• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o zaman bi sorayım bennnn
yaptıralım hazır uğraşıyozz

süt üreten hormonum yani prolaktin yükseliyooo
doğumdan sonra bebeği emzirirken adet olmuyosun,vücut süt üretirken adet görmeni engelliyorr
bu hormon yükselince de aynısı oluyoo
vücut süt ürettiğini zannediyo

bunada halk arasında süt koruması deniliyooo

gitme canım o zaman çünkü boşuna gidersinn
hazır değilsen gitme zaten çünkü uzun bi süreç olabiliyo bazeen dayanamazsın
eğer direnirimm alttan muayene olmam diyosan hiç gitme başkalarının sırasını doldurma
ama zaten doktor ikna eder senii

söyleyeceğim doktora
yapalım dicemm
belki yaptırırr
devlet hastaneleri yapıyomuu
hımm anladım cnm,süt gelmişmiydi senden peki?

üni.hastanelerinde yapılıyo diye biliyorum cnm ama 3 düşükten sonra dr isteyince yapıyolar, senin isteğinle yapılırmı bilmiyorum...

inşallah cnm valla bana gore belırtı ııcn cok erken yanı en ıyı ıhtımalle anca düşmüştür rahme oyle bır durum olsa.. ama yınede bu kadar belırtı vermemsesı lazım... cok fena gazlıyım bıde sabah uyanınca mıdem bulanıyo hemen bıseler yıyorum mıdem yanmasın dıye.. belımı cekıyolar sankı aşağıdan yukarıdan bır sağ kasığım batıyo donuyo sol kasığım acıyo.. yanı bu kadar erken bu kadar cok belırtı vermez dıye bılıyorum bende öyle umıdım felanda yok zaten en ufak umıdım olsa sıgarayı keserım. bıde sankı altından akıntı gelıyomuş gıbı hıssıdıyom kısmecıkler gelmıyo:26::26::26: psikolojınınde bukadarı akla zarar:9::9::9::9::9::9::30::30::30::30:
canım sen bu ayki ilaçları ilk kez mi kullandınn
belki ilaçların etkisindendirr
ama inşallahh hamileliktendirr
bu ayki hamişimiz de sen çıkarsınnnnnn
mutlaka yaptır canım,araştırma,üniversite hastaneleri yapıyor devlet güvencesini kapsıyor yani..ama bu tahlilleri genelde 3 düşükten sonra yapıyolar sende öyle söyle..zaten onlara göre hava hoş...tromboli paneli,ve mthfr leri mutlaka yaptır....

tamam canım not ettim kenara
bi hatırlatayım doktora bakalım ne diceeek
söylersem yapar gerçii

yok canım ama başıma bi de o gelse şaşırmazdım:)
bir zamanlar bende senin gibiydim de ondan gülümseyerek okuyorum tedirginliğini:) ama en kötüsü hamile kalınca keseyi görmek için filan bakmak istiyo dr ;)

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler öptüm hepinizi.

canım sen bu ayki ilaçları ilk kez mi kullandınn
belki ilaçların etkisindendirr
ama inşallahh hamileliktendirr
bu ayki hamişimiz de sen çıkarsınnnnnn

tamam canım not ettim kenara
bi hatırlatayım doktora bakalım ne diceeek
söylersem yapar gerçii

evet ya ılk kez kullandım doktor cuma gunu bı guzel yumurtan var dedı 22 lık catlayabılır dedı ama eğer bu ay tutmazsa onumuzdekı ay kolmenın etkısıyle bırden fazla yumurtan olcak dedı:16::16::16: karnım cok ağrıyo ama yaa:43::43::43::43:

:)))))))kaçış yok yani ilk olacağı için insan bir utanıyo.peki canım nasıl oluyo bu alttan muayene?
aynen canım aslında korkulacak bişiy yokk
ben etek giyip gidiyorumm
çamaşırını çıkarıyosun muayene sandalyesine çıkıyosun
üzerine örtü örtüyorlarr
hiç bişi görünmüyor korkma
doktor makineyle muayenesini yapıyorr
onlar o kadar alışmışki bakmıyorlar bile
ha elin,ha gözün ,,ha orası farketmiyolar bile

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar ben kaçıyorum kocacım çağırıyor iyigeceler hepinizeee:3::3::3:
iyi geceler
sana katılıyorum valla bende hep alttan durtuklendım bu gune kadar hele rahım fılmınde oooo hersey meydanda:9::9::9::9::9: korkacak bısey yok canım yeterkı bebklerımıze kavuşalım:16::16::16::16:

allahtan ben rahim filmimi ööle çekilmedimmm
çok korkmuştumm
ilaca alerjim olunca muayeneden biraz farklı şekilde oldu
rahim filmine göre daha kolaydıı bencd

hımm anladım cnm,süt gelmişmiydi senden peki?

üni.hastanelerinde yapılıyo diye biliyorum cnm ama 3 düşükten sonra dr isteyince yapıyolar, senin isteğinle yapılırmı bilmiyorum...
evet 2 ay sütüm gelmiştiii
hemde ne sütt
40 gün şakır şakır aktı
düşünki eğildiğim zaman şıp şıp damlardıı
(duş filan alırken)

hmm o zaman bana yapmazlarrr
ben ilknden sonra hamiş kalamadım henüzz
bir zamanlar bende senin gibiydim de ondan gülümseyerek okuyorum tedirginliğini:) ama en kötüsü hamile kalınca keseyi görmek için filan bakmak istiyo dr ;)

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler öptüm hepinizi.

iyi geceler
b

evet ya ılk kez kullandım doktor cuma gunu bı guzel yumurtan var dedı 22 lık catlayabılır dedı ama eğer bu ay tutmazsa onumuzdekı ay kolmenın etkısıyle bırden fazla yumurtan olcak dedı:16::16::16: karnım cok ağrıyo ama yaa:43::43::43::43:

belki ialçlardan bu kadar rahatsızlığın vardır canımm
çok umutlanma lütfen unutmaki en garanti belirti
gününün geçmesiii
onu bekle çok üzülüyoz sonraaa

ama inşallah bebeğin rahatsız ediyodur senii,
dualarım seninle canımm

belki ialçlardan bu kadar rahatsızlığın vardır canımm
çok umutlanma lütfen unutmaki en garanti belirti
gününün geçmesiii
onu bekle çok üzülüyoz sonraaa

ama inşallah bebeğin rahatsız ediyodur senii,
dualarım seninle canımm

saol cnm dedığım gıbı benım gebelığe daır bır umıdım yok cunku öyle olsa ben sıgarayı bırakırım.. hamıle olduğuma bıraz ınansam zaten ben adet gecmesını beklemeden sıgarayı kescem. cunku hamıleyken asla sıgara ıcmem ama bende ılaçlardan felan olabılırdıye tam gaz ıcıyom valla:9::9::9::9::17::17::17:

saol cnm dedığım gıbı benım gebelığe daır bır umıdım yok cunku öyle olsa ben sıgarayı bırakırım.. hamıle olduğuma bıraz ınansam zaten ben adet gecmesını beklemeden sıgarayı kescem. cunku hamıleyken asla sıgara ıcmem ama bende ılaçlardan felan olabılırdıye tam gaz ıcıyom valla:9::9::9::9::17::17::17:

hayırlısı canım yaaa
allah hakkkımızda hayırlısını versinn
inşallahh allahım bu ay sana gönlündekini verir

doktor seni ikna eder merak etme,hem bebek için katalanacaksın ne yapalım...birde temel şeyleri görsün diye yazmamışmı:9::9:çok tatlısın...sen şimdi gebelik planlıyorsun diyemi gideceksin yoksa,başka bildiğin sorunun var mı??

yok canım bildiğim sorunum polikistik over.ama ben bebek için gitcem:)

Günaydın arkadaşlar,

güzel,u/mutlu, sağlıklı bir güne daha merhaba
yüce rabbim bugün aklımızdan,kalbimizden geçen herşeyi nasip etsin hepimize.

günaydın mlxy sen de benim gibi erkencisin

günaydın canım benim işyerim var eşim de istanbul'a gitti bu gün o yüzden ben işe erken geldim. Ama zaten bu aralar beni uyku tutmutor. Beklemedeyim ben ayın 14 ünde ikiz bebeklerimin transferi yapıldı 26 sında sonuç belli olacak o yüzden çok heyecanlıyım

günaydın canım benim işyerim var eşim de istanbul'a gitti bu gün o yüzden ben işe erken geldim. Ama zaten bu aralar beni uyku tutmutor. Beklemedeyim ben ayın 14 ünde ikiz bebeklerimin transferi yapıldı 26 sında sonuç belli olacak o yüzden çok heyecanlıyım

ayy canım inş ben eminim onuç ii olacak bu arada transfer tüp bebek mi?ben çok acemiyim kusura bakma:(

Back
X