- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
kaynoslariBoyle yapanlari kaynar kazana atalim
Benim bi komsum var bana diyokii kaynostan sikayet ediyon
oglunu alip koynuna yatiyon diyooooo![]()
ne alaka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynoslariBoyle yapanlari kaynar kazana atalim
Benim bi komsum var bana diyokii kaynostan sikayet ediyon
Belinay gecenki soguk corbayi arpa sehriye ile yap super oluyoo kasarli mantarini yap yanina azicik pilav ve salata icecek tamamdir oilav sewmiyorsunuz makarnada yapabilirsin..
aynene canım bildin..ama kendide alacakmış kendisini gözü görmüyo..ama biz tabak alsak laf oluyo arkasına bir bakıyorum eltilerimin ve kaynoşun evinde aynısı var sinir oluyorum..ben insanlar eşya aldımı sewinirim hayırlarım ama onlar neyse boşwer zaten dün onların yüzünden kocişime çattım..
Kaynoslariboyle yapanlari kaynar kazana atalim
benim bi komsum var bana diyokii kaynostan sikayet ediyon
Bos ver kocise cattigina degmezzz Allaha havale et gecen benimkisi yemek takimimin altina bakiyordu yakaladim markasi ne diye gecen sene ewlilik yildonumumuzde karacadan kocisim almisti buda daha gormemisti ama ben onu bastim..aynene canım bildin..ama kendide alacakmış kendisini gözü görmüyo..ama biz tabak alsak laf oluyo arkasına bir bakıyorum eltilerimin ve kaynoşun evinde aynısı var sinir oluyorum..ben insanlar eşya aldımı sewinirim hayırlarım ama onlar neyse boşwer zaten dün onların yüzünden kocişime çattım..
karı bana alıntı yapıyo belinaya tarif yazıyo delirdi![]()
walla bilmiyorum yaa ALLAH a havale ettim..daha anlatsam neler varda boşver kuzum fesatlıklarıyla ve hasetlikleriyle boğuşsunlar..evet ya anlıyorum çok sinir bozucu aynen millet sevinir
bizimkideBööle oluyo ne hikmetse.
Napcaz bu kaynoşları offffffff![]()
daha hedefım 4 kadardı uyandım esım horlamasından kactın kanepeye orda yatamadım sıcak bı yandanayy sagol canım ama buzları erır gelebne kadar
![]()
sağol teyzesiiiiiiiii rabbim sanada nasib etsin inşallahh.ve hepinizeeeee
ankraya gelince bebişle sana da gelek![]()
bos ver kocise cattigina degmezzz allaha havale et gecen benimkisi yemek takimimin altina bakiyordu yakaladim markasi ne diye gecen sene ewlilik yildonumumuzde karacadan kocisim almisti buda daha gormemisti ama ben onu bastim..
Telden giriyom yine iyi yetisiyom :99: Sizin gibi karilara
Bos ver kocise cattigina degmezzz Allaha havale et gecen benimkisi yemek takimimin altina bakiyordu yakaladim markasi ne diye gecen sene ewlilik yildonumumuzde karacadan kocisim almisti buda daha gormemisti ama ben onu bastim..
Telden giriyom yine iyi yetisiyom :99: sizin gibi karilara
ayy inş bu sefer gelırsın sen gelmese yıgenımı yolla seveyımm
Kızlar benım kaynosda bısı alsam aynı suratı boyle oluyo tovbe
Gecen mutfagıma halı aldımmm 300 odda bana dedıkı bı tanıdıkları 500 salona 2 halı mutfaga odalara almıslar mıllett 500 evı döşer sen bı mutfaga 3oo aldınn dedııı![]()
:101: :101: :101: :101:
pılavı esımde bende sevmıyorz ama bı kuru fasulye yapacam ozman yanın yaparımmmm yarma aksamdan ısladımm arpa sehrıyelı nasıl oluyo kı :26::26: yaz hele mantar aserıyorum resmen onu yapcam makarna cok severım ama yenmıyooo yanınada salata uzaerıne mısır dokecemmm![]()
Bos ver kocise cattigina degmezzz Allaha havale et gecen benimkisi yemek takimimin altina bakiyordu yakaladim markasi ne diye gecen sene ewlilik yildonumumuzde karacadan kocisim almisti buda daha gormemisti ama ben onu bastim..
Telden giriyom yine iyi yetisiyom :99: sizin gibi karilara
Karılar annem bana tülde yollamşta onları ütüliyim kocişe astırcam
Evimide tıopliyimö bugün bişi yapmadım daha
Sizi seviyom .iyiki varsınızzz
sevinçte iyiki var
Tospa kanka nereye kayboldu
Yarma ile tarifi ayni burdz arpa haslayip koyuyorsun cnm:101: :101: :101: :101:
pılavı esımde bende sevmıyorz ama bı kuru fasulye yapacam ozman yanın yaparımmmm yarma aksamdan ısladımm arpa sehrıyelı nasıl oluyo kı :26::26: yaz hele mantar aserıyorum resmen onu yapcam makarna cok severım ama yenmıyooo yanınada salata uzaerıne mısır dokecemmm![]()
Bende yatarim anasini sewmiyoz diye danasinidami sewmeyek diyominanmazsın aynısını banada diyorlar bende o başka bu başka diyorum![]()
sevinçte iyiki var
canım akşam sendeyim aç pencereyiBenim yemekler hazır bu gün erken yaptım.
Karnıyarık
pilav
barbunya
cacık
sevinçte iyiki var
ayy inş bu sefer gelırsın sen gelmese yıgenımı yolla seveyımm
kızlar benım kaynosda bısı alsam aynı suratı boyle oluyo tovbe
gecen mutfagıma halı aldımmm 300 odda bana dedıkı bı tanıdıkları 500 salona 2 halı mutfaga odalara almıslar mıllett 500 evı döşer sen bı mutfaga 3oo aldınn dedııı![]()
canım akşam sendeyim aç pencereyikapılya ugraştırma beni
canım seninki halıya takmış benimki evime takar herşeyime karısır bunu neden aldım bunu buruya koy vs![]()