• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:53::53:çok kalbimi kırdın ondan mı ki:44:

geçmiş olsun Allah büyüğünden korusun hepimizi.

nazooooooooooooo annem naberrrrrrrrrr:3::3::3::3:

benm işlerim var kk beni atmş olabilir

merhaba benimde işlerim var hemen çıkmam lazım bi bakayım dedim işlerimi halledebilirsem gelirim yine çok öptüm:54:

selamlar:3::3::3:

çok şiddetlimiydi:26:

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur.

:53::53:çok kalbimi kırdın ondan mı ki:44:

geçmiş olsun Allah büyüğünden korusun hepimizi.

nazooooooooooooo annem naberrrrrrrrrr:3::3::3::3:

benm işlerim var kk beni atmş olabilir

5.0 mis netten baktim:18: tirstim amaaaaa:43:
kiz basak kalbin niye kirildi:29:ne didim annem ben sanaa
butun cadalozlugunla girmistin zaatii kk ya:22:
cadalozz:1:

Afiyet olsun cnm bende pazardan almistim gunduz karpuza aserdim iftari acinca aklima bile gelmedi :1:

benımde aklım agelmedı sahurda bıtane ısırdım:1::1::1:

selamlar.....
nasılsınız bakalım benim günlerim çok yoğun geçiyor ve şu saat oldu uyumadım
sahuru yapıp ortalığı toplayıp bakayım dedim kk ye yoksa fırsat bulamıyorum hemen yatıcam ve 10 gibi kalkmam gerek yarın dahada yoğunum
çamaşırlar yıkanıp valizler hazırlanacak uğrayacağımız yerlerde var ve inşallah pazartesi sabahı yolcuyuz
benden bukakadar şimdilik ben uyuyayım artık çok yorgunum dinleneyim:37:

canım net paketı yapda arada haber ver bızlere

Ayyyyy deprem olduuuuuuuuuuuuu
:18::18:
:53::53::53::53::53::53:

ayy ben cok korkarımmm:18::18::18:

Son düzenleme:
Ben geldim bebeler ne var ne yok anca sıra geldi okadar topige yazdımki:1::1:ne var ne yok bakalım deprem olmuş geçmiş olsun canım bende kızımda yaşadım ana ne korkmuştum benim kociş işe gitti tek kaldım buralarda :43::43::43:

Ben geldim bebeler ne var ne yok anca sıra geldi okadar topige yazdımki:1::1:ne var ne yok bakalım deprem olmuş geçmiş olsun canım bende kızımda yaşadım ana ne korkmuştum benim kociş işe gitti tek kaldım buralarda :43::43::43:

korkma canı m dua et ben bıle kaldıysam herkez kalır:1::1::1:

Saol canim korkma bisicik olmazzz ben hic korkmam
:18::18::18:

korkma canı m dua et ben bıle kaldıysam herkez kalır:1::1::1:
:1::1:kızımda yedi rahmin diklimişti yatıyorum kanepede geçmiş olmay geldiler eşimin yengeleri 2 kişi neyse kanepe altımdaa gitti geldi dedim deprem oldu annemde var kadınların suratı korkmaya başladı oturan kadılar biz gidiyoruz dediler deidm daha yeni geldiniz yok yok gidelim deidler kokudan gittiler kaçar gibi gözümün önünden gitmiyo hızlı hızlı gitmeleri e kolaymı 5 katta oturuyorum :60::60::60::60:canne kadarda tatlı allah var hiç korkmadım rabbim verince veriyor cesareti
saol canim korkma bisicik olmazzz ben hic korkmam
:18::18::18:

:18::18::18::18::18:tabi tabi bende yedim :1::1::1:

Kızlar bende taze fasülye var patlıcan var kırımızı biberim var dolmna doldurmuştu ne yapsam şöyle degiliş şeyler söyleyinde kocişime yapıyım :17::17::17:

slm kızlar gecmış olsun deprem olmuş nerde olmuş bu dprem:53::53::53: yemeklerıde başlıyonuz erkenden konusmaya benım mıde dahaynmıyo ıftardan once bu topiğe takılmaz bunyeye zarar:9::9::9::9:

:1::1:kızımda yedi rahmin diklimişti yatıyorum kanepede geçmiş olmay geldiler eşimin yengeleri 2 kişi neyse kanepe altımdaa gitti geldi dedim deprem oldu annemde var kadınların suratı korkmaya başladı oturan kadılar biz gidiyoruz dediler deidm daha yeni geldiniz yok yok gidelim deidler kokudan gittiler kaçar gibi gözümün önünden gitmiyo hızlı hızlı gitmeleri e kolaymı 5 katta oturuyorum :60::60::60::60:canne kadarda tatlı allah var hiç korkmadım rabbim verince veriyor cesareti

:18::18::18::18::18:tabi tabi bende yedim :1::1::1:

heheh allah sana ne deyım :60: :60:

soguk çorbayı neli yapıyorusn bir anlat bakem :27::27:

canım aksamdan yarmayı su ya koydum sevınc 1 bardak yap dedı sıstı sabah nohut buzlukda vardı yesıl mercımek nohut yarmayı hepsını hasladım snra bı bardak yogurdu ayran yaptım hepsını karıstırdım dolaba attım aksamda uzerıne yag yaktım afıyetle yedı anlata bıldımmı :60:

Back
X