• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim dünkü yemeklerim var
soğuk çorba
peynirli börek
patlıcan tava
tavuklu pilav
turşu ayran :56::56:

heeee gezme saatlerime uymuyo herzaman :9::9::9::9:evet hamişlikte 5.aydan sonra boyatılıomus ama ben boyatmam zatii...gel kısss beraber gezekkkkkkk :10::10::10::10::10::10:

evet düşüğün kıçı içinde olur derler eskiler...walla benim içime hep bundan sonraki ay hamile kalcam gibi doğuyodu ama dr korunun dedi...dün gittiğimde dedimki korunmasak olurmuuuuuuu? çokmu istionuz dedi evettttttttt dedim...tmm ozaman dedi....hamile kalırsam hemen sakıncası olurmu dedimm..hamileliğin ilk 2 ayında ağrın olabilir dedi...bakalımmm kısmettt....

ya ben her ay boyuyorum saçlarımı çok beyaz var 2 ay boyamasam çok kötü oluyor
kınanın zararı yoktur demi hamileyken falan yoksa doğurana kadar nine gibi olurum herkes torunmu der:27:

oooo ben neler yaptım koydum söylesem gözlerin pörtlerrr:53::53:
ben patlıcanı öyle yapıyorum kışın çıkar buzu çözülsün ne yapacaksan yap
heç bişi olmuyorrr

benım annemle kaynos apıyo herseyı :21::21::21: ben sadece bezelye be neydı ya bısey koydum :44::44: kaynolasr cacık dıyo bılırmısınız onu koydum gerısı onlar hlladıyo ben de yapcmm ozman ates yakacaz pastlıcan saklatasını severım :56::56:

smileyin suratına bakkkkkkk
:16::16::16::16: bugün ne yapimmm pratık bıseee soleee amaa:1::1:
yumurta haşla o zaman pritik bişimiş :63:
aksam masamı cekmıstım aldııgım ortu sadec gelmsıtı bı an gıcık oldum bıde tesgaım benım cok aklabalık duuryooo sevmyom onları gosterrken bıde buzdolbı susumu ekledım aynı sen :60:

:110::110: koyda görek

smileyin suratına bakkkkkkk

yumurta haşla o zaman pritik bişimiş :63:

:110::110: koyda görek

ekledık baktınmı aksam kactın gıttın :14::14::14::14:

nazo sende sevıyomussun b uz dolabı susunu bende cok seveım hatta bı tanesın fıyatıı 60 tl :1::1::1: esım yasakladı almamı markete gıdınce bole yapıyorum:59::59::59::59: oda hadı al bı tane dıyo :9::9::9:

kınanın zararı yoktur demi hamileyken falan yoksa doğurana kadar nine gibi olurum herkes torunmu der:27:

walla bilmiomki kınanın zararını ama yoktur gibime gelio...bende beyaz yok ama boyuyom işte heveslik...

:9::9::9: kına bişe yapmazzz
benım annemle kaynos apıyo herseyı :21::21::21: ben sadece bezelye be neydı ya bısey koydum :44::44: kaynolasr cacık dıyo bılırmısınız onu koydum gerısı onlar hlladıyo ben de yapcmm ozman ates yakacaz pastlıcan saklatasını severım :56::56:

:12::12: ben kendim yaptım :56:

nazo sende sevıyomussun b uz dolabı susunu bende cok seveım hatta bı tanesın fıyatıı 60 tl :1::1::1: esım yasakladı almamı markete gıdınce bole yapıyorum:59::59::59::59: oda hadı al bı tane dıyo :9::9::9:

Kizz nerde ekledin kacirmsm bnde gondr tkrar berimm gorelim bzde suslerii

inşallah hayatım yaaaaaaa soğanı unutma tmm ihmal etme :10::10: bende azdan çoktan geziyom çaktırmadan :9::9:

:27: yaaa bak :27: psikolarrrr
kız dün battı biricikin karı pedini koymuş gelmeyen kırmızıları bekliyormuş şaka gibi dimi:27::27:

bende günüme 2..3 kala dışarı falan gideceksem koyarım rezil olmamak için eve gelince çıkarırım
dün önünden 4 çocuklu bir kadın gidiyor pantolandada kan izi rezalet:25:bari tişörtü kapatsa oda kısa

bende sureklı wc gırerım gelmısmı dıye ama hec pet koymamıstım :60: ne gusel gelmemıs karı beklıyo yaaa test yatınmı pekım

ben genelde günlük ped koyarım günüm geçmişse gece yatarken

kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansın

patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa:56:

:9::9::9::9::9::9:

bende yaparım ama buzdolabı poşetlerine koyarım saklama kapları çok yer kaplıyor çünkü

oooo ben neler yaptım koydum söylesem gözlerin pörtlerrr:53::53:
ben patlıcanı öyle yapıyorum kışın çıkar buzu çözülsün ne yapacaksan yap
heç bişi olmuyorrr

mis gibi oluyor valla:16:

yanında degıl kız ustune koyuyosunnn :53::53::53: ama tarıf oleydııııı
:19::19::19:
abooooo hepsını aynı anda yaparsan pert olurum:53::53:
dun akşam saat 5 ten 7 ye kadar yetiştirdim 7,30 da sofradaydık :19::19:

:20::20::20: yazık yazık 60 tl nasıl kazanılıyor biliyonmu :110:
30 paket süt demek :20::20::20::20:
sevınc nırden buldunuz bu smıleylerı yaa :21::21::21:
netten buldum:20:
cips alıp koyayim patates kızarttımm diyim:1::1:

:51: hee sizden beklenir nasıl adanalısın yap bir baldırcan tava pirinç pilavı yeliş biber ohhhhhhh

o nasıl süs beloşşş merak ettim şimdi....:9::9:

bende günüme 2..3 kala dışarı falan gideceksem koyarım rezil olmamak için eve gelince çıkarırım
dün önünden 4 çocuklu bir kadın gidiyor pantolandada kan izi rezalet:25:bari tişörtü kapatsa oda kısa

ben genelde günlük ped koyarım günüm geçmişse gece yatarken

bende yaparım ama buzdolabı poşetlerine koyarım saklama kapları çok yer kaplıyor çünkü

mis gibi oluyor valla:16:

:25: ayyyyyyyy iğrençççççççççç
bende günlük ped kullanırım canım
buzdolabı poşetine koyardım deepfreze alınca yer çok
patlıcan saklama kabında iyi oluyor:34:

:19::19::19:

dun akşam saat 5 ten 7 ye kadar yetiştirdim 7,30 da sofradaydık :19::19:

:20::20::20: yazık yazık 60 tl nasıl kazanılıyor biliyonmu :110:
30 paket süt demek :20::20::20::20:

netten buldum:20:

:51: hee sizden beklenir nasıl adanalısın yap bir baldırcan tava pirinç pilavı yeliş biber ohhhhhhh

bız para vermedık tamam mı yada esyann ıcınde aldılarr gecen buz dolabın kapagı degısecektı kocıs dedım get al yoksa kapagı vermem susum kalkınca bıda yapısmıyo heıde 60 neye vermıyoz :19::19::19:

bayılırım biz buzdolaabını evlendikten 1 buçuk sene sonra aldık
her dükkana girdiğimizde çocuk gibi hemen süslerin yanına gidiyodum en az 2 tane almadan çıkmıyodum
eşimde alışmıştı hadi alda rahatla diyodu
ama artık çok ilginç birşey olursa öyle alıyorum zaten
buzdolabının 2 yanı kombinin 3 yanı aspirötörün üstüde dolu koyacak yer kalmadı nerdeyse
artık köydeki buzdolabına başladım doldurmaya süsle

walla bilmiomki kınanın zararını ama yoktur gibime gelio...bende beyaz yok ama boyuyom işte heveslik...

beyazım olmasın boyayla işim olmaz bende çok var 9 yaş büyük ablamda bile okadar beyaz yok:50:

Back
X