Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaa ewet ne güzel ramazan kalabalık güzel misafir bereketiyle gelir..boşver canım onlar öyleyse kendileri bilir,sen yapki öğrensinler o zaman..
erkeğinde gönlü olmalı nese canım konu bu değil çok uzak bi konu aslındaaa ama buda benim bile kendimi suçlu hissetim bi durum

[SUB][/SUB]
hayır canım tartışma başladından yemedi ben teraviye gittim geldimde yumurta felan kırmışlar soğanla bişiler yapmışlar eniştesiyleeee okada ruğraş didin haram et
hımmm anladım canım...bişey olmaz sizde bugün yirsiniz..

klimalı deli karı sevinç kaçtımı beni görünce:51:

yooo ben geldiğimde de gitmişti..

hee evet masrafsız:110: kendinden klimalı:60:

taktın klimaya hee,, ne istiyon kadının klimasından ..pullu pakize:37:göbekli marul:37:vee topik başı karısıı:37:ama başak karısı keşke öyle bir teknoloji olsa kişiye özel klima bütün heryerimizi soğutsa üstümüzde taşısak:60::60::60:yakıtı ne olsa ki:44:

taktın klimaya hee,, ne istiyon kadının klimasından ..pullu pakize:37:göbekli marul:37:vee topik başı karısıı:37:ama başak karısı keşke öyle bir teknoloji olsa kişiye özel klima bütün heryerimizi soğutsa üstümüzde taşısak:60::60::60:yakıtı ne olsa ki:44:

ama kışında ısıtmalı dimiiiii

kafaya şaplağı yiyo ama yine de sinirlenmiyor aferinnnnnnn:51:

kız ben sinirlenme kontenjanımı doldurdum dünnn sinri felan kalmadı okadar gevşedim kas gevşetici içtimdeee hehehee yani bana senden malzeme çıkmıcak sanırım sevince kaldın yineeeee mazlumun olayımmm

canım allahımmmm hayırlısıyla doğurmanı nasip etsinn ben artık çocuk
düşünmüorum bilomusun
neden kıs ööle deme zamöaı gelince olcak. tabii koca hakediyosaaaaaa:20::20:

sevincinide laf ettirmiyo hıh:63: kliması var napak her defasında da söölüyoooo:19::19::19::19:

pilli olabilir kızzzz üstümüze takınca serinletsin bizi:21::21:

Back
X