Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bak bak kafayi siyirmiss bide kocise sarmis kafayi deli kariiiii:kkk::kkk:
durduk yere adamin burnundan getirme ailesini secemiyor insan adam ne yapsin:29:

sureklı aılsende baskı bvurda kalacaksınız burda burdaaaaaaaaaaaa sızı sevmıyrmz bırakmadılar ıcımd e bırazcık bırsey off offfff delırdım valla :27::27::37::37::37::37::36::36:

sureklı aılsende baskı bvurda kalacaksınız burda burdaaaaaaaaaaaa sızı sevmıyrmz bırakmadılar ıcımd e bırazcık bırsey off offfff delırdım valla :27::27::37::37::37::37::36::36:

Sirf burda yatin ewe gitmeyin dicekler diye oturmaya bile gidemez olmustum :110: o yuzden seni cok iyi anliyorum
olis okula basladi da kurtuldum sayilir ustelik kocis evden rahat bir yer yok diyoooo
:36:

Sirf burda yatin ewe gitmeyin dicekler diye oturmaya bile gidemez olmustum :110: o yuzden seni cok iyi anliyorum
olis okula basladi da kurtuldum sayilir ustelik kocis evden rahat bir yer yok diyoooo
:36:

ya aynen oyle gıdıyrz aksama kadar ordayız aynı ılcede otryz daha nıye orda kalak offf kocamda rahat dıyo eve bazen aılesenı gıdınce yalaka oluyo:36:

ya aynen oyle gıdıyrz aksama kadar ordayız aynı ılcede otryz daha nıye orda kalak offf kocamda rahat dıyo eve bazen aılesenı gıdınce yalaka oluyo:36:
Heee ailelerini gorunce 180 derece yalaka pozisyonuna gecerler :110:
nasıl ya anlat bakim nerde kim açıyomuş

kiz ne bilim hava verecekler dediydi o ay hava verdirmeden hamile kaldi canim ameliyati felan yokmu ben var diye biliyom ama:26:

Melek sen beni dinle israr ediyorum oglumun ogretmeni bu kur sayesinde dogal yolla ikiz dogurdu kuru getittir yemeye basla tamamen bitkisrl bisi kaybetmezsin burda o kadar verdim kimse orali olmadi hamis kalinca isticekler o zamanda ben vermicem
:19::19:

heee ailelerini gorunce 180 derece yalaka pozisyonuna gecerler :110:

Kiz ne bilim hava verecekler dediydi o ay hava verdirmeden hamile kaldi canim ameliyati felan yokmu ben var diye biliyom ama:26:

mikro cerrahi yöntemiyle yapıyolar birşeyler ama çok başarılı değil. Enson onu deneyeceğim bende.

şimdi istanbulda azeri bi eczacı var onu aradım. Kardeşim karısını götürüyo o da kanser tedavisi görüyor pzt kadın bişiler yollayacak bana bakalım onu da deneyelim.

bengısu tasınmadı neden gelmıyo net yok mu nırde bu kızlarrr hurr de hamıs olunca bıra:40:ktı bızı:19::19:

Back
X