• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benmki çok kötü kokuyodu ağrım vardı doktora gittim. aşırı enfeksiyon var dedi. ilaç çukuruna gömdü beni.

sonra dediki: hamile olma olasılığın varsa içme ilaçları zarar verir ded,i. bende yok dedim içtim ilaçları.

sonra hamile oldğmu öğrendim:18::18: belkide benm durumda farklıydı

olmaz bişi korkma arkadaşım yenı hamıleyken gözunden ameliyat oldu narkoz aldı bebişi sapasağlam doğdu

:31::31::31::31::31::31:
:43::43::43::43::43::43:
:14::14::14::14::14::14::14:
:84::84::84:
:95::95::95:
Aboooooo:18:
yok canım aslında şunun şurasında 3aydır başladık çalışmalara ama bu ayda fos çıktı 4.aydayız ama napalım geç olsunda güç olmasın okula başlayana kadar beklerim ben sorun yok yani...:51::51:
canim hosgeldin bende ikici cocuk mucadelesi verenlerdenim 3 sene oldu 3 dusuk yapti Allah yardimcin sun
midem çok bulandı ve çıkardım orucum bozuldu şimdi dimii yaa çok üzüldüm:43: iftara nerdeyse 3 saat kala bozmasam bişey olurmukiiii:(((
Canim bozma iftara az kalmis ustelik isteyerek agiz dolusu kusmadin acliktan tansiyonun dusmustir rabbim biliyoor
ayran ası corbası var ya kızlar yarma ıle yapılan bna onun tarıfını verırmısınız :38::38:

Canim onu once yapip dinlendirirsen guzel oluyor. dogmeyi iyice hasla size bir su bardagindan az yeter cok sisiyor
yogurdu koyu ayran kivamina getir ve karistir ben icune biraz haslanmis nihutta koyuyorum
tuzu en son koy istersen yuzune yag yak ama ben yakmiyom
at dolaba buz gibi olsun ohhhhhh

Aboooooo:18:

canim hosgeldin bende ikici cocuk mucadelesi verenlerdenim 3 sene oldu 3 dusuk yapti Allah yardimcin sun

Canim bozma iftara az kalmis ustelik isteyerek agiz dolusu kusmadin acliktan tansiyonun dusmustir rabbim biliyoor

Canim onu once yapip dinlendirirsen guzel oluyor. dogmeyi iyice hasla size bir su bardagindan az yeter cok sisiyor
yogurdu koyu ayran kivamina getir ve karistir ben icune biraz haslanmis nihutta koyuyorum
tuzu en son koy istersen yuzune yag yak ama ben yakmiyom
at dolaba buz gibi olsun ohhhhhh

sagol kuzum da yarmayı geceden ıslatacam demı haslmayıda tencerede yapsam olur heralde cunkum ben duduklu den kokrkoyom:18:

sagol kuzum da yarmayı geceden ıslatacam demı haslmayıda tencerede yapsam olur heralde cunkum ben duduklu den kokrkoyom:18:

Olur hayatim zaten geceden islarsan cabuk pisiyor bugun isla soguk suyla dedigim gibi cok islatma sisiyor kocaman oluyor taammi canim sabahtan hasla yogurda koy dolaba at aksama kadar buz olsun

Olur hayatim zaten geceden islarsan cabuk pisiyor bugun isla soguk suyla dedigim gibi cok islatma sisiyor kocaman oluyor taammi canim sabahtan hasla yogurda koy dolaba at aksama kadar buz olsun

tamam canım sagol :38: bugunu yemeden yarını düşünüyorum :1::1::1::1: yarında soguk corba karnıyarık salata yanınada makarna yapacam :60:

tamam canım sagol :38: bugunu yemeden yarını düşünüyorum :1::1::1::1: yarında soguk corba karnıyarık salata yanınada makarna yapacam :60:

Canim menu guzel ama makarna o menude fazla pilav guzel olur karniyarika bayilirim corba salata ohhhhhhh
aferin kiz ewinde otur yemegini yap yan gel yat ne surat ne bise ohhhhhh
:21:

siz kum döküyo olmayın:53: hamıle olunca idrar sapsarı olurazcıktakokar :37: ben bunları yaşadım hamıleyken:6::6:
valla benım ıdrarım herzaman sarıdır dahası hemen yaparsam acık sarı tutarsam koyu sarı.. kokuyomu dersen hıç koklamadım cunku dırek klozetın suyuna karısıyo bazen koku alıyom ama her ay yasıyom bunu:21::21::21::17::17: benım suan mesela kasık ağrım hıafıfledı ama belımı cekıyolar her ne oluyosa cok hosuma gıttığı söylenemez:ssz:
inşallah sen olumlu yazarsın bakalım. çalşmlar bittimi
bıttı canım bıttı bugun 18. gunum:1::1:

belinaycım ve vilmacım çok feci alıntı kargaşası yaptınız kim kimin mesajına cvp veriyo anlamadm:18:
bız anlıyos basakım sen yorma kendını:9::9::9::9::9:
ben çıktım karılar:54::54:vilma sana çaya gelcem:10:

belinaya da gitcektim
gelcen gelcen kac oldu gel dedım eve atmıcam bobreklerını calmıcam oturcamız yerı sen sec dedım gene gelmedın:19::19::19: aaa belınaydamı bıze yakın oturuyo abooo:30::30::30:
ooooooo yemekte sendesyız canım benım hep sevmısımdır senı zaten:16::16::16::16::16::9::9::9::9:

Melek nasilsin hayatim hade bakiim son 6 gun
:18::emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım iim. bekliyorum işte. dayanamadım test alıp yaptım bugün bi halt çıkmadı tabi braz moralim bozuldu ama umutla bekliyorum hala canım. göğüslerim acımaya başladı. karnımda hafif ağrımaya başladı bi de feci şiştim. bilmiyorum işte bu güne kadar hiç bişeyim yoktu hepsi bu gün başladı. inşallah hala benimledir bebişler .

:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77:sen alıntı yapılcak karımısın annnemmmm:9::9:kim alıntı yapabilir senden orjinal karı:21:ya kocam evde pek verimli olamıyorum zırt zırt çıkıyorm

denk gelemedik demeki kuzum sende hemen çıkıyon:19:çalışıyonmu sen
utandıryorsun len beni:17::17:topragım sıpam ne alemde kız görüşmeyeli tekmeleri savurmaya başladımı bakalım :9::9::9:
ya bugün zaten biraz zorladı beni ilk gün diye...tam 3 saat kala bozuldu ama ben hala bozmadım yani bişey yemedim kendimi suçlu gibi hissediyorum...

canım sen istiyerek kusarsan bozuluyo istemeyerek kusmuşsun agzını iyice çarkala rabbim niyetini bilmiyomu canım :31::31:

sağol canım iim. bekliyorum işte. dayanamadım test alıp yaptım bugün bi halt çıkmadı tabi braz moralim bozuldu ama umutla bekliyorum hala canım. göğüslerim acımaya başladı. karnımda hafif ağrımaya başladı bi de feci şiştim. bilmiyorum işte bu güne kadar hiç bişeyim yoktu hepsi bu gün başladı. inşallah hala benimledir bebişler .

Bak iste acelebaci iyi olmus moralinde bozulmus:20:
bekle demedikmi sana:19:
seninledir insallah daha erken hayatim bekle sabir sabir sabirr

Bizim burda saat 8 de iftar vakti
kalkip masami kurayim ayyy ne heyecanli Rabbim daima bu gunlere cikarsin Amin...

Bak iste acelebaci iyi olmus moralinde bozulmus:20:
bekle demedikmi sana:19:
seninledir insallah daha erken hayatim bekle sabir sabir sabirr

doğru söylüyosun valla biraz moralim bozuldu ama geçti şimdi zaten daha erken testte çıkmaz ama nebilim işte yaptım.

Kizlar iftara hazirim
Menu:ew yapimi yayla corbasi semiz otu yemegi salata sucuklu milfoy boregi ustune cay oh miss

Allah kabul etsin niyetlerimizi en gec ben acicam sanirimm

Ohh super 8 :52:
Afiyet olsun beizim burda 8,48 ama sukurki cok rahatim sigara bile istemedui cnm acikmadim susamadim hatta karnim tok hissediyorum iftarda bisey yiyemicem sanirim

Back
X