• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet tatlım ööel diyolar kızlar daha geç hareketleniyomş.

Açken çok hareket ediyo bunu fark ettim. Sende görürüsün. Karnın acıkınca onun pıt pıtından duramıyosun. Zorla sana yemek yediriyo.

Benmki karnım acıktığında, çişim geldiğinde bide yüzüstü yattığımda çok hareket eder:1::1::1:artık yüzüstü yatmıyom tabii

ay yunus sesini bulamadım ben yaaaaaaa...

Bende bugün elevit kullanmaya başladım da sabah öğürdüm ya midenm kalktı elevitten mi acaba

üşüttün belkide canım elevit yapmaz heralde, bak google yunus sesi dinle yaz, yunus sesi- itü sözlük var onu tıkla youtube.com yazıyo tıklayınca açılıyo zaten başka bulamadım bende canım

sevinç kız naber geleceğe dön artık:52::38:
:1: dondum dondum
çakmaktaşın karısına benzemiyonmu sen:26:
benziyosan rahat tanırım seni

evet ben hepciciydim sen coştun sonradan:26::30:
:110: taam oyle olsun kizzz kac kilo aldin dogru soyle gobus resmi goremez olduk
Hayirlisi canim dualarim seninle

Ayyy maasallah cnm gozunaydin darisi kucagina almaya..

AMİN SEVİNÇÇİM SİZDEN BÖLE ŞEYLER DUYUNCA MUTLU OLUYORUM KUZUM DARISI SANA İNŞALLAH YAP Bİ KIZ SENDE BEKLİYOZ:52:

Insallah canim hayirlisiyla aminnn doktor okey verdi ama ben tirsiyom:18:

amin ablacım darısı size inşallah, ramazan nasıl geçiyo ablacım mukabeele yapıyomusun ben başlıyamadım daha ya kızıyorum kendime, işten eve zpor atıyorum kendimi ev işi derken yoruluveriyom kalıyo :25:

ramazan güzel geçiyo dişimden ameliyatlı olduğumiçin henüz oruca başlayamadım

mukabele yapmıyorum canım ama biraz iyi hissedeyim kendimi yarım kalan hatimim var onu okuyup bağışlayacam

[ı] ramazan güzel geçiyo dişimden ameliyatlı olduğumiçin henüz oruca başlayamadım

mukabele yapmıyorum canım ama biraz iyi hissedeyim kendimi yarım kalan hatimim var onu okuyup bağışlayacam

[/ı]

geçer inşallah dişin, allah kabul etsin şimdiden bende başlıcam inşallah oruç tutamıyorum bari hatim indireyim:34::16:

ramazan güzel geçiyo dişimden ameliyatlı olduğumiçin henüz oruca başlayamadım

dişin ne kadar sürcek bööle acıyomu
YOK YOK TIRSMA İLK BAŞ BENDE KORKTUM AMA ALIŞIYOSUN HEMEN, DİNLE BAK KENDİNİ KAPTIR ÖLE RAHATLATIYOKİ, BEBİŞİN İÇİN TATLIM MMMUCKS:16::emir_bebek::nazar::38:

tamam cnm:1::1::1:

sevinc007,
basakss,
kirazeros,
hacer_31
vilmaa
selam canlarım:3: napıyosunuz nasılsınız?

Son düzenleme:
Back
X