Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MLXY güzel haber olsaydı hemen haber veriridi heralde kızlar ya uff![]()
eşinlemi tartıştın inşaallah önemli birşey değildir canım..bu güzel günlerde boşwer,çok önemsizse küsmeyin sakın birbirinize...sanada sorayım hadi ne püşürüceenn![]()
deli karılar geçen gün bi küf lekesi maduru vardı kimdi o karı??????
çıktımı küf lekesiiiiiii![]()
canım eşim evde olmıcak pazara kadar özel bi menü çıkartmıcam anlıcan kendim için ama yaparsam da yayla çorbası yapabilirim yoğurdum bugün hazır yanii dün yapıcaktım yanınada pattes kızartırım banada bu yeterrrr
hemde ne misafir kaynoşu veee kaynoşun kaynoşu![]()
oohhh güzelmiş ellerine sağlıkkocişler olmayınca yemek sorun olmuyo o kadar...
sevincime yazıkk heeeh canım benimm ellerine kollarına sağlık hamarat arkadaşımmmm ben ist da olsammm çok gelenimiz gidenimzi ve gidicemiz iftar sofrası olurdu burda kimse kimseyi çağırmıo ben başlım insanlar bişiler görsün diorum ama eşimde her zaman kabul etmezzz bi tipler
canım bn onun için yapıodum ama dün yemedi sinir oldummm birdaha yemek yapmak yok özel olarakkk kendi bilirrr
ewet yaa...ama inşaallah haber güzeldirde fırsat bulamamıştır haber vermeye ne bileyim![]()
inşallah kocasıyla kutlamalar yapmaktan fırsat bulamamıştır![]()
ewet yaa istanbul başka bu konularda bizde orda 9 yıl yaşadık çocukluğum orda geçti çok sewerim ben istanbulu..orda ramazan bir başka oluyoreşin neden kabul etmez kii
kız ne küfü beee göbekli marul ben pas lekesini sormuştum ama çıkaramadımm![]()
hayır canım tartışma başladından yemedi ben teraviye gittim geldimde yumurta felan kırmışlar soğanla bişiler yapmışlar eniştesiyleeee okada ruğraş didin haram etkız yoksa bunun içinmi tartıştınız...
bacı ailesi böle şeylerden uzaklarr biizim gibi berekete inanmıolar biz bi sofrada birden çok kaşık sesinin bereketine inanırız heleki ramazan ayı paylaşım ikram ayıdır ne bilim tuhaf gelio allah izin verirse gelecek yıl ist da ramazan geçirmek istiyorum
klimalı deli karı sevinç kaçtımı beni görünce![]()
haa pas mıydı otemzilik annesinin yöntemi işe yaramadı mı
bak koruma o karıyı eğer işe yaramadıysa sööle makamından düşürüyüm![]()