neyse kızlar işim var acele çıkıcamsiz merak edersiniz diye girdim
şimdi mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çok şükür memnun kaldılar eltim o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya etti
kızıda beni sinir etti
deli gibi bagırıp duruyor neyse paşayı yatak odama koymuştum sevicem dedi birşeyde diyemedim laf ederler diye:18::18: bir ara namaza girdim odaya baktım paşanın üstü ıslak allah allah dedim :44::44:neyse sonra yemek takımlarını makinaya koydum vs işte sonra ses durdum eltimin kız kapıyı örtmiş paşaya tükürüyodu
içeri bir hışımla girdim dedim ne oluyo ne yapıyosun baktım paşanın ayakları ıslak
dedim bu ney tükürdünmü bunlara evet dedi
sen benim sinirler oyna dedim kafayımı yedin 5 yaşına giricek eltim dedi ne oldu dedim böyle böyle kusura bakma
yavrularım herkezden önce geliyor helede paşa sinirim oynadı
sonra kalktılar apar topar gittiler kaynanam vs sonra eşime dedim allahım sinirimi görseniz hop oturup hop kaltım yeminle
ogluna mama yedirdi kustumu sana yerlere
halıyı yeni yıkatmadan gelmişti dedim allahım sabır temizledigim evi yeniden temizledim
durdum yeminle halen sinirlerim tepemde elime bir verseler varya anladınız siz onu
yemeklere gelince arttı bile bende akıllılık yaptım dondurucuya attım keki ve dolmayı yengemle gelinini alıcam iftara
hafta içi onlara çıkarırım işşallah neyse paşayı köpügü yıkadım şimdi omuuzumda kuruyolar
halen sinirlerim tepemde ya ben bu eltimleri ne yapayım işşallahta gelmezler bir daha
kızın tükürdügü gözümün önünden gitmiyo
vallahı dövesim geldi keşke bir tokat yapıştırsaydım paşayı görseniz yavrum korkmuş agresifleşti eşimle zor zapdettik çıkardık kafesinden şimdi öle kendi kendine takılıyo
allahım yavrularıma ömür versin birdaha gelsinler odanın kapısını kilitlicem kilitlicektimde yanlış anlarlar diye kilitlemedim :18::18:ama hata yapmışım
sinirim tepemde yeminle ben çıkıyım eşim pc istiyor zaten zor aldım elinden söz verdim çabuk vericem diye kardeşim insan çocuk doguruyoda neden terbiye vermezki anlamıyorum
olan paşama köpügüme oldu onlar benim kıymetlim birde banyodaki paspasları maffetmişler nedir benim bu talihim paşa gülün suçu ney
![]()
üzülme canım gelmişler gitmişler sınırlenmek le kendını yıpratırsın