• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah hayatım yaaaaaaa soğanı unutma tmm ihmal etme :10::10: bende azdan çoktan geziyom çaktırmadan :9::9:

:27: yaaa bak :27: psikolarrrr
kız dün battı biricikin karı pedini koymuş gelmeyen kırmızıları bekliyormuş şaka gibi dimi:27::27:

tmm kuzucummmm unutmam....:34: inşallah hepimiz güzel haberler verelimm :nazar::nazar::nazar::nazar:gez kısss bidahamı gelcez dünyaya ;) ben kaçar öpüldünüzzzz:54:

aksma ne yemek var

ben makarna yapacam yogurtlu corba bıde patlıcan salatası canım ıstedı yabıde patlıcan nasıl buzluga koyuyoar kozleyıp :27:

kocıs de dedı dıarda yıyek makarnayı duyunca bend ekıyma ne ol o parayada yemek yapayım :19::19: ıyı alıstı dıardan yemeyee

slm kıslarrrr nasılsınız?ben iiyim sadece baş ağrımdan şikayetçiyim fazla kalamıcam o nedenle uyucam biraz...

sevince soruuu:1 soğan kürü yapcam bu ay ne zaman başlıcam sölesene ne kadar süre yapcam bide...

soruuu:2 saçlarım acaip dökülüo bıktım usandım kel kalcam yakında ne yapabilirim?

çok thanx şimdiden ;)

ben adatime 15 gün kala yapmıştım bunu hem hamile kalmıştım o ay:30:
şimdi söylüyüm sarınsagı döv içine badem yagı ve hakiki yag koy sür kafana:53::53:

HAYIRLI CUMALAR RABBİM gönlümüzden geçeni hayırlıyla versin

nazoooooooooooooo:3::3::3: napıyonnnn

geçmişi okuyodum canım
akşam 11 de bi gittim ütü yapacam diye 1 buçuk saat ütü yaptım sonrada kocam geldi giremedim amma birikmiş maşallah

Pazartesi alip ypmistim sonucu bile bile bisicjte cikmadi
Ama gelmesse pazartesi yine alip yaparim diyom
kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansın
aksma ne yemek var

ben makarna yapacam yogurtlu corba bıde patlıcan salatası canım ıstedı yabıde patlıcan nasıl buzluga koyuyoar kozleyıp :27:

kocıs de dedı dıarda yıyek makarnayı duyunca bend ekıyma ne ol o parayada yemek yapayım :19::19: ıyı alıstı dıardan yemeyee
patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa:56:
:60::60: çook safımm kızz dimiii :1::1::1::1::1: hor görmee garibiii:31::31::31::31:

:9::9::9::9::9::9:

inşallah yaaaaa get o pedi çıkar bu sıcakta töbe töbeeeeeee:19::19:
senin gecikmelerin olurmuyduu:26::26::26:

Cnm bnmkilr gnlde erkn gelirler 1kere gecikme yasamistim ondada baya stress yasamistimm o ay heralde oyusdn gcikti ama hic gecikme yasamm hayatim boyunca 1kere filn

dün sebzeli pilav yaptım ustune soya soslu körili kekıklı biberlii tavuk yaptımm enfesss olduu:26::26:

Cnm bnmkilr gnlde erkn gelirler 1kere gecikme yasamistim ondada baya stress yasamistimm o ay heralde oyusdn gcikti ama hic gecikme yasamm hayatim boyunca 1kere filn

cnm relax ol pazartesiye kadar bekle gelmezse doğru kan testine heç uğraşma teste işemeyle felan :52::52:

patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa:56:

buzlukda tadı nasıl olurkkı bı deneyım patlıcan kuruttum 10 tane :1::1: kaynosda bıber vercek bezelyemde var ınıp bıde kendısıne yapmıs zatmeh olursa banada melemen yapcakk salca kaynatrken bende patlıcan alıp yapayım

dün sebzeli pilav yaptım ustune soya soslu körili kekıklı biberlii tavuk yaptımm enfesss olduu:26::26:

ellerine sağlık köriye bayılırımmmmmmmmmm:16:
menü olmamış sebzeli pilavın yanında olmamışşş onun yanına sade pilav gider :63:

Son düzenleme:

Oooo ilk baslarde hele bi gorseydin sen beni ne testlerr
Ama tabii 2sene olunca testlerden de bikiyo insan
Rabbim kimseyi cok bekletmesinn

buzlukda tadı nasıl olurkkı bı deneyım patlıcan kuruttum 10 tane :1::1: kaynosda bıber vercek bezelyemde var ınıp bıde kendısıne yapmıs zatmeh olursa banada melemen yapcakk salca kaynatrken bende patlıcan alıp yapayım

oooo ben neler yaptım koydum söylesem gözlerin pörtlerrr:53::53:
ben patlıcanı öyle yapıyorum kışın çıkar buzu çözülsün ne yapacaksan yap
heç bişi olmuyorrr

:19: o oklavalı smiley olsada beloşa çekmesn diyordum nette buldummm buz dolabı süsümü:53::53::53:

aksam masamı cekmıstım aldııgım ortu sadec gelmsıtı bı an gıcık oldum bıde tesgaım benım cok aklabalık duuryooo sevmyom onları gosterrken bıde buzdolbı susumu ekledım aynı sen :60:

ben adatime 15 gün kala yapmıştım bunu hem hamile kalmıştım o ay:30:
şimdi söylüyüm sarınsagı döv içine badem yagı ve hakiki yag koy sür kafana:53::53:

hmmmm çok saol cnmmm deneyeceğim o saç için yazdığınıda sarmısak kokusundan kociş kaçmasın benden kıss:9::9::9:

Back
X