Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cay kahve sigara bu tarz seyler sevmem ama ramaza gırdıgımızden berı nescafe yapıyorum mmıdem de yer kalırsa :1::1::1:

çayda içerim ama kahvenin bağımlısıyım hele o mis gibi kokusu :D
çok şükürki temmuz ayı bugün itibariyle bitiyo..yahu bana çok uzun geldi bi türlü bitmedi gitti

çayda içerim ama kahvenin bağımlısıyım hele o mis gibi kokusu :D
çok şükürki temmuz ayı bugün itibariyle bitiyo..yahu bana çok uzun geldi bi türlü bitmedi gitti

banada uzun geldı canım reglm olsada bi dok gıtsem bakalım kistcik ne durumda ona göre hemen tedavıme baslasam

sevınc yasmın 4 tane kaldıı bitince hemen hasta olurmuyum :26::26::44::44:

yasmin bittikten sonraki hafta içinde olursun bende kullanmıştım öyle oluyodu..senin kistin klomenden falan mı oldu

klomen kullandım sonra catlama ıgnesı vuruldum dok onlardan olur didi :36::36:

ben ilk klomen kullandığımda kist oldu.yumurtalarım fazla tepki verdi hapa..günde 2 tane içtim.tedavim yarım kaldı haliyle o ay..sonra kistin sancısıyla uğraştım..ama bu ay günde 1 tane 5 gün içtim çok şükür bi sorun çıkmadı.

ben ilk klomen kullandığımda kist oldu.yumurtalarım fazla tepki verdi hapa..günde 2 tane içtim.tedavim yarım kaldı haliyle o ay..sonra kistin sancısıyla uğraştım..ama bu ay günde 1 tane 5 gün içtim çok şükür bi sorun çıkmadı.

bende günde 1 tane 5 gun ıctım yumoslar 19 olmustu dok dıdı ıgne yapak bekleyek ama kıst oldu :27::27::27::27:

işte nezaman ne olcağı belli olmuyo.benim aşılama zamanımda yumurtalarımın biri 19mm diğeri 21 mm olmuştu..acayip mutlu olmuştum..insan bişeylerin peşinden koşup en başa dönünce yıkılıyo..

işte nezaman ne olcağı belli olmuyo.benim aşılama zamanımda yumurtalarımın biri 19mm diğeri 21 mm olmuştu..acayip mutlu olmuştum..insan bişeylerin peşinden koşup en başa dönünce yıkılıyo..

oyuzden fazka kaptırmayacaz ben de gebelıgı bu ay beklıyodum etrafımdakı herkezle ama kırmızı kartı yıyınce :27::27::27: böyle kala kaldım kısmet hersey .....

[ı] kusura bakma başak ama kocanı kınadım oğlunun pipisini niye görmek isteyelim töbe töbe :47::47::47::47::47::47::47::47::47: Biz yeğenimizi görmek isteriz olsa olsa:110::110::110::110::110::110::110::110::110: [/ı]

niye nolcakki espiri yaptı kocam:59:hem ayıpmıki benim oliş daha küçük pipisini gösen nooolur:50:

2,5 sene yan dairelerde oturduk burnumdan geldi anlatsam roman olurrr
misafirle gelir oturur benim ailem burda yok bir defa sormaz yapilacak bise varmi diye el kadar bebegimle az misafirlerini agirlamadim :110:

insanın çok zoruna gidiyo sevinç be:31:

Off ağustos yolunma tarihi ne zman gelcek ya tüylendim haaaaa:25:

Son düzenleme:
kızlar kocısım net kapatryo :5::5:

cunkum bana suprız yapmıs ıpod4 almıs :21::21: onu alırsam net kapatrm dedıydı almıs adam gercekden :1::1::1::1:

sevınc gıbı becerırsemm tel yazacam artık :18::18::18:

Back
X