• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam kızlar

bende temizlik var bu gün tadilat bitti perdeler takıldı. Ben de bi taraftan ütü yapıyorum. Oh mis gibi olcak heryer.

Sevinç sanada kolay gelsincanım ellerine sağlık.

Vilmacım inşallah kırmızılar yerine hayırlı haberler gelir.

Hacer canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.

Selam kızlar

bende temizlik var bu gün tadilat bitti perdeler takıldı. Ben de bi taraftan ütü yapıyorum. Oh mis gibi olcak heryer.

Hacer canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.

sağolasın mlxy darısı sana inşallah, kolay gelsin buarada :34::38:

oyy yavrum benmmmmmmmm..

benmki 5 aylık oldu bi ere bilem el sallamadı. dur ben bi dahakine sorayım ona

:52: canım kuzucum doktor resim çekcekti tam elini kaldırırken çekti, çok süper oldu sanki bize el sallıyo hergün bakıyorum:emir_bebek::nazar: teyzesinin kuzusu napıyomuş:) başak seninki hareketlimi çok tatlı bunlar ya ben nası dayancam 6 ay kız:52:

Hacer canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.[/QUOTE]

sağolasın mlxy darısı sana inşallah, kolay gelsin buarada :34::38:

saol cnm guzel dıleklerın ıcın ama yok sanmıyom.. cunku benım berbat bır metabolızmam var ben her adete bır kaç gun kala ruyalanmaya başlıyom:17::17::17::17::9::9::9::9:

selam fıstıklar doktora gittik dün bebişimi gördüm bize el salladı:) ama cinsiyetini bidahaki aya öğrencekmişiz, bugünde kan verdim cuma sonuçlar için gitcez yine, ultrasondan ensesinede baktı normal dedi inşallah herşey güzel olur,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah:16::16:

gözün aydın hacercim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

gözün aydın hacercim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

amin ablacım darısı size inşallah, ramazan nasıl geçiyo ablacım mukabeele yapıyomusun ben başlıyamadım daha ya kızıyorum kendime, işten eve zpor atıyorum kendimi ev işi derken yoruluveriyom kalıyo :25:

:52: canım kuzucum doktor resim çekcekti tam elini kaldırırken çekti, çok süper oldu sanki bize el sallıyo hergün bakıyorum:emir_bebek::nazar: teyzesinin kuzusu napıyomuş:) başak seninki hareketlimi çok tatlı bunlar ya ben nası dayancam 6 ay kız:52:

ayy cnm yaaa benmkide seninkli kadarken bi resmi var bende elini kafasına koymş yatıyor keyif yapıyor:1:
insan bak bak doyamıyor.

benmki şu an iyice tepiklemeye başaldı cnm erkek ya galiba ondan baya hareketli maaşallahh. normalde pek tepinmiyoda
ama ses olduğunda dahada coşuyo

saol cnm guzel dıleklerın ıcın ama yok sanmıyom.. cunku benım berbat bır metabolızmam var ben her adete bır kaç gun kala ruyalanmaya başlıyom:17::17::17::17::9::9::9::9:[/QUOTE]

aaa öle söleme Allahtan umut kesilmez ben çok dua ettim biliyomusun vilmaa:( yürekten edilen her dua kabul olur diye düşünüyorum o yüzden bol dua et bende ediyorum hepinize canımm:34:

selam hanımlar banada topiğinizde yer varmı 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim ev hanımıyım 5 yaşında bir oğlum var ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük yaptım geçen hafta bebeğimin kalbi durdu nasip değilmiş oğluma kardeş yapmak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

yer yoksada sıkışırık annem hoşgeldinnnn:42::42::42::42::42:

papoşşş kız kalk bakimmm ordann misafirimiz varrrrr

ay bu papoşunda minderi kalın geldi kalkmak bimiyo:110::110::110::110::110::110::110::110:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

FARKETMEZ misafirler başköşeye alınır sende başköşeye yayılmışınn:21::21::21::21:

sağol nazom o senin yüreğinin çıtı pıtılığıı

sağolun hanımlar inşallah güzel günlerimizi mutlu anlarımızı da paylaşırız

bak topikin sultanı başaks sultandır. bende papoş ağayım. ben bilmiorum başaks bilir. genelde ankaralı çok burda..

canım sende devamlı aramızda olmak istersen listeye ekleyelim seni.

sen listemizi gördün mü

evet cnmmmm eğlenceli bi topik burasıııııı çokkkkkk eğlenceli

hedefimizde neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmak:21::21::21::21::21::21::21::21:

bak basakcim bir zamanlar aramiz iyiymis ilk mesajimi buldum :110:

yok ya ben hep burlardayım bacım bı dun gıremedım:19::19: orucum canım ama tahmını haftasonu orucsuz gunlerım baslıyo yıende cıkge senın ıcın özel hazırlarız cayı sen ıcersın ben bakarım:9::9::9::9::9::51:

aa günahamı sokcan kız beni olmaz olmaz hafta sonu içeik beraber

ayy cnm yaaa benmkide seninkli kadarken bi resmi var bende elini kafasına koymş yatıyor keyif yapıyor:1:
insan bak bak doyamıyor.

benmki şu an iyice tepiklemeye başaldı cnm erkek ya galiba ondan baya hareketli maaşallahh. normalde pek tepinmiyoda
ama ses olduğunda dahada coşuyo

ayhhh yerim ben onu ısırırım vala pipisinden erkekim benimm:16: erkekler hareketli oluyomuş kaynniş öle dedi bide açken hareketli oluyolar sanırım seninki elini emiyodur şirine nolcak, sen yunus sesi dinlet beynini çalıştırıyomuş:emir_bebek:, bulantım oluyodu ya hap istedim yazdı saolsun

ıyıyım hayatım ama kendımı azcık hamıle gıbı hıssetseydım barı daha ıyı olurdum adetımın elı kulağında kaldı 4 gun ben kırmızıları beklıyom umudum yok ama uzulmuyomda oruclarım kalmıcak dıye sevınıyom bayrama ısterım artık hedıyemı allahtan:16::16::16::16: sen napıyon kuzum basak karısı sen nasılsın arazı oldun ıyıce:19::19::19::19::1:
Hayirlisi canim dualarim seninle
selam fıstıklar doktora gittik dün bebişimi gördüm bize el salladı:) ama cinsiyetini bidahaki aya öğrencekmişiz, bugünde kan verdim cuma sonuçlar için gitcez yine, ultrasondan ensesinede baktı normal dedi inşallah herşey güzel olur,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah:16::16:
Ayyy maasallah cnm gozunaydin darisi kucagina almaya..
Selam kızlar

Saol hayatim kendini yorma yarin test gunun:18:

saol cnm guzel dıleklerın ıcın ama yok sanmıyom.. cunku benım berbat bır metabolızmam var ben her adete bır kaç gun kala ruyalanmaya başlıyom:17::17::17::17::9::9::9::9:

aaa öle söleme Allahtan umut kesilmez ben çok dua ettim biliyomusun vilmaa:( yürekten edilen her dua kabul olur diye düşünüyorum o yüzden bol dua et bende ediyorum hepinize canımm:34:[/QUOTE]
bende cok dua ettımde canım sanırım vaktı gelmedı daha bakalım kısmette varsa gelcek bırgun elbet:4::4::4::4:
aa günahamı sokcan kız beni olmaz olmaz hafta sonu içeik beraber

tamam ozaman ben kırmıızıları gorunce derım sana gelırsın:9::9::9:

geçmişemi bakıyodun bende napıyo bu karı diyom:19::19:
evet hanımhatunmuşsun:31::31::31:

papoşumda varmış o zamanlarrrrrr:43::43::43:

ne güzel geçmişi okumak yaaa:13:

Ewet bir anda o gunlere gittim cok ciciymisim kimsenin isine gucune karismaz satasmazmisim
seninle tanisinca zivanadan ciktim zaaar:9: supurgesiz cadiiiii :110:

ayhhh yerim ben onu ısırırım vala pipisinden erkekim benimm:16: erkekler hareketli oluyomuş kaynniş öle dedi bide açken hareketli oluyolar sanırım seninki elini emiyodur şirine nolcak, sen yunus sesi dinlet beynini çalıştırıyomuş:emir_bebek:, bulantım oluyodu ya hap istedim yazdı saolsun

evet tatlım ööel diyolar kızlar daha geç hareketleniyomş.

açken çok hareket ediyo bunu fark ettim. sende görürüsün. karnın acıkınca onun pıt pıtından duramıyosun. zorla sana yemek yediriyo.

benmki karnım acıktığında, çişim geldiğinde bide yüzüstü yattığımda çok hareket eder:1::1::1:artık yüzüstü yatmıyom tabii

ay yunus sesini bulamadım ben yaaaaaaa...

bende bugün elevit kullanmaya başladım da sabah öğürdüm ya midenm kalktı elevitten mi acaba

aaa öle söleme Allahtan umut kesilmez ben çok dua ettim biliyomusun vilmaa:( yürekten edilen her dua kabul olur diye düşünüyorum o yüzden bol dua et bende ediyorum hepinize canımm:34:
bende cok dua ettımde canım sanırım vaktı gelmedı daha bakalım kısmette varsa gelcek bırgun elbet:4::4::4::4:

tamam ozaman ben kırmıızıları gorunce derım sana gelırsın:9::9::9:[/QUOTE]

olur inşallah vaktı saati vardır ben inanıyorum olcek olcek halvetlere devam durmak yok:52:

basak karısı bu arada kırmızı karanfıl takalım yakalarımıza buluşma yerınde unıtma:9::9::9::9:
çakmaktaşın karısına benzemiyonmu sen:26:
benziyosan rahat tanırım seni
Ewet bir anda o gunlere gittim cok ciciymisim kimsenin isine gucune karismaz satasmazmisim
seninle tanisinca zivanadan ciktim zaaar:9: supurgesiz cadiiiii :110:

evet ben hepciciydim sen coştun sonradan:26::30:

Son düzenleme:
Back
X