• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy kankacım sormaaa pispis terledim suya giriom çıkıom aynı oluomm şapır şapır ter allah yardım etsin bize buharlaşıp uçtum geri geldimmm kulağımın ağrısı azdı yine sıcak çıktıkça ense boyun terlio direk ceryana oda eserse ayy napçam bilmiom 2 ağustosa kadar beklemem lasımmm iki gün iiiyim 3 gün kötü napçam ben yaaaaa

Kizzzz ne oluyooo sana nazarlarami geldin resmen dokuluyon niye beklicen o tarihe kadar ssk icinmi

Gunaydin amin. kiz sabah komsum geldi kahvaltiya ramazan oncesi kahvalti yaptik kaave felan ictik bende damladim hemen:1:[/QUOTE]

OHHH BİZ BURDA SICAKTA ÇALIŞALIM SEN KAHVALTI KEYFİ YOK KAHVE KEYFİ ŞURDA HAMİLE ADAYLARI VAR CANLARI ÇEKER FALAN DEMİYON HİÇ.

ayy kankacım sormaaa pispis terledim suya giriom çıkıom aynı oluomm şapır şapır ter allah yardım etsin bize buharlaşıp uçtum geri geldimmm kulağımın ağrısı azdı yine sıcak çıktıkça ense boyun terlio direk ceryana oda eserse ayy napçam bilmiom 2 ağustosa kadar beklemem lasımmm iki gün iiiyim 3 gün kötü napçam ben yaaaaa

ne bekliyon canım 20 sinde ne var

Gunaydin amin. kiz sabah komsum geldi kahvaltiya ramazan oncesi kahvalti yaptik kaave felan ictik bende damladim hemen:1:

OHHH BİZ BURDA SICAKTA ÇALIŞALIM SEN KAHVALTI KEYFİ YOK KAHVE KEYFİ ŞURDA HAMİLE ADAYLARI VAR CANLARI ÇEKER FALAN DEMİYON HİÇ.[/QUOTE]

:53: al iste bir basak karisi sendromu daha anam icin kaavenizi nolacak bir fincan kaaveden
kiskanma ne olur calis seninde olur:9:

:29::29: gizzz benim kankeytoo nerde yoksa adananin sicaginda buharlasip uctumu:9::30:

Kizzzz ne oluyooo sana nazarlarami geldin resmen dokuluyon niye beklicen o tarihe kadar ssk icinmi
1 ay dolması şart bacıı aylık ssk yatıo yaaa işlem yapmıolarmış gittimde işyerinden kağıt alcakmışım gidicem ssk da provizyon yaptırcam anca öleee muayene olabişlirmişim

ne bekliyon canım 20 sinde ne var

eşim yeni işe başladı canım ssk için

canım okadarda kaşıom dötümüüü nerden sızıosa değiyo işteee göz değen gözler çıkmayagörsün emiiii hep görümce ay ben sana analttımmı kızz görümce haftasonu beni sinir etti benim yerimede başkaları onu rezil etti hahaha

canım okadarda kaşıom dötümüüü nerden sızıosa değiyo işteee göz değen gözler çıkmayagörsün emiiii hep görümce ay ben sana analttımmı kızz görümce haftasonu beni sinir etti benim yerimede başkaları onu rezil etti hahaha

Hee anlattin iyi olmus ohhhhh:37:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuz bakalım..gündüz çok konuşmayın yaaaa okuyamıyorum akşama saklayın enerjinizi:1:

sevinç maşallah kız sen cin gibisin ha korkulur senden. Hemencik anladın valla olur canım. Yoğunlaş bakim benim ikizler yerinde duruyomu hissetcenmi
Tmm melekcim. valla bilmemki ama dua edecem insallah seninledir aksama teravi basliyoorr hepinize dua edecem

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuz bakalım..gündüz çok konuşmayın yaaaa okuyamıyorum akşama saklayın enerjinizi:1:

Gizzz kizini verecenmiii:21:

günaydın canım benim işyerim var eşim de istanbul'a gitti bu gün o yüzden ben işe erken geldim. Ama zaten bu aralar beni uyku tutmutor. Beklemedeyim ben ayın 14 ünde ikiz bebeklerimin transferi yapıldı 26 sında sonuç belli olacak o yüzden çok heyecanlıyım
bende çok heyecanlıyım senin içinn
inşallah topiğimizin ilk ikizleri senden gelirr
hemde bu ay gelirr
iiiiinnşaaalllaaahhhhhhhh
gunaydın canlar:16::16::16::16: benım ağrım hafıfledı bıraz ama arada cok sancılı sekılde gerı donuyo sanırım klomen kullandım ya bu ay ondan allah bılır yumurta catlamamış buymuş bıle olabılır bakıcaz artık bu ay neler olcak:18::18::18: ama bence doktorların bu ılacı kullananları böyle seyler olabıleceği konusunda uyarması gerek:19::19::19::19:
herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyo ya bu sfer de etki etmiyomu derlerrrr
doktorlarda napsınn ne söölese suç olucakk
Karilarrrr bu tkb nerde mukabeleden gelemedi zaaaaar
kocasida 8-16 vardiyasinda :110: o yuzden aksamlarida yok
:19:
ihmal ediyoor bizi bu başakk

merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben iyi değilim dişim çok ağrıyo çektiremiyorumda ooooooffff

kızlarrr bişi sorucamm
özellikle aşılama ve tüp bebek denemiş olanlar daha önemle cevaplasın lütfen

şimdik doktor bana iğnelerimi yazarken ssk reçetesine yazmadı
"sen bu seferlik ücretli al bu iğnleri,ileride daha fazla lazım olunca sorun çıkmasın "dedii
ben ilaçlarımı ücretli aldımm yanii
(bi dünya para bayıldıkk daha çatlatma iğnesi var sırada ...)
dün tüp bebek ve ssk hakkında araştırma yaparkenn
bu iğnelerin ssk belirli dozajını karşılıyomuşş,,belirli dozdan sonrakini ödemiyomuşş
aşılama,tüp bebek yaparken daha fazla doz iğne kullanılıcak ya sınırı aşmayalım diyemi uyardı acaba?

acaba doktorum ilerde tüp bbek yada aşılama yapılacak olursa oradaki lazım olacak iğne dozajını aşarsak daha fazla ücret ödemeyelim diyemi bu yolu önerdii
bu iğneleri ssk dan alsaydık,benim kullandığım dozaj tüp bebek hakkımdanmı düşülecekti???
sizin doktorlarınız bu konularda uyarıyormu sizleri?
kafam karıştı bana bi ceavp yazsanıza

Son düzenleme:
kız eroş adınımı degıstrdın

ben artıkın buralardayım kaynanamlarda kalıyodum kayın babamın suratı yuzunden kactın dun aksam orucu orda tutacaktım cok heveslenmıstım camıye falan gıdecegım ıcın malasefe artık dızımı kırıp evımde otracam kocamm geceye de gıdıyı bugun ılk evde tek kalısımın sıftagııı

bu arada kızlar dayım losemı oldugunu ogrendık lutfen dualarınızndan eksık etmeyın :14::14:

Back
X