duruunnn yapmayıınn siz kardeşsinizz,nayırrr,noolamaazzz
![]()
kız o nikah sahnesindeydi karı karıştırdı ortalığı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
inşallaaaahhhhhhhhhhhwalla bende doğalgaz düşündüm ama sürekli nasıl çıkaracazki kızcanım ALLAH bilyor ya ne yapıcaksın sağlık sorunu bu bak benimde bir sürü borcum oldu...ama sonu güzel olacak inşaallah,bebeğin gelecek hayırlısıyla..
![]()
kız deme öleee prdn öle demicektim hakaret etmiş oldum snaırm espiriyle aram hiç yok anca yapmasını bilirim:)
kız o nikah sahnesindeydi karı karıştırdı ortalığı
inşallaaaahhhhhhhhhhh
bi espri yaptım
ortalık karıştı![]()
Ewettttklimalı deli karı sevinç kaçtımı beni görünce![]()
hee evet masrafsızkendinden klimalı
![]()
deli karılar![]()
taktın klimaya hee,, ne istiyon kadının klimasından ..pullu pakizegöbekli marul
vee topik başı karısıı
ama başak karısı keşke öyle bir teknoloji olsa kişiye özel klima bütün heryerimizi soğutsa üstümüzde taşısak
yakıtı ne olsa ki:44:
karılar sohbet güzel ama benm hast. gitmem gerek ayrıntılıya gircez
sizi seviyom oğlum ben![]()
tünaydın kızlar..hayırlı cumalar..
hayirlu cumalar cnm
Huuuuuuuuuuuuuuuu nirde bu kizzzzzzxxx
meraktan oldurmeseneeeeee![]()
Merhaba kızlar.
Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.
Hepinizi öptüm.
Merhaba kızlar.
Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.
Hepinizi öptüm.
kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz
hayırlı cumalar![]()
kızlar bugün nedense çok halsizim ya şekerim düştü galiba uyku modundayım oruç çok zorladı beni bugün sizin nasıl gidiyor![]()
Kizzzzz 2 kilo vermissin annem
aferin sanaaaa cizelgeni gordummmmm
![]()