Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Pasagul oktay ustayi izlersen tabii sekerin duserrrrt:9::9::9::9::9:

:60::60::60::60:ah olsada yesem hamile karılar gibi aş verdim aşüreye çok severim ben aşüreyi anecim çok güzel yaparda:14::14:
kız ne seyrediyimki bebem birşey yokki birazdan namazı kılıcam kalkıcam halim yok aman dolapta sütlacım var onu yerim iftarda:56::56:

anlamıştım zaten:43::43:üüzlme ttalım rabbim nasip etsin sana işşallah hemencik vardır bundada bir hayır unutma umud allahtan vesvese şeytandan dedigin gibi:48::48::48:
sağol canım benim bu gün iyiyim allah daha beter üzüntüler yaşatmasın bu bile benim için güzel bir aşama yumurta olması durmak yok çalışmaya devam

hakkinda hayirlisi olsun cnm cok merak ettik kotu bisi oldugunu anladik uzulme sakin.
O hormin testlerini yaptir su bitkisel karisimdan al ne kaybedeceksin sonra bana bolbol dua edersin
ben ramazandan sonra alacam karisimimi :21:

canım benim allah razı olsun. Bende öyle düşünüyorum. Bir şey olmadıysa daha güzeli olacağı içindir. Biosteron içmeye devam edeceğim. Senin o karışımıda sipariş edeceğim. 1 ay dinlenip aldığım 3 kiloyu verim devam.

Mood canim sanada gecmis olsun fenalasmissin hayatim dikkat et kendine :29:
Saol tatlimm 2 gundur tutamiyorum oruc bu hlimle bile kotuyum

Merhaba kızlar.

Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.

Hepinizi öptüm.

Cnm hayirlisi olsun diyelim uzulmemek elde diil tabii rabbim hepimize sabir wersin

Nasilsiniz hatunlarr :3:

Belinaycmm dun guzel bi fantezi yasamissin cnm :1:Olsun utanma arada gerekiyo ama bnde hic uygulamam
Gercekten bu bebis isi cinsellikten biktiriyo insani

trt 1 açın seyredin çabuk:52::52::52:
Cemalnur hoca varrrr
sağol canım benim bu gün iyiyim allah daha beter üzüntüler yaşatmasın bu bile benim için güzel bir aşama yumurta olması durmak yok çalışmaya devam

canım benim allah razı olsun. Bende öyle düşünüyorum. Bir şey olmadıysa daha güzeli olacağı içindir. Biosteron içmeye devam edeceğim. Senin o karışımıda sipariş edeceğim. 1 ay dinlenip aldığım 3 kiloyu verim devam.

Hersey cok guzel olacakk ben inaniyorummmm
cevremizde denendi hayatim tupte bile basarisiz olup bu kurle hamile kalan var

Son düzenleme:

umudumuzu yitirmemek lazımbebem bak bana ben nasıl kilo vericem dedim maşşallah 20 kilo verdim :nazar::nazar:insanaın kendine güveni olsun gerisi boş
Cnm tw acmaya hlim yok walla yattim kaldim olece
Ne war trt1de mirak ettirdin

canım din hakkında konuşuyo mest etti beni şimdide atvdeyim özgür şefi seyrediyorum ahhalım şu eti nasıl yerler:99::99::99:

Niyeymissss kalk yimeeni yap hepiniz tkb ye cektiniz eee balik bastan kokarmisss :110:

canım esım işe gitti sabah geleck kendıme ne hazılrrayım yemek bıle yemegı dusunmuyorum zaten kocıse sınır oldum ya para
bırakacak ın asagı al dedı bende yemek yemıyecem gerek yok dedım o da gıttı :31::31:

canım esım işe gitti sabah geleck kendıme ne hazılrrayım yemek bıle yemegı dusunmuyorum zaten kocıse sınır oldum ya para
bırakacak ın asagı al dedı bende yemek yemıyecem gerek yok dedım o da gıttı :31::31:

:kkk::kkk: bu kocislerde kudurdu haaa bugun :19:
ee kociste yokmus ewde ne warsa onu ye cnm

:19::19::19: sen rahatina bakkkkkk

off esıme cok sınır oluyrm aslımda huzrusuzlugu ben cıkartıyom dun sıcak ev gunes ıcınde rahtsızım dedım aksam gıdıp vantılatr aldı bugun dedı yemek yapma dısarsdan ben sana soylerım dedım yok ıcımden ona ıyı davranmak gelmyıo aılesını sınır oluyrm oyuzden onada oluyrm :26::26:

Cnm tw acmaya hlim yok walla yattim kaldim olece
Ne war trt1de mirak ettirdin

off esıme cok sınır oluyrm aslımda huzrusuzlugu ben cıkartıyom dun sıcak ev gunes ıcınde rahtsızım dedım aksam gıdıp vantılatr aldı bugun dedı yemek yapma dısarsdan ben sana soylerım dedım yok ıcımden ona ıyı davranmak gelmyıo aılesını sınır oluyrm oyuzden onada oluyrm :26::26:

dün akşamdan sonra seni havalarda uçurması lazımdı ama neyse:1::1::1:

Ewet cnm ne yazikki aileye sinir oldukca tum hirslarimizi kocalardan cikariyoz ama yanlis
:20:adam daha ne yapsin akilli ol cok naz asik usandirir unutma:20:

Back
X