• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

deli karı hadiş nbr kız kankan gittimi:24::24:

çok hevesli bakıcam annecim ben kardeşime, onun elinden tutucam parka götürecem felan diyor ama:44:onu ancak hamile kalıp ,doğum yaptığımda göreceğiz :8:hayırlısı artık..:60:

işşallah canım benim işşallah :16::16:

naber kız annesi ne var ne yok bakalım :49::49::49:

canım eşim pc format attırdı herşey silindi anlıcagın vim kalabalıktı annemler gelin bendeydi giremedim ben annemlere gittim 1 hafta öle yoktum oglum teyzesi memlekete gitti eymenimi çok özledim ben :43::43::43:çok agladım dün eşim kızdı paşa o bizim bebegimi zdegil yapma dedi bunu bu kadar seviyorum kim bilir yavrumu ne kadar severim :14::14::14:ay birde dadlu pc nin ekranına koydum resmini bakıp bakıp duruyorum :14::14:bayramda yada bayramdan sonra bende gidicem kalıcam memlekette biraz tatil olur banada diyorum acaba paşamı götürsemmi babasındamı kalsa köpükle:26::26:yavrularımıda özlerim :55::55:ortada kaldım sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli artık yanınızdayım yandınız çenemden hepinizi taciz edicem teker teker:27::27::27::27:korkun benden :60::60::60:oktaycımı seyrediyorum ne yapalım
benimmmmm adamımmm gelmiş işteee paşammm nabersin kuzummmmm sessiz kaldı buralar sensiz nerelere gittin bizleri bırakıp burdaki yemyemlere bıraktın benii ):)))çaka çaka kız özlettin kenidini anlat neler yaptın nedr yoklunun sebebi

ya kızlar aranızda klomen kullanan vardı madem bu klomen bı sonrakı aya etkı edıyo neden benım sancılarım suruyo ha adet oldum ha olcam gıbı hıssedıyom kendımı gecmıyomu hıç ne zama gecıyo bı yardım etsın kullananlar:5::5::5::5::5:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
çok hevesli bakıcam annecim ben kardeşime, onun elinden tutucam parka götürecem felan diyor ama:44:onu ancak hamile kalıp ,doğum yaptığımda göreceğiz :8:hayırlısı artık..:60:
evet kıskanmaya başlarsa hiç şaşmam:1::1::1:neyse kardeş her zaman iyidir. sen 1. bebeği zırt diye mi yaptın:6:
bi sesmi geldi aaaa bizim totolu gelmiş ben iyiyim sen napıon sevinç seni arıodu hererde sanırım son olarak çekyat altına bakmaya gitti beni bukadar aramamıştır naptın kankama çabuk söleeee gtitti gitti gittti beni bıraktı benim net arada cozuttundan sayfayı bi müddet açamadım ondan o arada sıvıştı zaaarrr
beni çoks eviyoda ondan:21::21::21::21::21::21:
:31::31::31::31::31::31:
:43::43::43::43::43::43:
:14::14::14::14::14::14::14:
:84::84::84:
:95::95::95:

:18::18::18::18::18::18::18: delirdin sen kanka

iyiym cnms ağols en naslsın neden bi var bi yoksun:44::44::44:

:28::28::28::28::28::28::28::28::28::28:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

nazocum seni tebrike derim süpper fikirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:60:

yazıkkkkkk:1::1::1::1::1:

olsun:1::1::1: hadi ben geldm gelsene:57:

:46::46::46:

:45::45::45:yokk kanka emin ol kaynnaam bakmaz. çünkü kaynanam yoğunn gerçekten kızzzz evde durmuyo. memleketten bile bi misafir gelse kırk yılda bir onları bile bırakıp toplantılarına gidiyo. asla kimse için evde kalmayan bi kadın bebeğm için asla kalmaz:45::45:içim rahat yani bakması mümkün diiilllll:34:

ev hatunluğunu sevmemmi kuzum . ama dedim ya daha çabk toparlanmak istiyorm:26:

:18::18::18::18:çaya gelemdm sana

başak rüyanı anlatacaktın daha yazmamışın bekliyorum:31:

ya kızlar aranızda klomen kullanan vardı madem bu klomen bı sonrakı aya etkı edıyo neden benım sancılarım suruyo ha adet oldum ha olcam gıbı hıssedıyom kendımı gecmıyomu hıç ne zama gecıyo bı yardım etsın kullananlar:5::5::5::5::5:

yumurtalar büyüdüğü için ağrıyor ve adet olursan( inşallah olmazsın) ozaman geçer yada hamile kalınca geçiyordur ben ilaçla iğneyle daha o aşamaya gelemediğim için bilmiyorum
ama iğne ve çatlatma iğnesinin etkisiyle ağrıdan nasıl kıvrandığımı biliyorum, yumurtam çatlamıyodu sanki ben çatlıyodum ama sonra geçti tabi 1 hafta kadar anca sürmüştür

seni bekliyodm nazo.
ikinizinde yüzlerinizigörmedim, ama köye gideceksiniz ya;

eşinin annesi hayattaymış ve annesine diyor ki:

"anne bizim bebeğimiz olacak daha çok küçük şu anda

ama hiç bi şeyi yok, ona çorap pabuç kıyafet alsana," diyor annesine.

sende diyor sun ki: "daha benm adetim yeni bitti, bu adam çocuğumuz var diyor, nerden çıkardı bunu:53:?" diyerek şaşırıyorsun. seslerinizi duydum ikinizinde

hatta topike yazmşsın bunu ve bu smileyi kulllanmşsın. en net gördüğüm bu smileydi.:53:

Son düzenleme:
seni bekliyodm nazo.
ikinizinde yüzlerinizigörmedim, ama köye gideceksiniz ya;

eşinin annesi hayattaymış ve annesine diyor ki:

"anne bizim bebeğimiz olacak daha çok küçük şu anda

ama hiç bi şeyi yok, ona çorap pabuç kıyafet alsana," diyor annesine.

sende diyor sun ki: "daha benm adetim yeni bitti, bu adam çocuğumuz var diyor, nerden çıkardı bunu:53:?" diyerek şaşırıyorsun. seslerinizi duydum ikinizinde

hatta topike yazmşsın bunu ve bu smileyi kulllanmşsın. en net gördüğüm bu smileydi.:53:

cnm yazıyorumm cevap yazmıyon bna bnde cıkıom..

canım ben 2 oglumda kullanmıştım yumurtlama sorunu olanlara pko hastaları ve bebek tedavısınde olanlara veriyorular bu ilaç yumurtaları hem geliştiriyo senin agrının olması yumurtaların çatlıyor bebem bu agrı demek iyi çalışyorum senin askerler demek oluyor:9::9::9:günde kaç adet içiyorsun bende ne çekmiştim o agrılardan ama faydası olmadı he birde kilo verdiriyo o ilaç insülin direncini arttırıyor:53::53: allahım tez amanda nasıip etsin bende diyaformin 1000 kullanıyorum bebem eylülde adet oluyum
işşallah strat vericez bebegimize ama erkende verebilirim şu 10 kilodan kurtuluyumda:30::30::30:
benimmmmm adamımmm gelmiş işteee paşammm nabersin kuzummmmm sessiz kaldı buralar sensiz nerelere gittin bizleri bırakıp burdaki yemyemlere bıraktın benii ):)))çaka çaka kız özlettin kenidini anlat neler yaptın nedr yoklunun sebebi

canım ablam memleketten geldi bizde kaldı annem gelin kardeşim deren sonra ben annemlerde kaldım pc format atıldı iş güç burdayım işte:64::64::64:anlıcagın o eşim ir serçe yavrusu bulmuştu ona annelik yaptım 3 hafta onu dogaya saldık kendi uçtu balkonda :14::14:olan paşaya oldu özledim bıcırıgımı çok agladım kaçınca neyse işşallah ölmez yaşar:14::14:şköpügümle paşamla hayat geçiyorum işte çarşamba nasip olursa oruca başlıcam vs bayramdan sonra annemlerin yanına gidicem memlekete fitnisa yazılmazsam tabe ablam kurban bayramından sonra nişan yapıcakmış belkim ozaman giderim anlıcagım herşey muamma:27::27::27:böyle işte

BAŞAK BENLE KONUŞMUYOR GALİBA BENİ ALINTI YAPMADIGINA GÖRE:43::43::43:SEN BENİ BEYENMİYRMUSUN BAŞAK HANIM :20::20::20:

bende hergün en erken 2 den önce yatmam hatta yatakta dönüp dururum uyku tutmaz,
dün akşam erkenden uykum geldi (erkenden dediysem 00:30 da yattım benim için erekn bi saat)
yattım uyudum zorla kalktım sahura, şimdide uyku yok :31:
Alisicaz nazo bende kalkmaya zorlanirinm die hic uyumuyorum en gararanti is gecen ramazanda oleydim amaa ilk gunler zorluyo

Nasilsiniz hatunlar
İftara ne yapci dusunuyom kara kara
Kizlar guzel menulerini yazmislar ama baska fikirlerede ihtiyacim var

BAŞAK BENLE KONUŞMUYOR GALİBA BENİ ALINTI YAPMADIGINA GÖRE:43::43::43:SEN BENİ BEYENMİYRMUSUN BAŞAK HANIM :20::20::20:
:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77:sen alıntı yapılcak karımısın annnemmmm:9::9:kim alıntı yapabilir senden orjinal karı:21:ya kocam evde pek verimli olamıyorum zırt zırt çıkıyorm
cnm yazıyorumm cevap yazmıyon bna bnde cıkıom..

denk gelemedik demeki kuzum sende hemen çıkıyon:19:çalışıyonmu sen

Alisicaz nazo bende kalkmaya zorlanirinm die hic uyumuyorum en gararanti is gecen ramazanda oleydim amaa ilk gunler zorluyo

Nasilsiniz hatunlar
İftara ne yapci dusunuyom kara kara
Kizlar guzel menulerini yazmislar ama baska fikirlerede ihtiyacim var

Allah kabul etsn cnm az kaldı ssayılır çok şükür:32:benden fikir bekleme bişi yapmadığım için

evet kıskanmaya başlarsa hiç şaşmamneyse kardeş her zaman iyidir. sen 1. bebeği zırt diye mi yaptın
:60::60::60:hahhaa yok canım hemen yapmadım 2 sene hiiç düşünmedim 3.senede kızımı kucağıma aldım ve şuanda 7 yıllık evliyim :21: ee yaş oldu 28 kızım geldi 4 yaşına,2.nin vakti artık nasiip tabi haa deyince hemen olsa..:9:

evet kıskanmaya başlarsa hiç şaşmamneyse kardeş her zaman iyidir. sen 1. bebeği zırt diye mi yaptın
:60::60::60:hahhaa yok canım hemen yapmadım 2 sene hiiç düşünmedim 3.senede kızımı kucağıma aldım ve şuanda 7 yıllık evliyim :21: ee yaş oldu 28 kızım geldi 4 yaşına,2.nin vakti artık nasiip tabi haa deyince hemen olsa..:9:

ee zırt diye yapmşın işştee. yani çalşmalara başlar başlamaz olmş dimi. sorun yaşamadan. 2. biras inatçı galiba.

aslında 2.zamanı gelmş evet. ben hep çocklarımın arasında 10sene olsun isterdim ama insanın yaşı geçiyor dimi

bende nazo iyice şımardı. nazo bari net paketi yapta cepten gir köyde merak ederiz seni. seni kaçırrılarsahaber veririsin:18::18:

ee zırt diye yapmşın işştee. yani çalşmalara başlar başlamaz olmş dimi. sorun yaşamadan. 2. biras inatçı galiba.

aslında 2.zamanı gelmş evet. ben hep çocklarımın arasında 10sene olsun isterdim ama insanın yaşı geçiyor dimi

yok canım aslında şunun şurasında 3aydır başladık çalışmalara ama bu ayda fos çıktı 4.aydayız ama napalım geç olsunda güç olmasın okula başlayana kadar beklerim ben sorun yok yani...:51::51:

midem çok bulandı ve çıkardım orucum bozuldu şimdi dimii yaa çok üzüldüm:43: iftara nerdeyse 3 saat kala bozmasam bişey olurmukiiii:(((

canım ben 2 oglumda kullanmıştım yumurtlama sorunu olanlara pko hastaları ve bebek tedavısınde olanlara veriyorular bu ilaç yumurtaları hem geliştiriyo senin agrının olması yumurtaların çatlıyor bebem bu agrı demek iyi çalışyorum senin askerler demek oluyor:9::9::9:günde kaç adet içiyorsun bende ne çekmiştim o agrılardan ama faydası olmadı he birde kilo verdiriyo o ilaç insülin direncini arttırıyor:53::53: allahım tez amanda nasıip etsin bende diyaformin 1000 kullanıyorum bebem eylülde adet oluyum
işşallah strat vericez bebegimize ama erkende verebilirim şu 10 kilodan kurtuluyumda:30::30::30:

canım benım klomen tedavım bıttı gunde ıkı tane ıctım doktorum 11. gun baktığında yumurtam vardı 12. gun cok ağrım oldu dedım herlade catladı ama bugun 18. gunum va ağrım hala devam edıyor.. bazen hafıf bazen sıddetlı. doktora gıttığımde 11. gunumdu ve ağrım yoktu hatta her ay akıntım olur ama bu ay olmadı dedım kı herhalde yumurtlamadım ben bu ay ama ultrasonda gorunce yumurtayı rahatladım. 12. gunumden bu yanada ağrı cekıyorum. doktorum ağrı kesıcı al yumurtalardandır dedı ama altı ustu bır tane yumurta vardı bır tane daha vardı ama tam buyumemıştı acaba omu buyudu dıcemde arkadas adaha ne kadar surcek 3 gun sonra zaten normal adet sancılarm baslıcak:5::5::5:
midem çok bulandı ve çıkardım orucum bozuldu şimdi dimii yaa çok üzüldüm:43: iftara nerdeyse 3 saat kala bozmasam bişey olurmukiiii:(((

canım gecmış olsun orucun bozuldu artık yesende bır yemesende:ssz::ssz: ama ağız dolusu kustun dımı:26:

ben kulladım bı aycık canım 2 ayımda kiscik oldu dok tedavıyı bıraktı bu aylık ama adet olacak gıbı agrılar gebelık belırtısı de ola bılır

hadıs sevınc
sagolun kızlarrr:16::16::16:

canım benım klomen tedavım bıttı gunde ıkı tane ıctım doktorum 11. gun baktığında yumurtam vardı 12. gun cok ağrım oldu dedım herlade catladı ama bugun 18. gunum va ağrım hala devam edıyor.. bazen hafıf bazen sıddetlı. doktora gıttığımde 11. gunumdu ve ağrım yoktu hatta her ay akıntım olur ama bu ay olmadı dedım kı herhalde yumurtlamadım ben bu ay ama ultrasonda gorunce yumurtayı rahatladım. 12. gunumden bu yanada ağrı cekıyorum. doktorum ağrı kesıcı al yumurtalardandır dedı ama altı ustu bır tane yumurta vardı bır tane daha vardı ama tam buyumemıştı acaba omu buyudu dıcemde arkadas adaha ne kadar surcek 3 gun sonra zaten normal adet sancılarm baslıcak:5::5::5:

canım gecmış olsun orucun bozuldu artık yesende bır yemesende:ssz::ssz: ama ağız dolusu kustun dımı:26:

sağol canım yaa ewet ağız dolusu ama zaten midem boş o kadar bişey çıkmadıki ya çok sinirlerim bozuldu ama yaaa...

Back
X