deli karı hadiş nbr kız kankan gittimi![]()
çok hevesli bakıcam annecim ben kardeşime, onun elinden tutucam parka götürecem felan diyor ama:44nu ancak hamile kalıp ,doğum yaptığımda göreceğiz
hayırlısı artık..
![]()
benimmmmm adamımmm gelmiş işteee paşammm nabersin kuzummmmm sessiz kaldı buralar sensiz nerelere gittin bizleri bırakıp burdaki yemyemlere bıraktın benii ):)))çaka çaka kız özlettin kenidini anlat neler yaptın nedr yoklunun sebebiişşallah canım benim işşallah
naber kız annesi ne var ne yok bakalım
canım eşim pc format attırdı herşey silindi anlıcagın vim kalabalıktı annemler gelin bendeydi giremedim ben annemlere gittim 1 hafta öle yoktum oglum teyzesi memlekete gitti eymenimi çok özledim bençok agladım dün eşim kızdı paşa o bizim bebegimi zdegil yapma dedi bunu bu kadar seviyorum kim bilir yavrumu ne kadar severim
ay birde dadlu pc nin ekranına koydum resmini bakıp bakıp duruyorum
bayramda yada bayramdan sonra bende gidicem kalıcam memlekette biraz tatil olur banada diyorum acaba paşamı götürsemmi babasındamı kalsa köpükle:26::26:yavrularımıda özlerim
ortada kaldım sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli artık yanınızdayım yandınız çenemden hepinizi taciz edicem teker teker
korkun benden
oktaycımı seyrediyorum ne yapalım