- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belos hosgeldin hayatim kocan yuvaya dondumu
pasa ses wersene ayukamadinmi daha
![]()
uykucu gece yatmayı bilmez sabah kalkmayı bilmezne yapıyon akşama menüde ne var hepiniz yazık yoksa döverim he
zaten sinirlerim tepende çatıcak adam arıyourm
![]()
kız eltin niye yemediki...hasetinden mi yoksaaaa
yenim kalktın kuzum sanada tünaydınn
cok iyi bebek bakarim basakcim oglum daha onbes gunluktu tek basima yikadim acayip tecrubeliyim ben ne yapsam uzmanlar onayliyoo ciddiyim bak
hayatimi olise adadim ew karisi oldum sayesinde kimselere emanet edemedimm
![]()
[ı] aleyküm selam bizdende selam söyle canım özledim nazoyu ben[/ı]
kız eltin niye yemediki...hasetinden mi yoksaaaa
yenim kalktın kuzum sanada tünaydınn
kızlar benimki depresyona girdi bayramdan sonra diyete başlıcakmışBasaka cat![]()
kizz pasa depresyonami girdi yoksamm
gel tatlım her zaman beklerim
gelin canım ne demek topikçe bekliyom hepinizi
peynirli poğaça tarifi
bir yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ bi bardak yoğurt az tuz az şeker hepsini karıştır güzelce çırp sonra ununu ekle una bi pakette hamur kabartma tozu ekle kulak memesi yumuşaklığında hamur yap
peyniri kuru soğanla ve maydanozla karıştır hamurdan beze büyüklüğünde parçalar kopar yuvarlak aç peynirli harcı koy kapat üzerinede yumurta sarısı sür fırına ver hepsi bu kadar
bende dün kaynoşa gittim karı sinirlerimi alt üst etti..millet çocuğu bir eşya alınca sewinir bizimkide duyunca laf sokar suratta böyleolur..
döndü canım mısıl mısıl uyu yooo bak mısıl mısl dedım ya aklıma gene bıcıbıcı geldı :101:
daha yenı kalktımm sımdı sevınc bana menu yapar
yenı kalktım canım ya daha yatardıda cok sıcakkkk![]()
bende dün kaynoşa gittim karı sinirlerimi alt üst etti..millet çocuğu bir eşya alınca sewinir bizimkide duyunca laf sokar suratta böyleOlur..
döndü canım mısıl mısıl uyu yooo bak mısıl mısl dedım ya aklıma gene bıcıbıcı geldı :101:
yakın olaydın kız keşke . Gerçi 40ı çıkana kadar annem la yıkarız ama onmdan sonra ben yıkayabilirmiyimki
ewet yaa çok sıcak sıcaktan yatılmıyo sen yine iyi uyumuşsun daha ne kadar uyucan kız...ay şu bici,bici kargoyla gönderilecek bişey olsa sana gönderirdim walla..
kızlaaaaarrrrr ben geldimmmm..:119:
kaynanoş aslında 10 gün durdu gitti :26:
ama bilgisayarın ekran kartı bozulmuş kaç haftadır ancak yenisini alıp düzeltebildik. :44:
akşamları laptop eve geliyor ama o arada istanbuldan arkadaşlar geldi onlar da 15 gün kadar kaldılar..
Akşamları evde onlar da oluyorlardı..
Gündüzleri de ya beraber gezdik ya da kendileri gezdiler gece yatmaya geldiler otel hesabı kullandılar evi
o yüzden akşamları da laptoptan girmeye fırsat bulamadım..:26:
neler yaptınız çok özledim siziiii![]()
geçmişe bakayım dedim yüzlerce sayfa birikmiş![]()
birkaç günde anca okurum ben onları dedim vazgeçtim
en iyisi herkes neler yaptığını 1 aydır kısaca özet geçsin bana önemli şeyleri kaçırdıysam çatlarım
en son bıraktığım gün;
erenay rahim filmi çekilecekti ilaca alerjisi var diye korkuyoduk.. Noldu sonuç?:26:
[sıze=3]başak bebişinin cinsiyetini öğrenecekti öğrenmiştir kesin doğurması yaklaştı [/sıze]
diğer kızlar da son 1 aydır neler yaptınız hamile kalanlar varmı??![]()
inşallah vardır merak ediyorum ben de tabiki de gelen giden yooook
bu sabah misafirlerim gitti hemen girip haber vereyim dedim
ama çıkmam lazım malüm yine ev battı
1 aydır misafir misafir hep üstünden temizlik yaptım:118:
gene bütün evi bi kaldırıp indirmem lazım sıcaklar da çok fena nasıl yaparım bilmem artık yavaş yavaş yapıcam..
yarın akşam da iftara yine misafir var hem de 9 kişi gelecek benim uçmam lazım
hepinizi çoooooookkkk öpüyorum artık uğrarım kızlaaaaaar![]()
kesin klimaya laf sokmustur kendine ne parasi ondanmi cikiyooi
uzulme surda yakacagin bir ay sen rahatina bak cok fatura gelmiyor artik tasarruflu elektruk yakiyoo gule gule kullan hayatim Allah borcunu kolaylikla odetsinkiskanclar..
bizde araba aldik yaa kahrindan olduuu![]()
basakk bebısının cıcılerı hayırlı olsun![]()
belinay gecenki soguk corbayi arpa sehriye ile yap super oluyoo kasarli mantarini yap yanina azicik pilav ve salata icecek tamamdir oilav sewmiyorsunuz makarnada yapabilirsin..
sen kimsin kız eroş baya değişmişsin hem tipin hem adın sanın estetik mi olduuuunnnn
:
canım gene ne olduda laf soktu bakıyım :44::44:bende dün kaynoşa gittim karı sinirlerimi alt üst etti..millet çocuğu bir eşya alınca sewinir bizimkide duyunca laf sokar suratta böyleolur..
Belinay gecenki soguk corbayi arpa sehriye ile yap super oluyoo kasarli mantarini yap yanina azicik pilav ve salata icecek tamamdir oilav sewmiyorsunuz makarnada yapabilirsin..