• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güzelligin okadar gözleirmi kamaştırdıki söz diyecek birşey yazamadımda:101::101::101:opuç tutmaya başladım bugün susamadım acıktım ama az kaldı ilk gün allahımın sayesinde zor geçmiyorum namazlarımı kıldım tv açık bir ona bakıyourm bir buraya akşamada salatama kadar yaptım rahatım anlıcagın :16::16::16:eşimde işşallah iftara gelirde birlikte yeriz:14::14:dün 11 geldi:53:

ALLAH kabul etsin kuzum ilk günler biraz zor olur...ne püşürdüünnnn:56::56:

oo bey daglı gelmiş hoş gelmiş akşım benim nasılsın sevişemiyorz bu aralar:1::1::1:mlxkysen nasılsın bacım sesin çıkmıyor :55::55:
yarınbüyük gün saat kaçta belli olucek

Son düzenleme:
yarın büyük gün heyecan doruktadır şimdi sende inşaalllllllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh hayırlı haber alırsın kuzum...

Allah kabul etsin hayatim benimde kirmizilar geldi bugun oruc tutamadim ellerine saglik afiyet olsun:12::29:
tüh ben yolladım sen karşıladın he seni kıskanç:1::1::1:
ALLAH kabul etsin kuzum ilk günler biraz zor olur...ne püşürdüünnnn:56::56:

canım sogur yogurt çorbası yaptım arpa şehriyeli bol naneli sonracım azeytin yaglı taze fasülye yaptım yanına salata sütlaç yaptım yanına kavun kestim yaprak dolmasıda sardıydım ama eşim bunları istedi yırttık anlıcagın :9::9:yarınada aklımda menüm yarım mercimek çorbası kabak yemegi ve salata makarna yapıcem birde patlıcan salatası yapıcam yogurtlu üstğüne bol maydonoz :56::56:senne yaptım kızlar anlatım bakıyım ne mamalar var sizdede:56::56:

oo bey daglı gelmiş hoş gelmiş akşım benim nasılsın sevişemiyorz bu aralar:1::1::1:mıxk sen nasılsın bacım sesin çıkmıyor :55::55:
hoşbulduk canım,iyi olmaya çalışıyorum sağol...:54::54::54:
Tesekkur ederim hayatim zaten catlayanlar koca toto diye kara caliyor 38 beden kariy:29:a

rica ederim..boşver sen görüntülü olarak ispatlıyosun işte...

tüh ben yolladım sen karşıladın he seni kıskanç:1::1::1:

canım sogur yogurt çorbası yaptım arpa şehriyeli bol naneli sonracım azeytin yaglı taze fasülye yaptım yanına salata sütlaç yaptım yanına kavun kestim yaprak dolmasıda sardıydım ama eşim bunları istedi yırttık anlıcagın :9::9:yarınada aklımda menüm yarım mercimek çorbası kabak yemegi ve salata makarna yapıcem birde patlıcan salatası yapıcam yogurtlu üstğüne bol maydonoz :56::56:senne yaptım kızlar anlatım bakıyım ne mamalar var sizdede:56::56:

ohhh ellerine sağlık şahane menü:56::56::56:ben öyle fazla şeyler yapmam...bendeee ekşili bamya yemeği,bulgur pilavı ve salata varr..

Tesekkur ederim hayatim zaten catlayanlar koca toto diye kara caliyor 38 beden kariy:29:a

bak sen beni görme ben çok şirinim yeminle aynı bunun gibi:86::86::86:tanıdıklar türkan şoraya benzetirler beni gözlerim iri onun gibi hem neren kilolu nede güzel vucudun var benim vucudum tombul çok bahsızım ben ya kilo vermeye ugraşıyorum :14::14:dün ablama gitmiştimya hani mukabele vardı arkadaş bugün için dedi gidemedim ayaklarım gitmedi şimdi gidicem gene bebeklerimden konuşucaklar onlar yavruylarını överken öperkende benim boynum bükük olucek:43::43::43:bebegim yokki ne konuşyurm eşim git sevap alırsın dedi ama inanın aallah affetsin kimseyi göresim yok ne kimse gelsin ne ben gidiyim diyorum eşimden başka kimseyi görmüyorum galiba depresyona giriyorum ben :14::14::14:dündenberi çok kötüyüm hem maddi hem manevi yıkım içindeyim diyorum eylüe ne kaldı ama hamile kalmakla bitmiyorki parası nasıl kalkıcam ben bu doktorun altından dün yatak odasını topladım dedim nevresimleri degiştiriy önüm eömürüme aldıgım takım geldi poşete baktım bu neki dedim görünce şok olmuştum:14::14::14:öptüm kokladım agladım durdum okadar nevresimimi varki dedim bunu kaç zamandır kullanmadım kesin eşimin işidir garip ben görmüyüm diye heryere birşeyler sokmuş oysa ne hayallerle almıştım o kıyafeti yutkuna yutkuna agladım sel oldu yerler:14::14::14::14::14::14:allahtan eşim geç geldi eve yoksa gene kızardı gene aglıyorum diye ne olucek benim bu halim bu panik atagım:43::43::43:

ohhh ellerine sağlık şahane menü:56::56::56:ben öyle fazla şeyler yapmam...bendeee ekşili bamya yemeği,bulgur pilavı ve salata varr..

bamya aldımda pişiremedm attım harmanladım dondurucuya kızlar ben çok kötüyüm ya aglayıp duruyorum nedenini bilsem :14::14::14::14:bayramdan sonra eşim annene git memlekete biraz kafan dagılır bende bu arada biraz kendimizi toplarım diyor 2 haftalıgına gitsemmi acaba:27::27:paşamla köpügümü özlerim ben ama eşimde bakarda benim gibi ilgilenemiyor kız beydaglı elazırlılar bamyanın içine inmeye yakım yumurta kırıyolar 1 tane:53::53:annemde 2 avuç haşlanmış nohut atıyor enfes oluyor ben annemide özledim ad ikarı gitti memelekete hamile kalırsan gelirim kızım dedi sana bakıcez gebe kalırsam getiricem yanıma kaynanama düşürmesin allah :47::47:neme lazım sonra başıma kakış eder:47::47:

Ayyy bayilirim eksili nohutlu bamyayaaaa ellerine saglik cnm bizde bugun dolaptaki yemekleri yicezzzz

heehh adanalısın ya bilirsin aynen öyle ekşili nohutlu...sağol canım...bende dolaptaki yemeklerim varsa bir gün öyle yaparım yemek yapmam onları yeriz,yemek dökenlere ve ekmek atanlara çok kızıyorum...kokmadıktan,bozulmadıktan sonra asla dökmem ve atmam günah..

Offff pasacim offffff tam adamlarina dert yaniyon ne diyimki simdi ben sana
:43::43::43 Allah sabrini arttirsin ne diyim bir daha boyle acilar yasatmasin:5:

bak sen beni görme ben çok şirinim yeminle aynı bunun gibi:86::86::86:tanıdıklar türkan şoraya benzetirler beni gözlerim iri onun gibi hem neren kilolu nede güzel vucudun var benim vucudum tombul çok bahsızım ben ya kilo vermeye ugraşıyorum :14::14:dün ablama gitmiştimya hani mukabele vardı arkadaş bugün için dedi gidemedim ayaklarım gitmedi şimdi gidicem gene bebeklerimden konuşucaklar onlar yavruylarını överken öperkende benim boynum bükük olucek:43::43::43:bebegim yokki ne konuşyurm eşim git sevap alırsın dedi ama inanın aallah affetsin kimseyi göresim yok ne kimse gelsin ne ben gidiyim diyorum eşimden başka kimseyi görmüyorum galiba depresyona giriyorum ben :14::14::14:dündenberi çok kötüyüm hem maddi hem manevi yıkım içindeyim diyorum eylüe ne kaldı ama hamile kalmakla bitmiyorki parası nasıl kalkıcam ben bu doktorun altından dün yatak odasını topladım dedim nevresimleri degiştiriy önüm eömürüme aldıgım takım geldi poşete baktım bu neki dedim görünce şok olmuştum:14::14::14:öptüm kokladım agladım durdum okadar nevresimimi varki dedim bunu kaç zamandır kullanmadım kesin eşimin işidir garip ben görmüyüm diye heryere birşeyler sokmuş oysa ne hayallerle almıştım o kıyafeti yutkuna yutkuna agladım sel oldu yerler:14::14::14::14::14::14:allahtan eşim geç geldi eve yoksa gene kızardı gene aglıyorum diye ne olucek benim bu halim bu panik atagım:43::43::43:

paşam kuzum üzme artık kendini ne olur,biliyorum insan asla unutamıyor ama bak ne güzel ALLAH ın izni ile eylülde yeni bebek için adım atacaksınız inşaallah RABBİM yardım edecek ve bu kez seninde yüzün gülecek...benimde içim çok yanıyor ama üzülmekten başak bişey gelmiyor elimden hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...hem o nevresimide görmeyeceğin bir yere kaldır bakalım..

heehh adanalısın ya bilirsin aynen öyle ekşili nohutlu...sağol canım...bende dolaptaki yemeklerim varsa bir gün öyle yaparım yemek yapmam onları yeriz,yemek dökenlere ve ekmek atanlara çok kızıyorum...kokmadıktan,bozulmadıktan sonra asla dökmem ve atmam günah..

ben fazla ekmekleri atıoyorum dondurucuya sonra çıkarıyorum yumurtalı ekmek sonracıma fırınlıyorum üstüne domates kaşar kekik koyuyorum tereyag of mis ama ben yiyemiyorum artık dolapta 1 kilo dondurma var elimi süremiyorum :14::14:10 kilo fazlam var şunuda verebilsem bu arada hiç tartılmadım söz verdim kendime cuma günükaç kilo çıkıcem acaba:18::18:

biri buruya kolpanın yatagın soguk tarafı diye şarksıı var buruya koyarmı dinliyelim benden size hedaye olsun ben koyucamda beceremiyorum :43::43:

:43::43::43 Allah sabrini arttirsin ne diyim bir daha boyle acilar yasatmasin:5:

amin ama yapmayın böyle ağlamayın ben zaten çok sulugözlüyüm biz birbirimize destek olucazki dertlerimiz azlsın..
kızlar ben çıkıyorum şimdi eşim geldii..

Son düzenleme:
bamya aldımda pişiremedm attım harmanladım dondurucuya kızlar ben çok kötüyüm ya aglayıp duruyorum nedenini bilsem :14::14::14::14:bayramdan sonra eşim annene git memlekete biraz kafan dagılır bende bu arada biraz kendimizi toplarım diyor 2 haftalıgına gitsemmi acaba:27::27:paşamla köpügümü özlerim ben ama eşimde bakarda benim gibi ilgilenemiyor kız beydaglı elazırlılar bamyanın içine inmeye yakım yumurta kırıyolar 1 tane:53::53:annemde 2 avuç haşlanmış nohut atıyor enfes oluyor ben annemide özledim ad ikarı gitti memelekete hamile kalırsan gelirim kızım dedi sana bakıcez gebe kalırsam getiricem yanıma kaynanama düşürmesin allah :47::47:neme lazım sonra başıma kakış eder:47::47:

Bence git canim kafan dagilir havan degisir moral depolayip gelirsin canim bende gidiyom :29::29:
aglamayida birak artik ben son bebegimin kalbi durdugunda agliyordum birisi bana dediki Allah bunu unutturacak baska aci gostermesin :53: hemen kendime geldim beterin beteri var unutma bu lafida kulaginin bir kosesine yazz:29:

ben fazla ekmekleri atıoyorum dondurucuya sonra çıkarıyorum yumurtalı ekmek sonracıma fırınlıyorum üstüne domates kaşar kekik koyuyorum tereyag of mis ama ben yiyemiyorum artık dolapta 1 kilo dondurma var elimi süremiyorum :14::14:10 kilo fazlam var şunuda verebilsem bu arada hiç tartılmadım söz verdim kendime cuma günükaç kilo çıkıcem acaba:18::18:

ne güzel değerlendiriyosun bak ellerine sağlık..ay senin işnde zor ya sende dolapta böyle güzel şeyler bulundurma canım,inşaallah vereceksin sen o kilolarıda sana vızz gelir kızz..hadi ben kaçtım kocacım geldi..

yımırtamıı:53::53:yok biz kırmayız ilk defa duydum..bencede git canım kafan dağılır değişiklik olur keşke bende bir yerler gidebilsemm...ay ben bu sefer gerçekten çıkyorum sonra görüşürüüüzz....

:43::43::43:ömürüm şimdi dursaydı 10 ayı biticekti ebru gündeşle bililkte dogurucaktık rahimin dikiliydiya benim eşim 12 ekimde dogmuştu ozaman alınıcaktı rahimdeki dikişler doktor 1 gün hastanede yatıcan neme lazım belkim dogum yaparsın dedi ozaman dursaydı dogum etseydim eşime veriektim al sana güzel bir dogum günü hediyeyi diye okadar özeniyorumkiinsanlara eşimede aglıyourm geçen dedim beni boşe bak seni baba yapamadımolsun dedi sende anne olamadın senbenim herşeyimsin varsın bebek olmasın dedi ama inanıyorumki içinden öle demek gelmedi istemzimi bebegini kucagına alsın :14::14:eltimin oglu benim umudumlaydı yanımda sevemiyor geçen dedi bizimkide bunlaydı diye sarıldık agladık öyle böyle degiiil:14::14::14:kaynanamların bana ilacı yok geçen oparayla konuştum dedim çok para lazım bebegime zannettiki para isticem aman dedi bizimde borcumuz çok dedimkorkma senden para istemiyorum :14::14:
paşam kuzum üzme artık kendini ne olur,biliyorum insan asla unutamıyor ama bak ne güzel ALLAH ın izni ile eylülde yeni bebek için adım atacaksınız inşaallah RABBİM yardım edecek ve bu kez seninde yüzün gülecek...benimde içim çok yanıyor ama üzülmekten başak bişey gelmiyor elimden hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...hem o nevresimide görmeyeceğin bir yere kaldır bakalım..

olur degilmi beydaglı :43::43::43:sen beni çok iyi anlarsın 7 jkayıp sakın yanlış anlama sevinççim olurmu tatlım bizim işimiz beydaglı allah akalmış keşke ban gelsende seni benim adama götürsem olmadı meil atsana kız ona san geri döner ne kaybedersin :14::14:zaten o nevresimi seremedim nevresim bile degiştiremedim elim gitmedi attım bazanın altına eşim almıştı ömürümde sevgililier gününde yavrum dogunca onun içinde yatırıcaktım güller içinde bembeyaz minnacık gülleri var taçtan almıştı denk gelmişindir belkim :13::14::14:inan durumumun olucagını bilsem hepsini veirirm birilerine yavrumda olsa aklım agelicek hem ömürüme nasip olmadı sana oldu deyip sarılıp aglıcem :14::14:eylül dedim ama belkim ileriyede atabiliirm beydaglı parasal duruma baglı :14::14:

Back
X