Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:53::53::53::53: fabrıkası mı vayy keske bızım burdad olsaa annemlerın orda bu dondurmacı var butun semt nerdeyse orda alıyo basak bılır belkı ama ben maras dondurmasını cok sevıyorum cornetın cıkmıs cok gusel bızde onlarla ıdare edıyoszz :17::17::31::31::31:

Kixz madonun bir fabrikadi var adamlar dondurmafa kullanilan keci sutu icin ciftlik kurmus dolu kecileri var cook modern bir yerrr

:10:pasa bu vaziyettedir simdiiii
:37: kuzum benim yaa stres yapti o kadar sanki
yabanci geliyoo ne war oruc agiz gelip yardim etseler:47:
bu bencil insanlara sinir oluyom yaaa:kkk:

Ivitt bizi ihmal ettin :110:

moralim bozuk diye eşim sürekli bi aktivite planlıyor. bende onu kırmıyım diye he diyorum sürekli sokaklardayız.aslında bi kendi halime bıraksa ben daha iyi olcam ama

benim eşim şeker hastası o yüzden oruç tutmuyor ben de malum kırmızıyım bu ara bizde denize gittik kaynanoşun yazlığına yorulmuşum valla güneş yoruyo insanı

çok sıcak demek az kalıyo aşırı fazla sıcak yaaaa offffffff :52:
Ewet bogulduk resmen sen hangi sehirdesin cnm
dondurmyı cok severımmm:56::56: guya baskentız ama bı dondurma fabrıkamız bılem yok :1::1::1: babamda bı kere marasdan buzun ıcınde getrmıstı:56::56:

Ewet soklaniyor bende annemlere goturuyom soklatip
dondurmasina gercekten diyecek soz yok bide super tatlilari var dondurma yaninda ikramlik

:10:pasa bu vaziyettedir simdiiii
:37: kuzum benim yaa stres yapti o kadar sanki
yabanci geliyoo ne war oruc agiz gelip yardim etseler:47:
bu bencil insanlara sinir oluyom yaaa:kkk:

bende valla benim büyük börülce öle yapıyodu ben de ona yaptım bi ikide laf soktum dakka başı gelinen yerde misafirlik olmaz diye şimdi hem fazla gelmiyo hem de yardım ediyo
ama kayınvalidem ve küçük börülceyi çok severim.

moralim bozuk diye eşim sürekli bi aktivite planlıyor. bende onu kırmıyım diye he diyorum sürekli sokaklardayız.aslında bi kendi halime bıraksa ben daha iyi olcam ama

benim eşim şeker hastası o yüzden oruç tutmuyor ben de malum kırmızıyım bu ara bizde denize gittik kaynanoşun yazlığına yorulmuşum valla güneş yoruyo insanı

Ewet hayatim insan ister istemez yoruluyor
:37: bugunlerde gececek hayatim hersey cok guzel olacak
:48:

canım uzulme :38::38::38::38:

esınde destek oluyo madem gezın kafanızı dagıtın ohhh denız kum güneşşş :1::1::1::1::21::21::21::21:

şişşt siz faceden mi konuşuyosunuz bakimm sevinç beni de çabuk face ekleyin bakiim

Back
X