• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr bişi sorucamm
özellikle aşılama ve tüp bebek denemiş olanlar daha önemle cevaplasın lütfen

şimdik doktor bana iğnelerimi yazarken ssk reçetesine yazmadı
"sen bu seferlik ücretli al bu iğnleri,ileride daha fazla lazım olunca sorun çıkmasın "dedii
ben ilaçlarımı ücretli aldımm yanii
(bi dünya para bayıldıkk daha çatlatma iğnesi var sırada ...)
dün tüp bebek ve ssk hakkında araştırma yaparkenn
bu iğnelerin ssk belirli dozajını karşılıyomuşş,,belirli dozdan sonrakini ödemiyomuşş
aşılama,tüp bebek yaparken daha fazla doz iğne kullanılıcak ya sınırı aşmayalım diyemi uyardı acaba?

acaba doktorum ilerde tüp bbek yada aşılama yapılacak olursa oradaki lazım olacak iğne dozajını aşarsak daha fazla ücret ödemeyelim diyemi bu yolu önerdii
bu iğneleri ssk dan alsaydık,benim kullandığım dozaj tüp bebek hakkımdanmı düşülecekti???
sizin doktorlarınız bu konularda uyarıyormu sizleri?
kafam karıştı bana bi ceavp yazsanıza

evet canım malesef devlet tüp bebek ve aşılama ilaçlarının bir kısmını karşılıyo ve sanırım üç haktan sonrasını ödemiyo
senin doktorun ilerisini düşünerek öylke davranmış

geçmiş olsun sara ablacım
taıdınmı beni ben eroşş:42::42::42:
sana çiçeklerimi sunuyorumm:71:
geçmiş olsuna gelemedimm kusura bakma:25:

tanıdım seni canım kiraz olmuşsun haaaa çok güzel kiraz ı bende çok severim
evet insan ablasına geçmiş olsuna gelmezmi aşkolsun

geçmiş olsun canım neden çektiremiyosun dişini

tatlım dişim çürümüş zor bi ameliyat olacakmış onun için hemşire ve bilmem ne ilacı olmalıymış ama fakültede yokmuş ne ilaç nede hemşire hemşire 15 gün sonra gelecekmiş
bende bakayım özelde çekmeyi düşünüyorum Allah yardımcım olsun

gecmıs olsun abla gecen ay bende cok cektım cekmemeıslerdı sukur nedense gectı dişinol sur abla rahatlatıyo

sağol canım benim 20 lik diş çürümüş ağrısı çok fena Allah kimseye vermesin

tatlım dayın için geçmiş olsun Allah yardımıcınız olsun

merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben iyi değilim dişim çok ağrıyo çektiremiyorumda ooooooffff
Ayyy cok gecmis olsun hayatim
kız eroş adınımı degıstrdın

ben artıkın buralardayım kaynanamlarda kalıyodum kayın babamın suratı yuzunden kactın dun aksam orucu orda tutacaktım cok heveslenmıstım camıye falan gıdecegım ıcın malasefe artık dızımı kırıp evımde otracam kocamm geceye de gıdıyı bugun ılk evde tek kalısımın sıftagııı

bu arada kızlar dayım losemı oldugunu ogrendık lutfen dualarınızndan eksık etmeyın :14::14:

Canim oncelikle cok gecmis olsun Rabbim sifasini versin.
Yook annem yook ewden rahat hicbir yer yok
hic korkma biz hep yanindayiz:21:

kızlarrr bişi sorucamm
özellikle aşılama ve tüp bebek denemiş olanlar daha önemle cevaplasın lütfen

şimdik doktor bana iğnelerimi yazarken ssk reçetesine yazmadı
"sen bu seferlik ücretli al bu iğnleri,ileride daha fazla lazım olunca sorun çıkmasın "dedii
ben ilaçlarımı ücretli aldımm yanii
(bi dünya para bayıldıkk daha çatlatma iğnesi var sırada ...)
dün tüp bebek ve ssk hakkında araştırma yaparkenn
bu iğnelerin ssk belirli dozajını karşılıyomuşş,,belirli dozdan sonrakini ödemiyomuşş
aşılama,tüp bebek yaparken daha fazla doz iğne kullanılıcak ya sınırı aşmayalım diyemi uyardı acaba?

Acaba doktorum ilerde tüp bbek yada aşılama yapılacak olursa oradaki lazım olacak iğne dozajını aşarsak daha fazla ücret ödemeyelim diyemi bu yolu önerdii
bu iğneleri ssk dan alsaydık,benim kullandığım dozaj tüp bebek hakkımdanmı düşülecekti???
Sizin doktorlarınız bu konularda uyarıyormu sizleri?
Kafam karıştı bana bi ceavp yazsanıza

canım benim önce güzel duygu vetemennilerin için teşekkürler.

Devlet 2 kez tüp bebek karşılıyor ama ilaç ta sınırlama varmı bilemiyorum dr lar genelde ilaçlarla ilgili pek bilgi sahibi değiller. Ama senin bunları ssk dan alabilmen için rapor çıkartman gerekiyor. Raporsuz ödenmiyor zaten. O neden le söylemiştir. Birde ben rapor çıkarttım tüp bebek için ilaçlara yüzdeydi yok farktı derken 1800 tl lik reçetenin 1200 tl sini ben ödedim zaten öle herşeyi karşılamıyo eskisi gibi devlet canım. Tüp bebek merkezleri ilaçları pazarlıkla o fiyata veriyo zaten. Eğer fakülte veya devlet hastanesi değilse gideceğin yer rapor çıkartmayı beklemeye değmiyo zaten. Merkezler bi sürü fark istiyor.

Mesela ben ilk denememde rapor çıkarttım ve istanbul tüp bebek merkezine gittim orda denedim. Rapordan önce görüştüğümde bana ilaçlar dahil 3000 tl fiyat vermişlerdi. Raporla bana 2000tl ye mal oldu ilaçlar dahil. Bu arada istanbul tüp bebeği tavsiye etmiyorum.

bende çok heyecanlıyım senin içinn
inşallah topiğimizin ilk ikizleri senden gelirr
hemde bu ay gelirr
iiiiinnşaaalllaaahhhhhhhh

herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyo ya bu sfer de etki etmiyomu derlerrrr
doktorlarda napsınn ne söölese suç olucakk

ihmal ediyoor bizi bu başakk
doktorumu aradım canım yumurtlama sancılarım devam edıyo olabılırmış klomenden dolayıda olabılırmış cok ağrın olursa ağrıkesıcı ıc dedı sorun cozuldu:9::9: ay evet nerde bu başask hamıle kalan boşluyo gerı kalanları yakısık alıyomu olnaların desteğine ıhtıyacımız var:19::19::19::19:

ben artıkın buralardayım kaynanamlarda kalıyodum kayın babamın suratı yuzunden kactın dun aksam orucu orda tutacaktım cok heveslenmıstım camıye falan gıdecegım ıcın malasefe artık dızımı kırıp evımde otracam kocamm geceye de gıdıyı bugun ılk evde tek kalısımın sıftagııı

bu arada kızlar dayım losemı oldugunu ogrendık lutfen dualarınızndan eksık etmeyın :14::14:
canım allah tez zamanda sıfasını versın ınsallah dayınında tum kanser hastalarınında:16::16:

Basak karisi sabahlari mukabeleye gidiyoryaa buharlastimi kiz yoksaaa
olisi dogursada rahatlasak bebeemize hec bakamiyor kari
:37:

bende çok heyecanlıyım senin içinn
inşallah topiğimizin ilk ikizleri senden gelirr
hemde bu ay gelirr
iiiiinnşaaalllaaahhhhhhhh

herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyo ya bu sfer de etki etmiyomu derlerrrr
doktorlarda napsınn ne söölese suç olucakk

ihmal ediyoor bizi bu başakk

Basak karisi sabahlari mukabeleye gidiyoryaa buharlastimi kiz yoksaaa
olisi dogursada rahatlasak bebeemize hec bakamiyor kari
:37:

heeee tabı gıtsın gıtsın de bızım ıcınde dua etsın barı:16::16::16::16:

evet canım adımı değiştimm
çok geçmiş olsun allahım şifa versin şu mubarek ramazanın hürmetine

korkma bişicik olmazz
zaten bu gece kimse uyuyamazz sahur varya
herkez sahurunu yapar ööle uyur bencee
gece çok kişiler ayakta olur yanii
rahat ol tatlımm
evet canım malesef devlet tüp bebek ve aşılama ilaçlarının bir kısmını karşılıyo ve sanırım üç haktan sonrasını ödemiyo
senin doktorun ilerisini düşünerek öylke davranmış
hmm sağol sara ablacımm
çok kafamızı kurcalamıştı da
yine benim bizi düşünen doktorum ilerisini düşünerekk en iyi kararı vermiş
tüp bebek yolu daha masraflı o zaman yük binmesin diye şimdik az miktarda masraf ettiriyo demekki

Eros bu pihtilasmayla ilgili sana msj atmistim ama :110:
gormedinmi
yoksa cvp yazdin benmi gormedim :110:
tekrar baktim cvp yazmamissin :110:

Son düzenleme:
Evet canim aradim sekreteriyle gorustum beklicez bakiim.

Gizzz ben 38 beden giyiyom basak karisi banafa koca toto diyoooo :53:
aaaa olacak tabii dua ediyom ben senin icin Rabbimden iste verecek insallah.

Aynen oyle canim aynen

Eros hanim kirazcim kesinlikle pihtilasma testi iste cunku oda hamile kalmayi engelliyor ve genelde ilk dogumdan sonra hortluyor bak bana en iyi ornegim.

Aynen bende oyle oldum fakat ikinciyi dusunurken parmaklanmadik yerim kalmadi :1: ustelik ilk vaginal muayenede dr masadan kovmustu beni :1: :1: simdi alistim seni cok iyi anliyorum.

Gunaydin amin. kiz sabah komsum geldi kahvaltiya ramazan oncesi kahvalti yaptik kaave felan ictik bende damladim hemen:1:

:kkk: :110: :110: :110::110:

tanıdım seni canım kiraz olmuşsun haaaa çok güzel kiraz ı bende çok severim
evet insan ablasına geçmiş olsuna gelmezmi aşkolsun
haklısın ablacımm bıynum haklı olana kıldan ince:25::25::25:
bende kiraz severim bari kira oliim dedimm
canım benim önce güzel duygu vetemennilerin için teşekkürler.

Devlet 2 kez tüp bebek karşılıyor ama ilaç ta sınırlama varmı bilemiyorum dr lar genelde ilaçlarla ilgili pek bilgi sahibi değiller. Ama senin bunları ssk dan alabilmen için rapor çıkartman gerekiyor. Raporsuz ödenmiyor zaten. O neden le söylemiştir. Birde ben rapor çıkarttım tüp bebek için ilaçlara yüzdeydi yok farktı derken 1800 tl lik reçetenin 1200 tl sini ben ödedim zaten öle herşeyi karşılamıyo eskisi gibi devlet canım. Tüp bebek merkezleri ilaçları pazarlıkla o fiyata veriyo zaten. Eğer fakülte veya devlet hastanesi değilse gideceğin yer rapor çıkartmayı beklemeye değmiyo zaten. Merkezler bi sürü fark istiyor.

Mesela ben ilk denememde rapor çıkarttım ve istanbul tüp bebek merkezine gittim orda denedim. Rapordan önce görüştüğümde bana ilaçlar dahil 3000 tl fiyat vermişlerdi. Raporla bana 2000tl ye mal oldu ilaçlar dahil. Bu arada istanbul tüp bebeği tavsiye etmiyorum.
canım bu ilaçların belirli dozajdan sonrasını ssk ödemiyomuşşş
bak sara ablada aynısını yazmışş
doktor da ilerideki tedavilerimde sorun çıkmasın,haklarımı doldurmasın diye şimdilik parayla aldırıyor sanırımm..
kendiside sara ablanın dedikelrine benzer bişiler sölemişti,benim aklımda kalmadıı
benim doktorum hep uyarıyorr bu ilacı böyle alın,yada bunu karşılamaz şurdan kampanyalı alın,yada ne biliim bu ilaç pahalı uygununu kullanalım gibi........
çok yardımcı oluyor bize ,bizde bunları parayla aldırınca anlamadık niye böyle yaptığını demekki varmış bir bildiğii
henüz tüp bebek için yolum uzunn görünüyor tatlım yeni başaldıkk
mesela hsg çekildikten sonra 1 yıl geçmesi gerekiyomuşş tüp içinn ben daha geçen ay çekildimm
henüz sadece klomen kullandımm ,,bu ay iğne kullanıyoruz bakalım sonuç ne çıkacakkk....
ama senin ve buradaki tecrübeli hatunların bilgilerine daha çook ihtiyacım olcek gibi görünüyorrr

Eros bu pihtilasmayla ilgili sana msj atmistim ama :110:
gormedinmi
yoksa cvp yazdin benmi gormedim :110:

canım okudum mesajını ama alıntıarımda çıkmamışş,yaada ben alıntı yapmayı unutmuşumm
doktora gidince soracağım olabilirmi diyeee...
bak tecrübeleniyoruz burada
hatırlatayım bakalımmm...

sevinc007+,
belinaysu,
kirazeros,
mlxy,
vilmaa
slm kızlar nasılsınız? eroş kirazeroş olmuşsun hayırlı olsun nikin yeni arkadaşlarda katılmışlar hoşgeldiniz:16:

Back
X