• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizde aynen öle yapış,yupuş oluyoz...doktorda vajinal muayane mi olucaksın öyleyse tutamazsın tabii...ay iğne acısını ben çok iyi bilirim çok zor yaaa,ama ne yapıcaksın canım sonucunda güzel şeyler olacak onu düşün bebişin gelecek inşaallah..kız sen kilolumusun ki:26:

evet diyanet orucu bozmaz diye yazı yayınlamış ama kullanılan jel konusunda net bir bilgi yokk
bende 2 gün tutmıyım diyorumm
ayy iğneleri vurdukları yerler sızım sızım sızlıyo
yatamıyomm oturamıyomm
allahım bu eziyetlerimiz yüzü suyu hürmetine göndersin yavrularımızıı inşallahhhh
aaa beydağlı ben kilolumuyummm???? aşkolsuunn hemde ne kiloluyum bir bilsenn
zaten iri yapılıyım kemikliyim bide üzerine neredeyse 90 kg yımm
1,68 boy var düşün halimi
başak bana boşuna koca totolu demiyo:60::60:
hep bu hormon tedavileri yüzünden bu hallere geldim ben

slm kızlar naber:ssz::ssz: sanırım bu ayın ılk psikolıjık hamılesı benım bugun satımın 16. gunu.. cuma gunu doktora gıttığımde yumurtama 22 mm demıştı ılışkı onermıştı. ben sıddetlı kasık sancılarıma bakarak c.tesı catlamış olabıleceğin tahmın edıyorum yumurtamın. ama c.tesıden berı kasıl ağrılarım gecmedi. yanılmıyorsam gecen gun banyo hyaparken köpüklu lıfımle göğüs etrafını zor yıkadım cok acıdı. suanda elleıdğımde meme ucunde değil ama cevresınde acı hıssedıyorum. sankı rahmımden sıvı gelıyo gıbı hıssedıyom ama aslında akıntım yok... ben bu ay kafayı tırlattım sanırsa hadı hayırlısı:17::17::17::9::9::9::9::9::9:

:9::9::9::9:
kız güldürdün beniii
bekle bakalım belirti arama hemen
inşaallah hamilesindirr ama belirtilerle kendini umutlandırma olmazsa çok üzülürsünn
allahımm inşallah bu ay yavrunu göndermiştir canım tek dileğim buu

keyfin nasıl bakalımm
görüşemedik bu ara

evet diyanet orucu bozmaz diye yazı yayınlamış ama kullanılan jel konusunda net bir bilgi yokk
yatamıyomm oturamıyomm
allahım bu eziyetlerimiz yüzü suyu hürmetine göndersin yavrularımızıı inşallahhhh

:53::53::53:kısss kirazeros gerçekten yirim seni:56: şimdi hormon tedawin yoksa hemen diyete başla reçel filanda yime sakın,gerçekten hormon tedawisi çok kilo aldırıyor yaa..diyanet vajinal muayene içinmi,yoksa normal muayene için mi vermiş bu fetvayı:26:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeter ablacımm amiiiin
allahım şu mubarek günlerin hatırına bizimde yüzümüze baksınn
bizide anneler kervanına katsınn inşallahh

oleyyyyyyyyyyyyyyy
gözümüz aydınnnn
sağlıklıymışş hemde
allahım sağlıkla kavuştursun inşallahh
aminn canımmmmmm sağol, en kısa zamanda herkesin güzel haberini alırız inş....

Aaaaaaaaaa hade bakalim gozunaydin canim saglikla kucaginada alirsin indallahhhh

Gizzzz nerdesin sen haaaa gaynana madurlari siziiiii....
Insallah amiiiinnnn
evett sende kızıma erkek dedinnn not ettim senide ilerde şikayet edicemm:)

teyzesi yisin onuu..anaaaa kız ay ilk defa yanıldım bu konuda yaaa...oleeyyyyyyy:64: duman sen zaten kız istiyordun,RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum..en güzelide sağlıklı olması oh şükürler olsun:46::46:kıss dikkat et başak karısı kızına el koymasın:9::9:
kız başak gibi bi kaynanaya kızmı verilir ne dersin sennnn...ama senin oğlun olursa düşünürüm bak;)

slm kızlar naber:ssz::ssz: sanırım bu ayın ılk psikolıjık hamılesı benım bugun satımın 16. gunu.. cuma gunu doktora gıttığımde yumurtama 22 mm demıştı ılışkı onermıştı. ben sıddetlı kasık sancılarıma bakarak c.tesı catlamış olabıleceğin tahmın edıyorum yumurtamın. ama c.tesıden berı kasıl ağrılarım gecmedi. yanılmıyorsam gecen gun banyo hyaparken köpüklu lıfımle göğüs etrafını zor yıkadım cok acıdı. suanda elleıdğımde meme ucunde değil ama cevresınde acı hıssedıyorum. sankı rahmımden sıvı gelıyo gıbı hıssedıyom ama aslında akıntım yok... ben bu ay kafayı tırlattım sanırsa hadı hayırlısı:17::17::17::9::9::9::9::9::9:

hadi bakalım cnm inş.doğru çıkar hislerin seni yanıltmaz.ayrıca psikolojik de olsa yaşadıkların çok normal:) hepimiz yaşadık bunları emin ol;)

yatamıyomm oturamıyomm

canım sen ne kadar süredir bebiş istiyon?

:53::53::53:kısss kirazeros gerçekten yirim seni:56: şimdi hormon tedawin yoksa hemen diyete başla reçel filanda yime sakın,gerçekten hormon tedawisi çok kilo aldırıyor yaa..diyanet vajinal muayene içinmi,yoksa normal muayene için mi vermiş bu fetvayı:26:

vajinal ultrason için vermiş canımm ama jel kullanılıyor ya onun için garanti vermemişş
açık kapı bırakmışş
diyete başlayamıyorum çünkü yumurtlama iğneleri(fsh,lh hormonu içeren)iğneler kullanıyorum
yanında da prolaktin hormonumu dengede tutmak için hormon ilacı kullanıyorumm
zaten reçeli çoook canım istemedikçe yememmm
bi çikolatam var oda bitter olcak yoksa yiyememmm
ama kilolarım yerleşti bi kere vermek çok zor
bide kemik ağırlığım fazla benimm aileden genetikk
iri ve ağır kemikliyizz(ince çıtı pıtı olmak neden bizim genlere bulaşmamışş onu hiçç anlamadım ama)
o kadar kiloda 46 beden giyiyorum
kiloma göre bayağı ince görünüyorumm

vajinal ultrason için vermiş canımm ama jel kullanılıyor ya onun için garanti vermemişş
açık kapı bırakmışş
diyete başlayamıyorum çünkü yumurtlama iğneleri(fsh,lh hormonu içeren)iğneler kullanıyorum
yanında da prolaktin hormonumu dengede tutmak için hormon ilacı kullanıyorumm
zaten reçeli çoook canım istemedikçe yememmm
bi çikolatam var oda bitter olcak yoksa yiyememmm
ama kilolarım yerleşti bi kere vermek çok zor
bide kemik ağırlığım fazla benimm aileden genetikk
iri ve ağır kemikliyizz(ince çıtı pıtı olmak neden bizim genlere bulaşmamışş onu hiçç anlamadım ama)
o kadar kiloda 46 beden giyiyorum
kiloma göre bayağı ince görünüyorumm

desene osmanlı hatunları gibisin..takma kafanı kuzum ,bebeğin olur koşuşturmaktan veririsin inşaallah.....

aminn canımmmmmm sağol, en kısa zamanda herkesin güzel haberini alırız inş....

Aaaaaaaaaa hade bakalim gozunaydin canim saglikla kucaginada alirsin indallahhhh

Gizzzz nerdesin sen haaaa gaynana madurlari siziiiii....
evett sende kızıma erkek dedinnn not ettim senide ilerde şikayet edicemm:)

kız başak gibi bi kaynanaya kızmı verilir ne dersin sennnn...ama senin oğlun olursa düşünürüm bak;)

hadi bakalım cnm inş.doğru çıkar hislerin seni yanıltmaz.ayrıca psikolojik de olsa yaşadıkların çok normal:) hepimiz yaşadık bunları emin ol;)

ay bende sewe,sewe alırım oğluma canım ama benim oğlum olana kadar senin kız büyümüş olacak yaa:34:

aynen etli butlu iri kıyım bi karıyımm
valla bebeğim olsunn ben kilolu olmaya razıyım yeter ki onun sağlığını etkilemesinn
ama inşallah bebeğim sebep olsunda verdirsinn

canım ben 2005 yılında evlendimm
2006 yılında 20 haftalıkk bebeğimi erken doğumla kaybettimm
2 yıl sütüm korudu uğraştık bayağıı
işte o zamanlardan beri uğraşıyorumm ortalama 6 yıldır bekliyorum

inş en kısa sürede olur canım peki senin sorun neymiş canım

desene osmanlı hatunları gibisin..takma kafanı kuzum ,bebeğin olur koşuşturmaktan veririsin inşaallah.....
valla bebeğim olsunn ben kilolu olmaya razıyım yeter ki onun sağlığını etkilemesinn
canım sen ne kadar süredir bebiş istiyon?

inşaallah canım inşaallah..olur tabiki neden olmasın,kuzum sen pıhtılaşma testlerini yaptırmışmıydın??

kızlarrr karından ultrasonla yumurtlama olup olmadığı belli oluyo mu?
walla canım genelde vajinal muayene ediyolar hiçbirimiz sewmiyoruz ama onlarda daha emin olmak için maalesef öyle bakmak zorundalar..
olacakk olacaaaaak
asla şüphe etmiyoruzz umudumuzu yitirmiyoruzz
bol bol dua edipp allaha tevekkül ediyruzz
ve inşallah olacak diyoruzzz

ama olmazsada allahın takdiri diyoruzz

tabiki herşey ALLAH ın takdiri kuzum zaten insnın inancı olmazsa bu kadar yaşanan acıyla kafayı yerdik heralde...ben artık hakkımda bu hayırlı ise bunada razı olucam galiba...

inşaallah canım inşaallah..olur tabiki neden olmasın,kuzum sen pıhtılaşma testlerini yaptırmışmıydın??

canım ben pıhtılşma testi yaptırmadımm hatta o zaman (18 yaşındaydım) bebeği araştırmaya bile yollamadımm
üzüldük çok aklımıza gelmedi böyle bekleriz diye
hemen olur sandıkk
ama sebebi yaşım küçük olduğundan rahim gelişimini tamamlayamamış ve bebeği taşıyamamış dediler bide zaten hamileliğim hep kanamalı geçmişti,,
bekleniyodu bu durum zatenn

ama bi daha hamiş kalırsam ilk isteyeceğim test pıhtı testi
buradan tecrübelendimm
mutlaka isteyeceğimm

canım ben pıhtılşma testi yaptırmadımm hatta o zaman (18 yaşındaydım) bebeği araştırmaya bile yollamadımm
üzüldük çok aklımıza gelmedi böyle bekleriz diye
hemen olur sandıkk
ama sebebi yaşım küçük olduğundan rahim gelişimini tamamlayamamış ve bebeği taşıyamamış dediler bide zaten hamileliğim hep kanamalı geçmişti,,
bekleniyodu bu durum zatenn

ama bi daha hamiş kalırsam ilk isteyeceğim test pıhtı testi
buradan tecrübelendimm
mutlaka isteyeceğimm

canım yaptıracaksan hemen yaptırmalısın çünkü o testler gebelik öncesinde yapılıyor..

Back
X