• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

onlarda napsın canı çıkıyo adamların hele yazın sıcakta mahvoluyolrrr
benimki gece 2 de geldi çay sahur derken 3 civarı ancak yattı
5,30 kalkıp işe giitti
akşam 17,30 da burada olacak
bayılacak durumdayım diyoo
telefondaaa

evet ya çok yoruluyorlar ama senin eşininde çok ters olmuş ilk günden

gunaydın canlar nasılsınız:16::16::16: benı sormayın yaa arada gırıp cıkan kasık sancılarımla bek ıyı sayılmam:5::5::5::5: mıdemde yanmaya basladı ınşallah gecer ya okadarda cvok yedım sahurda nereye gıttı hemencık daha saat kaç:19::19::19::9::9::9:

günaydın kızlarrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

iftarda neler yapacaksınız fikir verin:44::44::44::44:

Hayırlı cumalar ve de hayırlı ramazanlar arkadaşlar

oruçlu olan herkese allah yardım etsin.

canım benim bende zeytin yaglı barbunya pirinç pilavı tarhana çorbası yapıcem çorbam yok zaten onu yapıcam yanınada salata ben yemeyi düşünmüyorum artık karataya başladım diyete yaşasın 10 kilo kaldı yavruma kavuşmak için:32::32::32:75 düşüyüm stratı vericem belli olmaz 70 başlayabilirim :27::27:oanki ruh halima baglı kanımca eşim pc format attı annem gelin eymenim gitti memlekete salı günü:14::14:anca temizlik vs burdayım bu arada ben oglumu özledim :14::14::14:herkeze hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar malesef çarşamba başlıcam oruca regli oldugumdan :27::27:ne var ne yok kızlar başak karısı ne alemde sevinççik:1::1::1:

canım benim bende zeytin yaglı barbunya pirinç pilavı tarhana çorbası yapıcem çorbam yok zaten onu yapıcam yanınada salata ben yemeyi düşünmüyorum artık karataya başladım diyete yaşasın 10 kilo kaldı yavruma kavuşmak için:32::32::32:75 düşüyüm stratı vericem belli olmaz 70 başlayabilirim :27::27:oanki ruh halima baglı kanımca eşim pc format attı annem gelin eymenim gitti memlekete salı günü:14::14:anca temizlik vs burdayım bu arada ben oglumu özledim :14::14::14:herkeze hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar malesef çarşamba başlıcam oruca regli oldugumdan :27::27:ne var ne yok kızlar başak karısı ne alemde sevinççik:1::1::1:

sabırlı ol canım inşallah istedigin kiloya düşersin bende sadece vişne hoşaf var :27::27::27::27::27: bide mercımek corbası yapacammm gerısını bulamasım:44:

canlarım hepimizin ramazanı hayırlı olsun,tuttugunuz oruçlar, dualarımız kabul olsun inşallahhhh....

günaydın kızlaarrrr
neler yapıyonuz bakalımm
ramazanınız ve cumanız hayırlı olsun
ben oruç siftahımı inşallah pazar günü yapacağımm
çok suçlu hissediyorumm kendimi
ilk kez bilerek oruç tutmuyorumm
keşke ramazan diye ara verseydimm başlamasaydım tedaviyee
gerçi telafisi var ,kazası var ama hrşey zamanında güzell
birazdan gidip son iğnemi yaptıracağımm
bitiyoo sonunda
sevinç gel annem beni götür
ben kendim gidicem nasıl olcekk ayağım kasılırsa nasıl araba kullanacağım :50::50:
Geliyom annem ac kapiyi bu arada uzulme rabbim buyuk ve herseyi biliyor
deli karıııııııı nbrrr kuzumm. CUMAMIZ VE RAMAZANIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNN:16::16::16:

CAMİLERİN ŞEREFERİ YANIYOR YA HER TARAFTAAA NE KADAR GÜZEL YAAAA

RAMAZAN HAVASI VAR ETRAFTAAAAAA:16::16::16::16:

ALLAH IM ORUÇ TUTANLARA YARDIM ETSN İNŞLLAHHH.

EROŞ SENDE ÜZÜLME BÖÖLE Bİ DURUM OLMASAYDI ALLAH SENİN TUTACAĞINI BİLİYORDU.

AMELDEN ÇOK NİYET ÖNEMLİ UNUTMA.

CAMİYE GİTSENE KENDİ KENDİNE NİYE YAPIYON MUKABELE

sevcinçte dün teravihe gitmiş Allah kabul etsin. karı her yere yetişiyo
Ramazanin mubarek olsun deli karii maasallah de yetisirim ben bugunde gitcem aksam yemeemi bile hazir ettim :110:
tamam gelince yaz arada bakarım ben benimde çok işim yok bugün
senin koca oğlu doğunca ne yapacak hiç bırakamıyacak desene, ozaman kocan oğlunuza bakar sen işe girersin:1:
:60::60:
gunaydın canlar nasılsınız:16::16::16: benı sormayın yaa arada gırıp cıkan kasık sancılarımla bek ıyı sayılmam:5::5::5::5: mıdemde yanmaya basladı ınşallah gecer ya okadarda cvok yedım sahurda nereye gıttı hemencık daha saat kaç:19::19::19::9::9::9:
canim ne kadar cok yersen o kadar acikiyon dene istersen

Canim ben patlican tava yaptim dolaba koydum aksam firina gidecek ayran corbasi yaptim dolapta soguyoo salatami yaptim strecledim attim dolaba aksamada pirinc pilavi yapacam yanina tatlim.

Hayirli ramazanlar canim amin...

Giz biz iyiyiz sen nerelerdesin basak karisi saclarini yolacak senin :1:

Offf yaaa kasiklarim agriyooo belim agriyooo goguslerimde aciyooo
kirmizilar nazli cikti bir turlu gelmek nedir bilmiyooo
yaa denize gittim ya bir alakasi olabilirmi sudan hic cikmadimdi
:26:
olacaksındır olmaıosun ondandır belkide bebiş el sallamyı bekliodur hem denize girdin kendini zorlamışsındır ben kırmızılar gelmeden ii girdi mçıktım tam yatacam anaa el sallıoalr ne kadar vakitli karıyım ya çok hareket ettim diee bilmiommm ama sende bişiler varsa hissediosan ve gecikti bayada denize girmeee

:53: :53: yooo listede oyle bisi yokk
karilar teraviye gidiyom ben hepinize dua edecem
:54:
canım bende gittim ve çok güsel oldu ama aksilikte oldu elektrikler gitti karanlıkta kaldık tam rükudayken bende hiç istifimi bozmadım devam ettim sonra bi bayan namaz kıldırdı ama çok sıcak bi ortamda yani baya telledikkkk allah kabul etsin inşallah dualarımz kabul olurrrr

aman eroş kımseın laftan anladıgı yok zaten moralım bozuk bıle bıle ustume gelıyolar ya :31::31::43:
kim gleio annem üstüne sen arayı yapmaya çalışıon sanamı surat eğiyolar bide sende gitme onlar utansınlarr sen kalbini ferah tut şu mübarek günelrde üzenleri rabbim affetmezz

kızlarr sabah sahur ne zman soon :44::44:
netten bak canım imsak vakti ne zamansa güneş te namazı o vakte kadar kılabilirsin imsakiyen yoksa netten imsakiye aç

Ewet ilk sahurumuz oleyyyy Allahim kabul etsin insallah :21::29:

amin keşke konsey kursak topiklerin iftarı die bide anımız olurda fotolar felan iftar çadırımı uygulasak acaba keşek aynı şehirlerde olsaakkk ama kalplerin birliği önemli inşallah oda olur allah kabul etsin herkese hayırlı ramazanlar dilioyrum kolay oruçlar nasip etsin başlangıcındna sonuna kadar götürmeyi nasip etsin bende tam dün adetim bitti bıcı bıcı oldum teraviye gittim ohhh allahım ne büyüksün okadar rahatladımkiii ilk günümü tutamıcam diee dertleniodum

günaydın kızlaarrrr
neler yapıyonuz bakalımm
ramazanınız ve cumanız hayırlı olsun
ben oruç siftahımı inşallah pazar günü yapacağımm
çok suçlu hissediyorumm kendimi
ilk kez bilerek oruç tutmuyorumm
keşke ramazan diye ara verseydimm başlamasaydım tedaviyee
gerçi telafisi var ,kazası var ama hrşey zamanında güzell
birazdan gidip son iğnemi yaptıracağımm
bitiyoo sonunda
sevinç gel annem beni götür
ben kendim gidicem nasıl olcekk ayağım kasılırsa nasıl araba kullanacağım :50::50:
seninde canım benim hadi bize bayram et haberinle güsel haber ver ki bizde ümitlerimizi yitirmeyelim

belli oldu herkeste oruç rehaveti varrr
bende şimdik abdest alıp kendi kendime mukabele yapiimm
bilg. da kuran hatmi var
o okusun ben takip edeyimm olur dimi
boş oturmaktan iyidir..
bende kitap aldım bacıııı kuran öğreniorum diee öprencem harfleri biz zihnime kaydedim inşallah okucamda kafaya koydummm ramazanda olmazsa başka zaman hiç yapamam şeytan şuan uzakkennn

deli karıııııııı nbrrr kuzumm. CUMAMIZ VE RAMAZANIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNN:16::16::16:

CAMİLERİN ŞEREFERİ YANIYOR YA HER TARAFTAAA NE KADAR GÜZEL YAAAA

RAMAZAN HAVASI VAR ETRAFTAAAAAA:16::16::16::16:

ALLAH IM ORUÇ TUTANLARA YARDIM ETSN İNŞLLAHHH.

EROŞ SENDE ÜZÜLME BÖÖLE Bİ DURUM OLMASAYDI ALLAH SENİN TUTACAĞINI BİLİYORDU.

AMELDEN ÇOK NİYET ÖNEMLİ UNUTMA.

CAMİYE GİTSENE KENDİ KENDİNE NİYE YAPIYON MUKABELE

seninde canım zaten o şereferi yanmasa ramazan olduğu anlaşılmıooo alalhım hiç söndürtmese keşke hep ramazan olsa hiç olmassa çeki düzen veriirlio bi nevze olsa ama yine yapan yapacağını yapıo rabbim bizleri sevdiklerinden eylesin dualarımızı kabul etsinnnn

mercımek corbası
bezelye yemegı
pılavv ( kı hıc tutturamam :) :)
salata
hosaf

nasıl kızlarrrrrrrr

Hadiss kankiss nasilsin canim benim causizliktan basima agri girdi
:37:

ay canım benim aklına getirme çay öle adamın başına bi vuruo ki alıştırmamak lasım iştee şuan rahatım rabim yardım edio kız esmeyen hava esio çok şükürrrr oruçlıuyum dincim ve namazımı kılıp geleyrum kal burda

Hadiss kankiss nasilsin canim benim causizliktan basima agri girdi
:37:

mercımek corbası
bezelye yemegı
salata
hosaf

nasıl kızlarrrrrrrr

canım pilavı tutturamıom demişsin bak iki kişiik için yapıcansan 1 su bardağı princi süzgece koy iice muslukta tut beyaz suyu durulana kadar yıkaaa sonra tencerene şehireye atma istiosannn şehriyeyi yağda pembelinceye kadar kavur
altını kıss yıkadığın princleri tekrar sudan geçir tencereye dök biraz prinçelri çevir kavrulsun sonra 2 su bardağı soğuk suyu ekle tuz ekle karıştrı üzeirni tam kapat suyu kaynasın karıştır altını kıs üzeri delik delik olana kadar suyu çekicek zaten tabiki tencere kapağı kapalı olsun pişti pialvımız altını kapat.piştikten sonra şişsin diee bi kaşık daldır yani dibini kaldır havlu sar demlensiin.(1 su brd prince 2 su brd su olucak şekilde ölçekle tuzunu da tatlı kaşığından daha az koy 1 su brd için .
1 e 2 yani kaç kişi olursan ol ölçeği artırabilirsin bilgi için.)

mercımek corbası
bezelye yemegı
salata
hosaf

nasıl kızlarrrrrrrr

Cok iyi bir menuuu
bulgur pilavi yap sende riske atma yada tarif istersen
pirinc pilavi tarifi verebilirim cnm

hadis iyi dileklerin icin cok saol hayatim bebek yok annem kana da baktirdim
pihtiliyimya isimi sansa birakmadim denize girmiyomki kiz ewimdeyimm

mercımek corbası