Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

uf ya göğüs ağrım artı çok korkuyorum kırmızılar gelcek diye içim içimi yiyo uff...tutmicak diye ödüm kopuyo

kasımda 3 yıl olcak inşallah..içimden bi ses tuttu diyo ama kendimi çok kaptırdım galiba

evet canım adet belirtisiyle aynı belinaysunun dediği gibi, ama benim adet günümde hafif lekem gelmişti ve oldum diye çok üzülmüştüm:( meğer tutmuş, hayırlı zamanda gelsin tatlım çok odaklanma bekle bakalım:34:

kız adet belırtısı ıle gebelık aynı bekle dusunmemeye calıs :34::34::34: ınsallah tutunmustur

evet öyleymiş herkes öyle diyo..adet dönemlerimde göğüslerim daha çok ağrır ama bu ağrı sızı sızı geliyo uçları acıyo ama..ayyy uufff amannn 7 gün kaldı ve ben sabredemiyorum..

evet canım adet belirtisiyle aynı belinaysunun dediği gibi, ama benim adet günümde hafif lekem gelmişti ve oldum diye çok üzülmüştüm:( meğer tutmuş, hayırlı zamanda gelsin tatlım çok odaklanma bekle bakalım:34:

ben çok sabırsızım ve heyecanlıyım..ne bilim umut işte..eşimi baba yapmak için sabırsızlanıyorum..ayy ne bilim işte duygu patlaması içindeyim anacım :D

kızlar moralım cok bozuk :14::14::14:

annem aradı dayım taburcu edıyolar lösemi nedne bu kadar erken cıkartıyolar daha yenı basladılar kemoterepıye :43::43::43: kı belı kırık inşallah birşsey olmaz
Canim Rabbim sifasini versin insallahhhh
Buyur :110:
evet cnm hepsi aynı markaaa çakma ve adi marka:120::120:
:120::120:
kızlar bugün neler pişiriyonuzz
benimki saçma oldu biraz yaa

domates çorbası(dünden vardı)
semiz otu yemeği
biber dolması zeytinyağlı
şeftali kompostosu
salata

nasıl kargaşa sankim biraz dimi...
sevinçin menüyü gördümm
begendinmiiii:emir_bebek:
uf ya göğüs ağrım artı çok korkuyorum kırmızılar gelcek diye içim içimi yiyo uff...tutmicak diye ödüm kopuyo
Canim insallah tutunmustur dualarim seninlee:21:

:53::53::53:karıyı nasılda sinir etti şu na bak:110:

aman sakin ol annem sen dellenme:38:

kocan buraya yazdığını nedne bilmiyor:44:bizimkiler biliyor, hemde hiç bişi demiyor, karılarla yazışıyoz ne var:44:hata benim kocam bazen de soruyor "ne diyo senin karılar" diye:21:

bende "aşkım olişi soruyolar" diyorum.

"doğunca olişin pipisinin resmini de isterler" diyor:60: bende "evet koyarım nolmuş":110: diyorum. geçinip gidiyos

kusura bakma başak ama kocanı kınadım oğlunun pipisini niye görmek isteyelim töbe töbe :47::47::47::47::47::47::47::47::47: biz yeğenimizi görmek isteriz olsa olsa:110::110::110::110::110::110::110::110::110:

:60::60::60: benimde aksam iftara misafirim gelucek
:21:corbami koydum pisiyooo:21: markete gitmem lazim musait oldukca gelucem:6:
ewim mis gibi zaaatiii :110:

hamarat hatunun hali başka oluyo :29::29::29::29::29::29::29::29:

:57: sessa gelmissss :110:

Karilar benim menu jet hiziyla degistiii:52:
aksama arkadasim iftara geliyoooo
corba
patlican kebabi
tavuklu pilav
manti
salata
cacik
ve icecekler:56:
tatli dondurma

menün süper canım ellerine sağlık

çok geçmiş olsun canım lavabonun borusu mu patladı:53:
çok berbat bir şeydir hele bir de temizliğini yeni yaptıysan çıldırtır..
:37: bizim üniversitede öğrenci evinde başımıza gelmişti:47:

ay sen de bendensin saracım valla allah kolaylık versin canım.. ben de 1 aydır hiç oturmadım:5:

ya eşim mayalı yumoş poğaçaları seviyor ben de hiç sevmem onları...
ben daha böyle hafif dağılan ama yumuşak işte ne denirse artık mayasız yapılan poğaçaları seviyorum üfff..
bu da benim sevdiğim türde sanırım di mi saracım??

evet canım ya hep bi koşturmaca Allah sağlık versinde biz böyle tatlı telaşlar için koşturalım hep

Karilar patlican kebabini yaptim firina gidecek dolapta
corbamida yaptim dolapta
salatamida yaptim dolapta
cacikimida yaptim dolapta
ayranimida yaptim dolapta
kolalarda dolapta
pilav icin tavuku hasladim duduklude bekliii
pirincide islattim kaptaaa
:21::21:

hoşgeldin sara abla nasılsın:16:

hoşbulduk tatlım ben iyiyim sen nasılsın

şimdi yapsam çıkarmı ki..yaptırdığım günle birlikte 12 gün oldu aşılamam yapılalı..

tatlım sen aşılamamı yaptırdın hayırlı olsun tüp bebekte bile 12 gün test yapılıyo bence çıkar bi test yapsana inşallah tutmuştur bebişin senledir

Back
X