- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
anaaa karıya bak entera basıp kaçmış bende çıkayım da reçelimi yapayım görüşürük![]()
sende enter a bas kaç bendeeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaa karıya bak entera basıp kaçmış bende çıkayım da reçelimi yapayım görüşürük![]()
sende enter a bas kaç bendeeeeeee![]()
bende dedim sözüne sadık kalmadı heburuya gelenekadar anam agladı buruya giriyorum başka site çıkıyor çok şükür gelsim am asiz yoksunz
![]()
Yok kizz sozume sadikimdirrrr kk kafayi yidi sanirim![]()
Off ya bu gün benimişlerim vardı ne güzel hepiniz burdaymışsınız ve çok konuşmşsunuz benim işler bitti herkez kaçmış. Eee tabi iftar telaşı. ütüler bitti ev de temizlendi mis gibi oldu şimdi eşimi aradım akşamda dışarı çıkacağız. Yine muhabbeti kaçıracağım neyse gelince okurum artık
öpüyorum sizleri
korma sevinç karısı geldimdüşüp düşüp duruyorum bugün pc den :2::2::2:
Ellerinize saglik hayatim ohhh bayilirim misss gibi ewe insallah yarin guzel haberler alip ewinde salinirsin:13:
kız bende dip köşe temizlik yaptım ütüde anamı aglattıhedede pardesölerimi yıamıştım feraceleri yıka ütüle sıcaktan öldüm sonra yemek odasına gittim baktım havalandırma duruyor sonra kendi kendime konuşmaya başladım len salak dedim ütü yaparken aklın nerdeydi açaydınya şunu serin serin ütü yap
![]()
kız bende dip köşe temizlik yaptım ütüde anamı aglattıhedede pardesölerimi yıamıştım feraceleri yıka ütüle sıcaktan öldüm sonra yemek odasına gittim baktım havalandırma duruyor sonra kendi kendime konuşmaya başladım len salak dedim ütü yaparken aklın nerdeydi açaydınya şunu serin serin ütü yap
![]()
Geldinmi pasagul karisine o resmime yorum bile yapamamissin
![]()
![]()
güzelligin okadar gözleirmi kamaştırdıki söz diyecek birşey yazamadımda:101::101::101puç tutmaya başladım bugün susamadım acıktım ama az kaldı ilk gün allahımın sayesinde zor geçmiyorum namazlarımı kıldım tv açık bir ona bakıyourm bir buraya akşamada salatama kadar yaptım rahatım anlıcagın
eşimde işşallah iftara gelirde birlikte yeriz
dün 11 geldi
![]()