- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
kız sevınc oglun trt cocugu ızlıyomu ben cok sevıyom![]()
![]()
![]()
Canim bes yasina kadar izliyordu simdi minika go carton network izliyooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sevınc oglun trt cocugu ızlıyomu ben cok sevıyom![]()
![]()
![]()
![]()
ben size gelmek ıstıyommmmmmmm:84::84::84::84::84::84: yaaa canım ben peynırlı sevmem kı agzı acık sureklı gıdıp tabagıma dolduruyodum 2 aydr ınmıyom ne alemde bende mı lahmacun solesem canım cektı![]()
one gııı ben hala bakıyom cızgı fılmı cok secıyom heralde benım cocuk olur ben ızlmeyı bırakır ben hala ızlerım
![]()
Ayyy canun cektiyse soyle oruc oruc sende ye limonlu felan
gel beraber yiyek makarna salatanida yarin yap
Cizgi film kanallari uyduda varr sorma kociste izler sen pepeyede bakiyorsundur
kiz sizde taincimisiniz vakti gelince
yok canım tayıncı degılık ev hatta kendımın tasınma sansım bılem yok![]()
he pepe cok sevıyom ay cocgum olsa ona oyuncaklarını masasını herseyını alrıımmm
bıde sırınlerı cok sevıyom kelogna bakıyom
kız oglunu yolladı ızleyek
![]()
Canim keloglana benimkide bakiyooo kizz nasil tain isiniz yok neyse bu konuyu sonra feyisbuukta konusak
mantara ben tavuk gogsude dogruyom super oluyoooo![]()
slm canlar benımkı sabredemedı ezana az once ıkı kucuk damla kahverengı damlacık daha gelıp durduama ben bozmadım cunku ne bılım kanı gorunce bozulur dıye bılıyom benımkı tam kandan sayılmaz zaten ıkı mınık damlacık
bozulduysada artık kendı bozulmus olsun ne kaldı zaten ıftara:26::26::26::26:
valla gıdıcem cnm da sorun olduğunu sanmıyom ya benım hep öle oluyo pat dıye gelmıyo herkes gıbı damla damla yolluyo ama yarın her ıh"tımale karsı gıderım ınşallah yoktu bısey ya:26::26:yarın sen dok gıt canım ya ıns sorun yoktur :26::26::26::26:
hepinize hayırlı afiyetli iftarlar diliyorum canlar..iftardan sonra görüşürüz inş..
hepinize hayırlı afiyetli iftarlar diliyorum canlar..iftardan sonra görüşürüz inş..
valla gıdıcem cnm da sorun olduğunu sanmıyom ya benım hep öle oluyo pat dıye gelmıyo herkes gıbı damla damla yolluyo ama yarın her ıh"tımale karsı gıderım ınşallah yoktu bısey ya:26::26:
sanada hayırlı ıftarlar cnm![]()
iyi iftarlar kzılarr vilma inşallah sorun yoktur kuzum![]()
![]()
kız sevınc benım yemek gelmedı :26::26::26::26: masaya bı tabak koy gelmese hemen sıze ışınlanacam![]()
Ayy gel kiz kosss biz yidik cay iciyos yetis annemmmm
![]()
Ayy gel kiz kosss biz yidik cay iciyos yetis annemmmm
![]()