Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:42::42:saygılar o zaman

gerçi tlf sonmodel olunca:110:
:110: ivit galaxy s :60: anneler gunu hediyemdi :119:
yuh o kadar yani iyi yakalmışsın...
he kiz cevirmis altini okuyooo yuhhh
kız sevınc kare mı nasıl mkıde karaca benım borulcede gıttı aynısından aldı :27::27::27::27:

Yok benimkisi yuvarlak cok guzel kenari gri minicik pembe cicegi varr ben sakladim yoksa aynisindan alir bas koseye koyar :110:

Yarma ile tarifi ayni burdz arpa haslayip koyuyorsun cnm

Bende yatarim anasini sewmiyoz diye danasinidami sewmeyek diyom :60:

kolay gelsin :110: yorma kendini bende seni sewiyom annenide :29:
kız kocişlerinde dadları başka oluyo be:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:olsada yisek şuan :9::9::9:eşim okadar bıktıki anasından sorma diyorumya panik atak hastasıyım diye eşime demişki senin karının hiç birşeyi yok dikkat ilgi çekmek için yapıyo demiş:53::53:pes anne demiş hastalıgın numarasımı olur dedim allah başına versinde görsün o kayanam nasıl oluyomuş kalbim ona okadar kırıkki o lafından dolayı daha neler neler:14::14::14::14:
arpa sehrıyemı haslıyom sadece nohut falan gırmıyuo demı kzılarrrrrrrr

istersen konuyo canım unu yazmayı unutmuşum:1::1:

sankı ankarada degılde antalyada falan yasıyom ya suyun terın ıcınde kaldımm:27::27::27::27: barı bu sıcagı cekıyoz denızımızde olsa :27::27:

sankı ankarada degılde antalyada falan yasıyom ya suyun terın ıcınde kaldımm:27::27::27::27: barı bu sıcagı cekıyoz denızımızde olsa :27::27:

knor koymayım sevmıyomm yarma yerıne şehrıye koyacam 1 bardak yapıyom gene sevıcn

kızlar ben ckıyom namazımı kılayımm crobamı yapayımmm gelım gene :10::10::10::10:

Kizz buraya az yagmur yagduii bende cikayim olise yemek hazirlayayim
:10:

ayy keşke burayada yağsa sewincim,hadi hazırla yemek anası ellerine sağlık..sewinc bende makarnayı yalancı mantı gibi yapıyorum sarımsaklı,yoğurtlu üzerinede biberli sos şahane oluyor... ben makarnayı çok seviyorum :56:

ayy keşke burayada yağsa sewincim,hadi hazırla yemek anası ellerine sağlık..sewinc bende makarnayı yalancı mantı gibi yapıyorum sarımsaklı,yoğurtlu üzerinede biberli sos şahane oluyor... ben makarnayı çok seviyorum :56:

Ohh ellerine saglik bende yaparim oyle super olur bizde cok sewerik
:56:

maymuşş kankaa gelmişşşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52::52: deli karı nerdeisn kaç gündür accık evinde otur artık bu ara çalşma var madem:57:
iftardan sonra çalışıp gezmeklere bilem gidiyommm ...
aaaaaaaaaaaa yaklaşık 2 saat içinde bunca iş nasıl yapıldı acabaaa yalancı kankaaaaaaaa:30::30::30::30::30::30::30:

iyice şımardın sen toikle çok ilgileniyomş gibi yapıyo:1::1::1::1::1::1:
kız o işlerde ne varr
ben hızlı kadınımmm heleki domestosu görünce motor takarım :60:
:52::52::52::52:allahım ne gzüel menü

bana gel derten kurtul amerikan salatası az var 3 tabak kadar gel yavrimmmmm:56::56:bugün yemek yapmıcem bunlar hele bir bitsin dün pilavı 3 bardak ayptım artı ne eltim ne kaynanam yedi:19::19:yemeker arttı eltim sadece çorba içti:53::53:digerlerini ortadan yedi çeşit okadar çoktuki biraz abartmışım birdaha gelsinler yapmıcam bu kadar çeşit:19::19:eziyetime deymedi :50::50:

güle güle kirlet bebem :48::48:

tarifi alayım peynirli pogaçayı kızlar ya paşa kafesinden çıkmıyo nedense seside çıkmıyo:43::43::43::43:
ilk kez mi yıkadın paşayı
ben muh.kuşunu ilk kez yıkadım sonra da öldüü
belki keyfi kaçmıştır yıkanınca
eroşş cok sevındım canım yumoşlarının büyüdügüne inşallah bebısın gelecekkk :38::38::38::38::38:
eevet en azından ilaçlara tepki veriyorum buda iyidir bu ay hamiş kalmasamda umudum çokk allah şükür
:25::25::25::25:evet ya anlıyorum çok sinir bozucu aynen millet sevinir

bizimkide :110: Bööle oluyo ne hikmetse.

Napcaz bu kaynoşları offffffff:31:
çöpe atınn
onlar öğütürler

Karılar annem bana tülde yollamşta onları ütüliyim kocişe astırcam:21::21:

Evimide tıopliyimö bugün bişi yapmadım daha:10:

Sizi seviyom .:16::16:iyiki varsınızzz:16::16:sevinçte iyiki var:110: Tospa kanka nereye kayboldu
güle güle kullan kankamm yaa
bak yavaş yavaşş herşeyin oluyorr
netimde sorun var kopup duruyoo

Yarma ile tarifi ayni burdz arpa haslayip koyuyorsun cnm

Bende yatarim anasini sewmiyoz diye danasinidami sewmeyek diyom :60:

kolay gelsin :110: yorma kendini bende seni sewiyom annenide :29:

arpa sehrıyemı haslıyom sadece nohut falan gırmıyuo demı kzılarrrrrrrr

iftardan sonra çalışıp gezmeklere bilem gidiyommm ...

kız o işlerde ne varr
ben hızlı kadınımmm heleki domestosu görünce motor takarım :60:

ilk kez mi yıkadın paşayı
ben muh.kuşunu ilk kez yıkadım sonra da öldüü
belki keyfi kaçmıştır yıkanınca

eevet en azından ilaçlara tepki veriyorum buda iyidir bu ay hamiş kalmasamda umudum çokk allah şükür

çöpe atınn
onlar öğütürler

güle güle kullan kankamm yaa
bak yavaş yavaşş herşeyin oluyorr
netimde sorun var kopup duruyoo

sen kuşu nasıl yıkadınki öldü:53::53::53:bençok yıkadım suyunu hazırlıyorum dalin şampuan aldım onun için :9::9:besmeleyle ayetel kürsilerle yıkıyorum sanım sesli birde yıkarden dikkat ediyorum konuşuyourm öpüyorum sipamı iyice kagıt havlıyla kuruluyorum sıcakta kurutmuyormda kışın kurtuma makinesiyle kurutuyorum işlem bitince allahım birde güzel salin kokuyor sorma:9::9::9:rabbim köpügüme paşama ömür versin işşallah :14:

slmmm kızlar nasılsınızzzzz bizim burada yağmur yağıyor çok güzel (aslında kışın yağmuru pek sevmem ama yazın iyi oluyormuş)

moood da içiyoooo sadeceeee vilma mııııı:57: vilmaya .ok atmaya çalışıyo hemen:19:
Cnm bn iciyom ama icerde icmemm ki tamam bidakine tulleri bn yikarim

kızlar benimki depresyona girdi bayramdan sonra diyete başlıcakmış :60::60::60:ay ne yiyorsun nasıl verdin çok güzel olmuşun dedi durdu eşime dedim dediki o senden kilolu yarım dünya olmuş:1::1:ben kaynanama dediydim ben diyete griyim bak oda giricek için feast deid sonra kilo verdigimi görünce hayda oda başladı ama bıraktı zopr oluyor diye yemeklere gelince çeşit çoktu salat nerden bilsin zeytinyaglı taze fasülyeyşi acaba evinde yapmışmı:1::1:köpük kafesin içinde paşada kafesin üstünde dur ben şunların suyuna vitamım koyuyum geliyim bekleyin :10:

:53::53::53:bir solukta okudum vallahı ben onu öle yapmıyorum cicim hepsini karıştırıyorum peynirli yoguruyorum dur ben akşama eşime yapayım dicem emme çörek var o bitsin baarız kızlar wc 4 gündür çıkamıyom ne yapayım ya:43::43:

Cnm hemen eczaneden lavman al we yap bol siwi tuketmeye calis sicK syun altina gir karnini owala yumusasin cok cekerim bnde allah yardim etsinn kuzum

ayy inş bu sefer gelırsın sen gelmese yıgenımı yolla seveyımm:1::1::1::1:

kızlar benım kaynosda bısı alsam aynı suratı boyle oluyo tovbe:110::110::110:

gecen mutfagıma halı aldımmm 300 odda bana dedıkı bı tanıdıkları 500 salona 2 halı mutfaga odalara almıslar mıllett 500 evı döşer sen bı mutfaga 3oo aldınn dedııı :53::53::53:

Cnm gulugulu kullan

bak canım makarn asuyu gibi su yapıyosun arpa şehriyeyi bir güzel haşlıyosun kenara koyuyosun suyunu süzdürüm soguk suya tutkidiri olsun az sonra kenarda ayran kıvamında yohurt yapıyosun biraz katı olucek içine arpa şehriyeyi koyuyosun üstüne tuz nane yakıyosun oluyo sana soguk çorba inan çok güzel oluyor eşim çok sever bendemmi ondan yapsam çorba ama amerikan salatası var olmaz neyse yarın bakarız menüye:1::1::1:1 kilo tavuk kıymasını eşim yugurucaktı azını aldı dedim yetmez bak hepsini koy kala kala 6 adet kaldı:53::53::53:kalabalıkta yeniyor canım menüm harika oldu kaynanandan tam not aldım :27::27:

Ayy bi corbayi denemek kismet olmadi bigun deniyimde kaynoslari iftara cagirdigimda yaparim
Ellerinize saglikl

Kizlar nasilsinizz
Sesa eros hosgldinizz
Basakcim egecmm ilk hediyesini almiss ohhh gulugulu kullanain insallahh
Beydaglim sanada kolay gelsn cok gicik bi durum
Belinayy kocisine kawustun gozun aydinn
Nazocuma cok slm soleseydin ozledik onuda basakcmm
Sewincc nbr kusumm

Bn birasdan pazara cikcam ordan kuafore ugrucm sonra gelip mukabelemi dewam edicm kocis yok bugun yarin glck blki teyzeme cikarim ama gozumde buyuyoo pazar yorar beni arabayi kullanmaya halim kalmaz pufff

Cnm bn iciyom ama icerde icmemm ki tamam bidakine tulleri bn yikarim

Cnm hemen eczaneden lavman al we yap bol siwi tuketmeye calis sicK syun altina gir karnini owala yumusasin cok cekerim bnde allah yardim etsinn kuzum

Cnm gulugulu kullan

Ayy bi corbayi denemek kismet olmadi bigun deniyimde kaynoslari iftara cagirdigimda yaparim
Ellerinize saglikl

Kizlar nasilsinizz
Sesa eros hosgldinizz
Basakcim egecmm ilk hediyesini almiss ohhh gulugulu kullanain insallahh
Beydaglim sanada kolay gelsn cok gicik bi durum
Belinayy kocisine kawustun gozun aydinn
Nazocuma cok slm soleseydin ozledik onuda basakcmm
Sewincc nbr kusumm

Bn birasdan pazara cikcam ordan kuafore ugrucm sonra gelip mukabelemi dewam edicm kocis yok bugun yarin glck blki teyzeme cikarim ama gozumde buyuyoo pazar yorar beni arabayi kullanmaya halim kalmaz pufff

sağol canım ewet çok gıcık ama hallettim neyseki...sanada kolay gelsin sıcakta birde oruçken pazara gitmek çok zor..

Back
X