Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:9::9::9::9: he kız özel öğretime bağlı belgem var ne şaşırıyon annem bide tekstil teknikeriyim ünv. okuduk
boşunamı diyom bu oliş beni ew karısı yaptı bende bir özgeçmiş var aklın durur en son turkcelin hukuk bürosunda bilgiişlem müdürüydüm annem
kocişide orda buldum zaatii :9::9::12::12:
tamam işte başak seni o zaman bilgisayar annesi yapsın
:110: istemez yapmasın o kıskanç karı beni bişi yapmaz 3 tane kalbi zor verdi 2 gün girmesem onuda hemen sarartır kıskanç karıı :110:

nasıl bişi kaynoşla yaşamakk:26::26: kac yıllık evliydinn kac yasındaydın unuttum hepsını

kızz basak kızı listeye alsana sen den cok geliyo :17::17::17::17::1:

gündüz işlerim bitince damlıyorum zaten :D
kasımda 3 yıl olcak evleneli.24 yaşındayım..
kaynoşla yaşamak yeri geldiğinde güzel ama ev ev üstüne olmuyo işte..

nasıl bişi kaynoşla yaşamakk:26::26: Kac yıllık evliydinn kac yasındaydın unuttum hepsını

kızz basak kızı listeye alsana sen den cok geliyo :17::17::17::17::1:
bu ara herkes başak tan çok geliyor bi de beni sınıfta bırakıyo oysaki ben çifte raporluyum neyse onun da hamiş:49::49: Raporu var

bu ara herkes başak tan çok geliyor bi de beni sınıfta bırakıyo oysaki ben çifte raporluyum neyse onun da hamiş:49::49: Raporu var
:49: o rapor kasımda doluyoo ama :21::21::21::21:
doğru söylüyosun.burdan yazmakla anlatılmıyo işte iyi kötü bisürü şey oluyo..ama nankörlük etmekte istemem şu mübarek günlerde..ayrı evim olsun çok isterdim ama nasip değilmiş demekki..
o günlerde gelir hayatım hep böyle devam etmezzz işte o zaman yeni evlenmiş gibi olursun :34:

:9::9::9::9: he kız özel öğretime bağlı belgem var ne şaşırıyon annem bide tekstil teknikeriyim ünv. okuduk
boşunamı diyom bu oliş beni ew karısı yaptı bende bir özgeçmiş var aklın durur en son turkcelin hukuk bürosunda bilgiişlem müdürüydüm annem
kocişide orda buldum zaatii :9::9::12::12:

:110: istemez yapmasın o kıskanç karı beni bişi yapmaz 3 tane kalbi zor verdi 2 gün girmesem onuda hemen sarartır kıskanç karıı :110:

kız nedne devam etmıyon oglusun kocaman olmuş artıkk:23::23::23:

gündüz işlerim bitince damlıyorum zaten :D
kasımda 3 yıl olcak evleneli.24 yaşındayım..
kaynoşla yaşamak yeri geldiğinde güzel ama ev ev üstüne olmuyo işte..

senmi kaynoşun evıne yerleştın o mu senin evine kayın baboşda varmı börülce falan :37::37::27:

:68: oralı bilem olmaz :110: :110:

kendi kankasını hemen yaptı gercı lafım eroşa degıl :38::38: ama senın kac zamandır diyom ama karı oralı olmuyoo :24::24::24:

kız mlxy nin avatarıda dolunayın avatarından bir an o geldi sanıyom ne yaptı acep boşandılarmı:31::31:

:19::19: Melek bile olsa olmuyor bir ewde iki kadın iki düzen olmuyor cnmm:37:
he walla ben melekim üstelik ama kociş şehir dışına gidince kaynanoş ta istedi evi kapat gel beraber oturalım ikimiz de yalnızız dedi ama ben istemem dedim sonra kötü olacağımıza baştan kötü olayım dedim. önce küstü biraz sonra hak verdi

kız nedne devam etmıyon oglusun kocaman olmuş artıkk:23::23::23:

senmi kaynoşun evıne yerleştın o mu senin evine kayın baboşda varmı börülce falan :37::37::27:

kendi kankasını hemen yaptı gercı lafım eroşa degıl :38::38: ama senın kac zamandır diyom ama karı oralı olmuyoo :24::24::24:
farkındayım hiiç umursamadı şimdi yapsada ben kabul etmicemmmmm:47:
he walla ben melekim üstelik ama kociş şehir dışına gidince kaynanoş ta istedi evi kapat gel beraber oturalım ikimiz de yalnızız dedi ama ben istemem dedim sonra kötü olacağımıza baştan kötü olayım dedim. önce küstü biraz sonra hak verdi
:46: akıllı karıymışsın cnm onlarada zor oluyor kaynoşlarında ewlerinde bir düzen var pat diye eve yeni bir karı geliyor olmuyor:51:

yaww benim en büyük hamilelik belirtim desem inanırmısın :26::26:
:53::53::53::53::53:
Abowwwwww ciddenmi gulumm
canım şekerin çıkmış olabilir benim eşim şeker hastası yükselince öyle oluyor

Walla kizlar soguk sudan cikarmiyom zaten ama gcmiyo
Artik ya seker cikick yada bebis ama buyuk ihtimal sekerim cikmistir nerde bnde bebis cikaran o sanss :6:

:49: o rapor kasımda doluyoo ama :21::21::21::21:

o günlerde gelir hayatım hep böyle devam etmezzz işte o zaman yeni evlenmiş gibi olursun :34:

ozmanda ege yı bahane eder :1::1::1::1::1::1:

kız benım kaynoşda k.peder bi yere gitsin hemen bizi cagırr gelın bızle klaın ben korkuyom dıye evde koca kzı var ama korkuyomus :53::53::53::53::53:

:53::53::53::53::53:
Abowwwwww ciddenmi gulumm

Walla kizlar soguk sudan cikarmiyom zaten ama gcmiyo
Artik ya seker cikick yada bebis ama buyuk ihtimal sekerim cikmistir nerde bnde bebis cikaran o sanss :6:

herkeste farklı belirtiler olabilir bende ayak tabanlarıma aniden ateş düşer 5-10 saniye sonra yok olur sık sık olur ama :26::26:

Back
X