• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gizzzz 5 ziyaretci var heyyyyy ziyaretcilerr
:3:gelinde sohbet edek
:31:bizim karilar terketti buralariii:31:
Teravide dua ettim bizim karilar diyerek :1:

selamlar.....
nasılsınız bakalım benim günlerim çok yoğun geçiyor ve şu saat oldu uyumadım
sahuru yapıp ortalığı toplayıp bakayım dedim kk ye yoksa fırsat bulamıyorum hemen yatıcam ve 10 gibi kalkmam gerek yarın dahada yoğunum
çamaşırlar yıkanıp valizler hazırlanacak uğrayacağımız yerlerde var ve inşallah pazartesi sabahı yolcuyuz
benden bukakadar şimdilik ben uyuyayım artık çok yorgunum dinleneyim:37:

Hadisss napiyon kisss

Yaa birileri bana bir akil versin adeti benim gibi gevikipte adet sokturucu felan kullanan oldumu
9 gun gecikti nerdeyse kan testi bilem yaptirdim bisi yok napim simdii

ben çıktım karılar:54::54:vilma sana çaya gelcem:10:

belinaya da gitcektim
sen anca gezz bari yolun düşsede bizede gelsennnn

Hadisss napiyon kisss

Yaa birileri bana bir akil versin adeti benim gibi gevikipte adet sokturucu felan kullanan oldumu
9 gun gecikti nerdeyse kan testi bilem yaptirdim bisi yok napim simdii

iiiyim canım ay hiç bilgim yok keşke yardımcı olsam belli olmazz bekle 1 hafta daha bakalım kullandığın ilaç etkileride olabilir

yahh sevinçççç benim evi karıncalar bastı hiçbiş de yok ortada hergün hipooooluyum sırf gelmesinler dieee bide maşallah sülale boyu geliolar ay delircemmm ya orama burama giriolarrr napabilirim günaha giriom onların yüzünden onlarda napçaklarını şaşırdılar sıcaktan kıyamet alametimidir nedir çoğu evi istila etmişlerrrr

sen anca gezz bari yolun düşsede bizede gelsennnn

iiiyim canım ay hiç bilgim yok keşke yardımcı olsam belli olmazz bekle 1 hafta daha bakalım kullandığın ilaç etkileride olabilir

yahh sevinçççç benim evi karıncalar bastı hiçbiş de yok ortada hergün hipooooluyum sırf gelmesinler dieee bide maşallah sülale boyu geliolar ay delircemmm ya orama burama giriolarrr napabilirim günaha giriom onların yüzünden onlarda napçaklarını şaşırdılar sıcaktan kıyamet alametimidir nedir çoğu evi istila etmişlerrrr

Canim otarin diye bir ilac var 10 tl ziraai ilac satan yerlerde var ondan al cam sil sisesine koyuyorsun sulandirip kullan kokusuz gida zehirlenmesinede yol acmiyor bir dahada karincayi hic gormuyorsun annemin ewinide basmislardi
ne yaptiysa olmadi bu ilacla kurtuldu bende kullaniyom

Canim otarin diye bir ilac var 10 tl ziraai ilac satan yerlerde var ondan al cam sil sisesine koyuyorsun sulandirip kullan kokusuz gida zehirlenmesinede yol acmiyor bir dahada karincayi hic gormuyorsun annemin ewinide basmislardi

ay bacı günaha girmişmiyimdir böcek ilacıyla idare ediom eşime dedim karınca tozu alll ama görsen yatak odamı deşmişlerr bi kum var inşaaat yaparsın off yaaa basidün dio eşim sanırım aynı ilaçtan bahsediosss geçen yıldan vardı ama etkisi geçmiştir dio eşimm aldırım yaaa dellencemmmm

ay bacı günaha girmişmiyimdir böcek ilacıyla idare ediom eşime dedim karınca tozu alll ama görsen yatak odamı deşmişlerr bi kum var inşaaat yaparsın off yaaa basidün dio eşim sanırım aynı ilaçtan bahsediosss geçen yıldan vardı ama etkisi geçmiştir dio eşimm aldırım yaaa dellencemmmm

Canim karinca tozuyla hic ugrasma o ilacin etkisi bir sene ewet alip ilaclayin bosuna dellenme :1:

Ziyaretci deligindeki basak karisimi
:19:
Nasil olsa kk ya ugradigi yok
:kkk:

bence eroşşş başak bu saatte totosunu kaldırırmı sanıosunnn
:95::95::95::95:

günaydın kıslarr napiyosunuz bakiim

bende tadilat var ama totoyu yaydım oturuyorum eşim ortalığı topluyo. her yer dağıldı offf.

Gizzzz 5 ziyaretci var heyyyyy ziyaretcilerr
:3:gelinde sohbet edek
:31:bizim karilar terketti buralariii:31:
Teravide dua ettim bizim karilar diyerek :1:
:110::110:
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor.(1 üye ve 10 ziyaretçi)
:53::53::53:
:45::45::45:ben diilimmmmm
Ziyaretci deligindeki basak karisimi
:19:
Nasil olsa kk ya ugradigi yok
:kkk:
:57:
bence eroşşş başak bu saatte totosunu kaldırırmı sanıosunnn
:95::95::95::95:
:19::19::19::19::19::19::19:

Son düzenleme:
Cnm enfeksiyonda varsa oda mide bulantisi yaparrr
basak karisi gibi tufekhaneye yatak serersin sende:9:

bugun ona laf sokamazsam catlardim
kizz bugun pazar kuruluyooo nasil gidecem buharlasirim die korkuyom
:18::18:

bende bana sarmıyosun diye korkmuştum:18:sevinççim normal e mi döndü diye:83::83::83::83::83::83:

ohh hayırlı haberlerle gel kankacım.

ama hadi gel artık dün gece köydemi kaldınız:3::3::3::3:
kızlar birazdan dok. gitçezz
yumoşlarıma bakıcakk doktorr
inşallah hayırlı haberler alırım işe yaramıştır iğneler
bugün yazamam belkimm köye giderizz
kocamda evde
hayırlı haberler vermek nasip olur inşallah

görüşmek üzere
senin koca da benm ki gibi pek düşünceli anlaşılan:19:bakalım diğerleri gitcekmi yardıma. mood niye gidiyo:19::19::19::19:
Kiazlar ya iftara kayinwalidemlerdeyiz ama biraz erken gidip yemek yapckmisim kocisim buyurdu ama tek biz olmucz eltim gorumcem ailecek orada olck neyseki kocisim iste o gelmeden gidemicm icin dua ediyorum gec gelsin die hem cok cnm sikiliyo benim orda hic bi sicaklik yok bana karsi oyuzden bnde hic istemiyorum

kızlar sizlere 10 puan degerinde soru sorucam aklıma takıldı şimdi biri hamile olsa ve 1.5 aylık hamile olsa kürtaş o kişiye yapılıyomu yapılmıyomu olurda kanaması bu kişinin çok olursa içinde parça kalıyormu kalmıyormu biri desin :26::26:
:44::44::44:kürtaj yasaklanmadı mı
:110: kayip araniyorrr :110:
:110::110::110::110::110:
:110::110::110::110::110::110::110:

Back
X