- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Ayyy hadi cnm gozunaydinkızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevinçliyimmmmmmmmmmmmm
son iğnemi 21,15 itibariyle vurulmuş ve bitirmiş bulunmaktayımmm
inşallahh sadece çatlatma iğnesi verirse o kaldıııı
bu ayki eziyetim bitti şükürrr
insallah cektigin eziyeye degecek..
Insallah canim sende saglikla bebegini kucaklarsin dua ediyorum..haklısın canım herşeyin hayırlısı..bak ben tam 7 kez hamile kaldım ama hala kucağım bomboş,ne hayal kırıklıkları yaşadım ,ne kadar çok ağlayıp üzüldüm bir ben bir ALLAH ım biliyor tabi benimle birlikte eşimde aynı acıları yaşadı..hem maddi,hem manevi,hem ruhen,hem bedenen o kadar yıprandıkki o yüzden artık her şeyin hayırlısı diyorum,hamdolsun.. olacaksa mutlaka olur ama olmuyacaksada ne yaparsak yapalım olmuyor işte(zamanın geçmeside cabası..
neyse canım ben çıkıyorum iyigeceler..
Saol hayatimsağol canım benim inşallah ama yaklaştı ya beni iyice korku sardı sevinç ama hayırlısı allahtan.
Bu arada fotoğrafıda gümbürtüye gitti canım baya fitsin maşallah.çok güzel çıkmış.
:18:heyecanla bekliyoruz hayirli haberlerle gel insallah..sağol canım çok heyecanlıyım valla. Gün saydım şimdide yarın test yaptırasım yok olumsuz bişi olur diye korkuyorum.
Yarın sabah kan vereceğim öğlenden sonra sonucu alırım herhalde
iyi geceler canım ben de yazdıklarınızı okudum yeter le paşam mahvetti beni bu gece zaten 20 gündür her tür hormonu alıyorum ağla ağla içim çıktı ben de gidip yatayım bari.

saol hayatim insallah hayirlisiyla:18:cnm hadi gözün aydın pıhtılaşma varsa da en hafifi çıksın da bari rahat et sen.... yinede hamile kalınca neler yapılması gerektiğini konuşursunuz sıkı bi takiple başlamış olursun inş...
inşallahhhhhhh canım inşallahhhh
kızlar hayırlı sahurlarrrr
![]()
hayirli sahurlar hayatim