- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oleyyyyyyyyyyy kimse yokkkkkkkkkkkkk:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bende burda fink atıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
sevinç hanımbişi sorcam
ayrıntı ıultrasonun hafta aralığı nedir![]()
daha yaptirmadinmi 17-18 en ideal hafta ama 23. haftaya kadar yapiyorlar
cook biliyordun ne oldu
![]()
Aaa kiz senin su is belli olsaydida oyle girisseydiniz bisi elleme haaaagünaydın kıslarr napiyosunuz bakiim
bende tadilat var ama totoyu yaydım oturuyorum eşim ortalığı topluyo. her yer dağıldı offf.
bende bana sarmıyosun diye korkmuştum:18:sevinççim normal e mi döndü diye:83::83::83::83::83::83:
Aaa kiz senin su is belli olsaydida oyle girisseydiniz bisi elleme haaaa
![]()
arada gir iki mesaj cevapla sonra pirrrrrr ohhhh
![]()
sana soranda kabahatben sana her konuda uzmanım dmemdim
her insanın alanı vardır bişiler bildiği
daha önce doğurmadığım için bunları bilemiyorum
sen doğurduğun için belki bilirsin dedim
neyse keşke daha önce sorsaydım google amcaya17-23 diyor
yine de tşk
![]()
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
silin beni listedn
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
bak bak kariya bakk hemen saldiriyoo ne o hormonlar zirvedemi
ben hatirlatmadim bak daha totonu kaldiracanda ayrintiliya gidecen zayen muayene oldugun doktorlar bir bir istifayi basmis
doguracan daha duzenli dr yoktip fakultesine gittinmi
seker yukleme testinde var unutma![]()
![]()
ne olduuuu koca totooooo
tilotlari degistirdinmi yoksa hayla donsuzmu geziyon![]()
hıh çok biliyooooosen saldırrısan ben de saldırırım
gayet uysal şekilde sorumu soruyorum
doktorum ay sonunda ayrıntılıya girmemi söylwedi. eğer erken değilse ben yarın girmeyi istedim ayrıntılıya, o yüzden araştırıyom erken olurmu diye
tıp fak. randevüm ü aldm gitcemgüzel hast.yse orda doğurcam
şeker yüklemesi neyseillla bildiğini gösterecek
![]()
Yalanin batsin kova gobusunu gormesek inanirik
yoo tilotlarım hala oluyo totomazayıfım çünkü incecikim
![]()
ben tüfekhaneye gidiyomorda yatcamö
bidahada çıkmıycam
küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aaa kiz senin su is belli olsaydida oyle girisseydiniz bisi elleme haaaa
yok canım ben bişey ellemiyorum. bu bir aylık mevzu canım. ben 1 ay önce pencereleri değiştirmiştim. yatak odasının balkonunuda kırıp odaya katmıştım. şimdi o balkon kısmının parkeleri boyası yapılıyo bi de salona 1 radyatör eklemiştim ısınmıyo diye orda kırılan yerler tamir ediliyo bitsin ki bu gün çarşamba temizlikçi gelecek .bide salonla yatak odasına perde yaptırdım ınlar gelecek bitmiş kadın beni sıkıştırıp duruyo perdeleri getircem diye . valla kocam tarih yazıyo kızlar normalde hiç bi şey yapmayan adam sabahtan beri paşa paşa herşeyi topladı üstelik bi kere bile bana seslenmedi
sen yarin git ayrintilinin gunu geciyor seker yuklemesi onemli 24-28 haftalar arasinda yapiliyor gizli seker varmi diye aclik kan sekerine bakiyorlar sonra sekerli su icirip belli zamanlarda tekrar kan aliyorlar karii mutlaka yaptir
![]()
evet biras büyük tilotlarm varYalanin batsin kova gobusunu gormesek inanirikdemekki senin tilotlar xl zayen
cocugu SIKISTIR hic gelisemesin taammi
bilmem anlatabildimmi
![]()