Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmş olsun cnm yaa ne sinir bozucu bişidirrr hamiş olmasaydım yardıma gelirdim:110: benm yerime avukat sevinç gelsin:21:
Giderim allaalla hem hemsom o benim kosa kosa giderim :110:
beydagli dunden yimeklerim var annem soguk corba lahmac patatesle birek salata ayran :110:

kızlar akşama iftara misafirim var
menüm şöyle iyimi sizce

karalahana çorbası
katıklı dolma
fırında tavuklu bezelye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
salata
tulumba tatlısı
çayın yanınada peynirli poğaça

ama ben saraya gidiyom iftaraaaaaa:1:

menüm şöyle iyimi sizce

karalahana çorbası
katıklı dolma
fırında tavuklu bezelye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
salata
tulumba tatlısı

off menü harika:56::56: walla bizde gelekmi:17:

gel tatlım gel
bende heüz menü belirli değil ama pazara gideceğim akşam üstü
1-domates çorbası
2-soslu biber kızartması
3-makarna
4-cacık
5-karpusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
vee can alıcı kısmıı
6--- soğuk suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bunları düşünüyorummm
işi vardır onunn sevincinn başakta mukabeleye gdiyo
malum benim çalışma haftammm yaptıklarım belli :1:
ev işi yaptımm azcıkk toz alıcam birazdann
sonra soğuk suya gireceğimm
:52::52::52::52:allahım ne gzüel menü
paşagülüm ne güzel senin yemekler hazırmış ben ne yapsam acep:44:
bana gel derten kurtul amerikan salatası az var 3 tabak kadar gel yavrimmmmm:56::56:bugün yemek yapmıcem bunlar hele bir bitsin dün pilavı 3 bardak ayptım artı ne eltim ne kaynanam yedi:19::19:yemeker arttı eltim sadece çorba içti:53::53:digerlerini ortadan yedi çeşit okadar çoktuki biraz abartmışım birdaha gelsinler yapmıcam bu kadar çeşit:19::19:eziyetime deymedi :50::50:
Ayyy cnm gecmis olsun kolay gelsin

Yaninda nelet var neler soylemiim oruclular var

:110: icme hic icme sende :110:

:110: :63: ben kusum bu kariylaaa suna bak iki tasin arasinda firsati olmamis :110: bu hep boyle iki gun takilir sonra bir bahaneyle aylarca yok olur :110:

kiz pasa benim pazartesi dip bucak gunum ewimi parlattim balkonlari yikadim olisin karnini doyurdum dus aldirdim camasiri serdim bende dus aldim geldim :119: basak karisinin pazartesileri kocasi ewde koynunda yatiyordur kari :110:

eros cay yapiyom herkes davetli diyom yinede suclu benim :110:
güle güle kirlet bebem :48::48:
menüm şöyle iyimi sizce

karalahana çorbası
katıklı dolma
fırında tavuklu bezelye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
salata
tulumba tatlısı
tarifi alayım peynirli pogaçayı kızlar ya paşa kafesinden çıkmıyo nedense seside çıkmıyo:43::43::43::43:

beydagli dunden yimeklerim var annem soguk corba lahmac patatesle birek salata ayran :110:

biliyorum kız gelirsin bende öyle yazmıştım zaten..senin menüde iyiymiş,ellerine sağlık :56:

kiz pasa benim pazartesi dip bucak gunum ewimi parlattim balkonlari yikadim olisin karnini doyurdum dus aldirdim camasiri serdim bende dus aldim geldim :119: basak karisinin pazartesileri kocasi ewde koynunda yatiyordur kari :110:

eros cay yapiyom herkes davetli diyom yinede suclu benim :110:

:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

bana gel derten kurtul amerikan salatası az var 3 tabak kadar gel yavrimmmmm:56::56:bugün yemek yapmıcem bunlar hele bir bitsin dün pilavı 3 bardak ayptım artı ne eltim ne kaynanam yedi:19::19:yemeker arttı eltim sadece çorba içti:53::53:digerlerini ortadan yedi çeşit okadar çoktuki biraz abartmışım birdaha gelsinler yapmıcam bu kadar çeşit:19::19:eziyetime deymedi :50::50:

tarifi alayım peynirli pogaçayı kızlar ya paşa kafesinden çıkmıyo nedense seside çıkmıyo:43::43::43::43:
kız eltin niye yemediki...hasetinden mi yoksaaaa:37::37:
tünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

yenim kalktın kuzum sanada tünaydınn

Karılar nazodan msj geldiiiiiii:52::52::52:

Hepinize çok slmı varrrrrrrrrrrrr

çok yoğun geçiyor günlerim ama güzel yoğunluk demişşşşşş

ay kıyamam egenin kıyafetleridemi gelmiş,aman da aman anasıda sevindirik olmuş kız aklına sahib ol yiwruumm...
taamam annem:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
[ı] tatlım hafta sonu kaynanamları ağırladım dün gittiler

bugünde yine iftara misafirm var yoğunum yani iş ev misaifir koşturuyorum

sen nasılsın oğluşun güle güle giysin kıyafetlerini[/ı]
sağol teyzesii:38: Herkeste de bi kaynoş yıoğunluğu aldı başını gidiyo:25::25::25:

Sevince de geçen 2 kaynoş baskın yapmştı.

Benmki her daim burda zati

paşanınkilerde geldi

sessa anca kurtulmş ohhooooooooooooooo say say bitmiyoooooooo:32::32::32:
hemde ne sinir sabah,sabah gözlerim böle oldu:53::53: Görünce...neyse hallettim ben ,inşaallah bir daha akmaz...çok naziksiniz efenim sağolun,kız sewinç ne zaman avukat oldu,hem eminim yakın olsak gelirdi yardıma:8:
benmde bebeğe bakamay gelcek çok yardım sever karı sevinçç:110:

gel tatlım her zaman beklerim

off menü harika:56::56: walla bizde gelekmi:17:

gelin canım ne demek topikçe bekliyom hepinizi

peynirli poğaça tarifi

bir yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ bi bardak yoğurt az tuz az şeker hepsini karıştır güzelce çırp sonra ununu ekle una bi pakette hamur kabartma tozu ekle kulak memesi yumuşaklığında hamur yap

peyniri kuru soğanla ve maydanozla karıştır hamurdan beze büyüklüğünde parçalar kopar yuvarlak aç peynirli harcı koy kapat üzerinede yumurta sarısı sür fırına ver hepsi bu kadar

Cok iyi bebek bakarim basakcim oglum daha onbes gunluktu tek basima yikadim acayip tecrubeliyim ben ne yapsam uzmanlar onayliyoo ciddiyim bak
hayatimi olise adadim ew karisi oldum sayesinde kimselere emanet edemedimm
:16:

taamam annem:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sağol teyzesii:38: Herkeste de bi kaynoş yıoğunluğu aldı başını gidiyo:25::25::25:

Sevince de geçen 2 kaynoş baskın yapmştı.

Benmki her daim burda zati

paşanınkilerde geldi

sessa anca kurtulmş ohhooooooooooooooo say say bitmiyoooooooo:32::32::32:

benmde bebeğe bakamay gelcek çok yardım sever karı sevinçç:110:

bende dün kaynoşa gittim karı sinirlerimi alt üst etti..millet çocuğu bir eşya alınca sewinir bizimkide duyunca laf sokar suratta böyle:110: olur..

Son düzenleme:
Back
X