Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Insanın kendi evisi gibisi yok:31:

Evlenir evlenmez ayrı evime çıksaydım ve eşyam yarım yamalak olsaydı ne kadar üüzlürdüm bunalırdım benim h,iç bişiym yok diye:31:

Oysa 3 sene kaynoş yanında oturunca ayrı ev boşta olsa saray gibi geliyo heeey heyyyyyy:31::31:

Koyduğum bi şeyin yerini kimse değiştirmiyo:31:çünkü evin hanımı benim:65:

Aldırmayın karılar kendi kendime sohbet ediyom:31:bazen sinirlerim bozulmaya yüz tutuyo neden eski eşyaları kullanıyorum diy:31:

Sonra kendim kendimi teseli ediyorum:31:can sıkıntısıo işte:31:

Son düzenleme:
kızlar kocısım net kapatryo :5::5:

Cunkum bana suprız yapmıs ıpod4 almıs :21::21: Onu alırsam net kapatrm dedıydı almıs adam gercekden :1::1::1::1:

Sevınc gıbı becerırsemm tel yazacam artık :18::18::18:

ayy seni kaybettik desene sevinç gibi olabilirmisin sen:25:karı motor takılmşgibi

Insanın kendi evisi gibisi yok:31:

Evlenir evlenmez ayrı evime çıksaydım ve eşyam yarım yamalak olsaydı ne kadar üüzlürdüm bunalırdım benim h,iç bişiym yok diye:31:

Oysa 3 sene kaynoş yanında oturunca ayrı ev boşta olsa saray gibi geliyo heeey heyyyyyy:31::31:

Koyduğum bi şeyin yerini kimse değiştirmiyo:31:çünkü evin hanımı benim:65:

Aldırmayın karılar kendi kendime sohbet ediyom:31:bazen sinirlerim bozulmaya yüz tutuyo neden eski eşyaları kullanıyorum diy:31:

Sonra kendim kendimi teseli ediyorum:31:can sıkıntısıo işte:31:

canım sız 3 sene karı kcoa calsıtınız para bırıktırmedınızmı neden yavas yavas esya almadınız altınlarn bıllezıklerın ne oldu pekıı :26::26::26: kayın pederr durumu ıyı degılmı bıtek ogluna esya alamıyomu :36::36:

canım sız 3 sene karı kcoa calsıtınız para bırıktırmedınızmı neden yavas yavas esya almadınız altınlarn bıllezıklerın ne oldu pekıı :26::26::26: Kayın pederr durumu ıyı degılmı bıtek ogluna esya alamıyomu :36::36:
çalştıkta kuzum evi yaptırmaya çalştık inşatt 20binden fazla yedi geriye bişi kalmadı bize.

Kayınpederinde bize gelince durumu bozuldu:110:çok üüzlüyom hallerine
kullanmasam net gırmesem hmen vın alırım cunku net olmadan ben evde duramam kıı :27::27::27:

aynen kuzum netsiz olmaz bırakma biiz. Senden haber alamzsam evine gelirim allah tan evini biliyom.tam bilmiyom ama bulurum yani

tlf da hayırlı olsun güle güle kullan güzl haberler duy ondn. Kocana güzel haberler ver

Kuzum kocam uyuyodu kalkcak şimdi ben çıkıyım. Orada daezan okuncak az kaldı gözün aydın

çalştıkta kuzum evi yaptırmaya çalştık inşatt 20binden fazla yedi geriye bişi kalmadı bize.

Kayınpederinde bize gelince durumu bozuldu:110:çok üüzlüyom hallerine

aynen kuzum netsiz olmaz bırakma biiz. Senden haber alamzsam evine gelirim allah tan evini biliyom.tam bilmiyom ama bulurum yani

tlf da hayırlı olsun güle güle kullan güzl haberler duy ondn. Kocana güzel haberler ver

ev nekadar pahalı tutumus ya :31::31::31::31: allah yardımcın olsun canım inşallah güzel eşyaların olur :12::12::12::12: b:12:izde gelır ustunde cay ıcerız :1::1::1:

tesekkur ederım canımd akullanamıyomm:27::27: alısmısım klavyelı tel bu bana tuaf gelıyo :31::31::31:

şimdi sevinc misafirleri çimdirmiş klimanın krşısına yatırmıştır:21:

tam benim ihtiyacım olan şey:12:

sevincin misafiri olmak lazım:110:

Son düzenleme:
ev nekadar pahalı tutumus ya :31::31::31::31: allah yardımcın olsun canım inşallah güzel eşyaların olur :12::12::12::12: b:12:izde gelır ustunde cay ıcerız :1::1::1:

tesekkur ederım canımd akullanamıyomm:27::27: alısmısım klavyelı tel bu bana tuaf gelıyo :31::31::31:
amin cnm sağol
çayı dökmeyinde içerken:110:

alışırsın belkim :25: klavyel, değilmi

ne haber kızlar..kimsecikler yokmuş,burda..ne çok konuşmuşsunuz yaa okuyamadım hepsinii..

BAŞAK biliyorum kuzum yalnız olmadığımı bende 2 yıl kaynoşların üst,katında oturdum ama pek ayrı sayılmazdım,yaşadıklarımı anlatsam cilt,cilt ansiklopedi olur,ama ben hiç kimseye yinede saygısızlık etmedim vicdanım çok rahat...şimdi bana gelinlerin içinde sen başkasın sen şöylesin falan diyorlar ama hep yalan,yinede h,ç kin tutamıyorum ama kalbim çok kırık onlara...ben başka yere taşınınca,evliliğimi anladım,isterse soğan ekmek yiyeyim,evimde hiçbişey olmasın ama ayrı oturmak en güzeli...

BELİNAYYY hayırlı olsun telefonun,bakalım sewincin hızına yetişebilecekmisin...

bugün burda birazcık yağmur yağdı ama ben yinede çok sewindimm:16::16:

:3::3::3::3::3::3:
geçmşemi daldın canım walla benim gözüm kesmedi,çok çene çalmış bu karılar...

Son düzenleme:
Nbr tatlim nasilsilsin
gecmisi okuyoyrdm yarida biraktim
Birasdan gelicm benimki halwete cagriyo puffff :17:

:60::60::60::60::60:kız ALLAH iyiliğini versin halvete gidiyomuş birazdan gelicekmiş...oldu bende senin halvetten çıkmanı beklerim,tahminen ne kdar sürer kuzum..hadi bağalım beline guvvet..:4:

oofff ayda yılda bir şu saatte geldim kocişim uyukladı koltukta fırsat buldum ama herkesler nirdeeee,şimdi benimkide seslenirse çıkmak zorunda kalırım yada kimsecikler yok zaten çıkyım...

Back
X