Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşalah istifa etmez:19::19:diğer doktorlardan daha ilgili gibi:110:

tabiiki tecrübeleri paylaşmakta fayda var söylediğin iyi oldu şekerli bişi yemem. acab kusarmıyım senin gibi offffff

tıp fak. gitcem çarş. günü orda yaparlarmı

Tipta yapiyorlar burda ama bilemem ben kusmaya cok meyilliyim bide ac karnina cok yogun sekerli su ic bakem nolur ama kusuncada sekerli sekerli geri ciktiydi su :60: doktor bana kizmisti vakti dolmadan kustum seker kana karismadan :9:

Basakcim tetanozun 2. dozu ne zaman yapilacak 7. aydami ben besli doz yaptirdim omur boyu yok artik
bu arada elevit iciyon dimi ben onu dogumdan sonrada ictim emzirdigim surece sutun kalitesini arttiriyor cok faydali sac dokulmesini bile onlemisti kac kilo aldin kuz gobus koyda bakak ne war yani
herkes gobekli marul olmak icin oluyooo
:19:

Tipta yapiyorlar burda ama bilemem ben kusmaya cok meyilliyim bide ac karnina cok yogun sekerli su ic bakem nolur ama kusuncada sekerli sekerli geri ciktiydi su :60: doktor bana kizmisti vakti dolmadan kustum seker kana karismadan :9:
aboooooo inşallah kusmam ya puffffff:25::25::25:
Basakcim tetanozun 2. dozu ne zaman yapilacak 7. aydami ben besli doz yaptirdim omur boyu yok artik
bu arada elevit iciyon dimi ben onu dogumdan sonrada ictim emzirdigim surece sutun kalitesini arttiriyor cok faydali sac dokulmesini bile onlemisti kac kilo aldin kuz gobus koyda bakak ne war yani
herkes gobekli marul olmak icin oluyooo
:19:

sağlk ocağından kart verdiler ağustosta gitcem ona da. ama 7. ay olmuyo o zaman. daha 6. ayda oluyo

elevitide içiyorum ama mide bulantısı yapıyo. doktora da sordum, yapar dedi:25::25:

kan ilacını biliyorum doğumdan sonra 3 ay boyunca kullanckmşm.

elevitide kullanırım madem sütün kalitesini artırıyo. doktora sorarım.

inşallah bebeğimi en az 1 sene sütümle besleyebilirim. ek gıdalar 6. ayda sonra galiba.

göbeğimi koymam bitek ben koyuyom hep ben koyuyom hepppppppp:45:

5 kilo aldık dedik ye didikleme yeter:60:

Son düzenleme:
aboooooo inşallah kusmam ya puffffff:25::25::25:

sağlk ocağından kart verdiler ağustosta gitcem ona da. ama 7. ay olmuyo o zaman. daha 6. ayda oluyo

elevitide içiyorum ama mide bulantısı yapıyo. doktora da sordum, yapar dedi:25::25:

kan ilacını biliyorum doğumdan sonra 3 ay boyunca kullanckmşm.

elevitide kullanırım madem sütün kalitesini artırıyo. doktora sorarım.

inşallah bebeğimi en az 1 sene sütümle besleyebilirim. ek gıdalar 6. ayda sonra galiba.

göbeğimi koymam bitek ben koyuyom hep ben koyuyom hepppppppp:45:

5 kilo aldık dedik ye didikleme yeter:60:
Kizx benmi koyim gobekmi var bende
Dumanda koyacak biraz buyusun didiklerim annem hizla kilo aliyon bize demiyon niyeysee:39:
super ek gida savasi verdim annem simdi olis sebze yimekleri bilem yiyooo

Son düzenleme:

karının sabah sabah gırısıne bakın :110::110::110::110::110:

Belinay hayatim cepten girmistim nete uyumus kalmisim sizmisim hatta :1:
hayirli ve mutlu pazarlar karilar.....:13:

bende nereye gıttı dedımm habersız :1::1::1:

bende iyiyim canım,dün misafirim vardı iftara biraz yoruldum 5,30 da belli oldu gelecekleri yapabildiklerimi yaptım ama yetiştirdim..kız bu belinaya bayılıyorum hee nasıl görmediği şeyi canı çekmiş.:9::9:

ne varya pek övüyolardı bende görmeden canım cektı :9::9::9:

tünaydın hatunlarrrr :16::16::16::16: :1:

hava cok sıcak benım makıne acmam lazım yer sılıp toz almam beyazları yıkamam balkonu yıkamam lazım ama ben susadımmmmmmmmmmmmmmmm :43::84::84::84::84::84::84::111::111::101::101::101::101:

Kizx benmi koyim gobekmi var bende
Dumanda koyacak biraz buyusun didiklerim annem hizla kilo aliyon bize demiyon niyeysee:39:
super ek gida savasi verdim annem simdi olis sebze yimekleri bilem yiyooo

bende veririm o savaşta yeterki herşeyden yesin oliş:21::21:

galiba son aylarda daha hızlı alcam bakalım , bakakta görek:24:ama hiç çatlama yok :12:

neyse bi ara kendimle koyiyim resim:110:

hava cok sıcak benım makıne acmam lazım yer sılıp toz almam beyazları yıkamam balkonu yıkamam lazım ama ben susadımmmmmmmmmmmmmmmm :43::84::84::84::84::84::84::111::111::101::101::101::101:
Burasida coook sicakk benim kocis pazarlari ewde bende pazartesi dip bucak girisiyom cnm
gitti canım tee sabah gitti ben otryom ıs yapmak ıcın kendımı kaldırmasya calıym ama kalkamıyommm:31::31::25::25:

Bence kalk yap sonra dusunu al ancak kendine gelirsin birszda dinlenirsin kocis yok aksama ne yapacan kizzz tek basina yumurtami yicen payates salatasi felan yap soguk corba ac kalma datlim
:29:

bende veririm o savaşta yeterki herşeyden yesin oliş:21::21:

galiba son aylarda daha hızlı alcam bakalım , bakakta görek:24:ama hiç çatlama yok :12:

neyse bi ara kendimle koyiyim resim:110:

:46:koyyyyyyyyyy :46:
demekki bunye catlamayacak gogusleride yagla haaa:20:
son aylarda hizla kilo alursin dikkat et yaglan kiz senin kaynos napiyoo hic inmiyonmu yaninaa:26:

Burasida coook sicakk benim kocis pazarlari ewde bende pazartesi dip bucak girisiyom cnm

Bence kalk yap sonra dusunu al ancak kendine gelirsin birszda dinlenirsin kocis yok aksama ne yapacan kizzz tek basina yumurtami yicen payates salatasi felan yap soguk corba ac kalma datlim
:29:

kocısım olaydı o yapar dı :5::5::5: dun ben aksam namazını kılarken bulusakları makıne attım ocagı silmıs canım kocım ahh nerdesın gelde karına yardım et :1::1::1::1: kalkıp yapayım işlarımı en ıyısı aksama ne yapacam bılmyom yemek yapmak tek kendım ıcın soguk corba aksamda malzemı ıslatmadım kı:26::26: off ne yesem kı

gel neyse hamıssın

resmını buldumda hamıslerın canı cekerse dıye yukleömedım :1::1:

Back
X