Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevınc kaynan senın yemelerını begenıyo mu gı ovuyomu senı marıfetlı falan dıye :26::26:

Kendi ailem ve esimin tum sulalesi over beni cok sewerler ama 9 senedir iclerindeyim asla bir ovgu sozu duymadim :110:
Tabak tabak yemek yer eline saglik demez caktirmadan tarif almaya calisir :110:
bir tane ovgu lafi duymadim cnm ustelik kizim bile demez sevic der n harfinide yutar
9 senede toplasan 9 defa belki kizim lafi cikmistir agzindan :53:
ama oglu bana asik oda bunun farkinda :110:

Kendi ailem ve esimin tum sulalesi over beni cok sewerler ama 9 senedir iclerindeyim asla bir ovgu sozu duymadim :110:
Tabak tabak yemek yer eline saglik demez caktirmadan tarif almaya calisir :110:
bir tane ovgu lafi duymadim cnm ustelik kizim bile demez sevic der n harfinide yutar
9 senede toplasan 9 defa belki kizim lafi cikmistir agzindan :53:
ama oglu bana asik oda bunun farkinda :110:

yanı belkı yalanda olsa belkıde ıcten bılemıyorum :1::1: banım kaynos benı over bı tarıf yapayım guzel olsun 7 sulale duyarr:1::1::1::1:
oyuzden sordum sen bu kadar marıfetlıyken kaynosun ovuyomu dıyee nasıl hatunmuş ya :19::19::19::19:

yanı belkı yalanda olsa belkıde ıcten bılemıyorum :1::1: banım kaynos benı over bı tarıf yapayım guzel olsun 7 sulale duyarr:1::1::1::1:
oyuzden sordum sen bu kadar marıfetlıyken kaynosun ovuyomu dıyee nasıl hatunmuş ya :19::19::19::19:

Kaynosun kaynosu over yere goge sigdiramaz kaynim cok sewr yemeklerimi hep soyler onceden kayinbabamda overdi :110:
ama kaynostan duymadim cok notr dur benimkisi iyi yada kotu tepku yokkk:53:

2,5 sene yan dairelerde oturduk burnumdan geldi anlatsam roman olurrr
misafirle gelir oturur benim ailem burda yok bir defa sormaz yapilacak bise varmi diye el kadar bebegimle az misafirlerini agirlamadim :110:

misafirle gelir oturur benim ailem burda yok bir defa sormaz yapilacak bise varmi diye el kadar bebegimle az misafirlerini agirlamadim :110:

Kaynosun kaynosu over yere goge sigdiramaz kaynim cok sewr yemeklerimi hep soyler onceden kayinbabamda overdi :110:
ama kaynostan duymadim cok notr dur benimkisi iyi yada kotu tepku yokkk:53:

bence senın kaynoş senı kıskanıyo :ssz::ssz::ssz: :27::27:

ben cok acıktım ya iki de bir kocısı arayıp sunu al bunu al dıyomm bi yemek yiyeydim:18::18::17::17:

ben susadım :( ilk günler acayip acıkıyodum ama şu iki üç gündür biraz daha iyiyim gerçi midemdeki sesleri duyuyorum ama duymazdan geliyorum :D ben kahve ve bisküvi delisiyim gündüzleri ençok onları özlüyorum valla : D

ben susadım :( ilk günler acayip acıkıyodum ama şu iki üç gündür biraz daha iyiyim gerçi midemdeki sesleri duyuyorum ama duymazdan geliyorum :D ben kahve ve bisküvi delisiyim gündüzleri ençok onları özlüyorum valla : D

cay kahve sigara bu tarz seyler sevmem ama ramaza gırdıgımızden berı nescafe yapıyorum mmıdem de yer kalırsa :1::1::1:

Back
X