Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla bende doğalgaz düşündüm ama sürekli nasıl çıkaracazki kız:60::60:canım ALLAH bilyor ya ne yapıcaksın sağlık sorunu bu bak benimde bir sürü borcum oldu...ama sonu güzel olacak inşaallah,bebeğin gelecek hayırlısıyla..
inşallaaaahhhhhhhhhhh
:60::60::60::60::60::60::60:duruunnn yapmayıınn siz kardeşsinizz,nayırrr,noolamaazzz:60::60::60:

kız deme öleee prdn öle demicektim hakaret etmiş oldum snaırm espiriyle aram hiç yok anca yapmasını bilirim:)

kız o nikah sahnesindeydi karı karıştırdı ortalığı

:60::60::60::60::60:
:9::9::9::9::9::9:
bi espri yaptım
ortalık karıştı:1:

klimalı deli karı sevinç kaçtımı beni görünce:51:
Ewetttt :110:
hee evet masrafsız:110: kendinden klimalı:60:

:110: sensun deli ne kacacam ewe giristim dip bucak :110:
taktın klimaya hee,, ne istiyon kadının klimasından ..pullu pakize:37:göbekli marul:37:vee topik başı karısıı:37:ama başak karısı keşke öyle bir teknoloji olsa kişiye özel klima bütün heryerimizi soğutsa üstümüzde taşısak:60::60::60:yakıtı ne olsa ki:44:
:29:kiskanc iste nolacak
karılar sohbet güzel ama benm hast. gitmem gerek ayrıntılıya gircez:6:

sizi seviyom oğlum ben:54:

Hayirli haberler wer :kkk:

kiz hadis gelirsem o haruna kafa goz dalarim haaaaa:20:
beydagli tatlim dunden kalanlari yicezzzz

mlxy gel artikkkkk

Merhaba kızlar.

Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.

Hepinizi öptüm.

Merhaba kızlar.

Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.

Hepinizi öptüm.

anlamıştım zaten:43::43:üüzlme ttalım rabbim nasip etsin sana işşallah hemencik vardır bundada bir hayır unutma umud allahtan vesvese şeytandan dedigin gibi:48::48::48:

Merhaba kızlar.

Hepinizi öptüm.

Hakkinda hayirlisi olsun cnm cok merak ettik kotu bisi oldugunu anladik uzulme sakin.
o hormin testlerini yaptir su bitkisel karisimdan al ne kaybedeceksin sonra bana bolbol dua edersin
ben ramazandan sonra alacam karisimimi :21:

kızlar bugün nedense çok halsizim ya şekerim düştü galiba uyku modundayım oruç çok zorladı beni bugün sizin nasıl gidiyor:53::53:

Back
X