyom ben silin adimi listeden :kkk:
zaten cocuk yapmayada korkuyom :19:
kalpte alamiyom:19:
:10:gidiyom iste gidiyoooomm:41:

Ben isimi bitirdim evimi sildim supurdum toz aldim lavabolari yikadim balkonu yikadim camasiri hhallettim ama ne yemek yapacami bulamadim:44:

Basak karisi dun misafir gelince senin kaynosta ciktimi yukari merak ettimdi :1:

slm canlarimmm napionuz...bi bakem dedim...20 kb internetim kalmış...gıdım gıdım kullaniom...kalpler güzel olmuş basakcim....hepinizi öpüyorum...Allaha emanet olun...

:31:hic kimseler yok nirdesiniz
bu belinay nirde yaa kistlerini gorunce bize
kustu zaaar
:50:

kızlaaar selammmmmm ,ikili test sonuçlarım çıkmış sonuçlar güzelmiş vee ben bugün cinsiyet ve sonuçları öğrenmek için dr a gidiyorum çok heyecanlıyım :) dün gece gördüm rüyamda kızım oluyodu herhalde tersi çıkacak oğlan dicek dr :) saat 6 da randevum nasıl hayanıcam o saate kadarrrr:30::30: görüşürüz öptüm hepiniziii.

kızlaaar selammmmmm ,ikili test sonuçlarım çıkmış sonuçlar güzelmiş vee ben bugün cinsiyet ve sonuçları öğrenmek için dr a gidiyorum çok heyecanlıyım :) dün gece gördüm rüyamda kızım oluyodu herhalde tersi çıkacak oğlan dicek dr :) saat 6 da randevum nasıl hayanıcam o saate kadarrrr:30::30: görüşürüz öptüm hepiniziii.

Canimm gozlerinaydin ikili donucun iyiymis pihtidasim benim hemen haber wer gerci olis dicek doktor ama :1: heyecanla bekliyom ayyyy hep guzel haberler alirsin insallahhh

Allah kabul etsin bizede dua et :110:
o kadar isyan ettim kalbi alamadik :19:
kusuyom ben silin adimi listeden :kkk:
zaten cocuk yapmayada korkuyom :19:
kalpte alamiyom:19:
:10:gidiyom iste gidiyoooomm:41:
:53::53::53::53::53:
Ben isimi bitirdim evimi sildim supurdum toz aldim lavabolari yikadim balkonu yikadim camasiri hhallettim ama ne yemek yapacami bulamadim:44:
gidiyom diyon sonra yemek sormaya geri geliyon:44::44::44:
Basak karisi dun misafir gelince senin kaynosta ciktimi yukari merak ettimdi :1:
ooooo ayıp ettin kuzum gelmez olurmu hiç:27::27::27:

en sinir olduğum huyu da gelen misafirlerime evimi gezdirirken onunda peşlerinden gezmesi, sanki görmediğin ev:63:

Son düzenleme:
Canimm gozlerinaydin ikili donucun iyiymis pihtidasim benim hemen haber wer gerci olis dicek doktor ama :1: heyecanla bekliyom ayyyy hep guzel haberler alirsin insallahhh

bana da kız diyodun:1:hatta ilk öğrendiğimde söylemiştin hatırladnmı. kızın olcak senin başak demiştin:21::21:senin içine ters doğuyo:19:

:31:hic kimseler yok nirdesiniz
bu belinay nirde yaa kistlerini gorunce bize
kustu zaaar
:50:
kistlerini görünce bize niye küssün:9::9:delirdi karılar:27::27:

ay bu hatunlarda hep akşam 6ya randevu alıyo. erken saate alsana deli karı:57:

Back
X