• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yatağı büyüyebilio yanii 16 yasına kadar kullanabılıoo ben aldım kısmet olmadı bebeğime :(:(Eki Görüntüle 499971 Eki Görüntüle 499971
canım duruyomu evde işşallah yoktur evde çok zor olur snein için:14::14:rabbim evlatlarımıza ömür versincanım işşallah acı göstermesin işşallah:14::14:canım kaç tl aldınız ben şahsem dogum etsem bile kıyafeti yeter inan bir hastane çıkışı alıcam 1 adet daha yeter rabbim kullanmayı nasip etsin ben beyendim bir takım altı yataklı altını çeliyosun hem beşşikte yatar bebekkardeşidealtında 2 milyar 750 demişlerdi ama şimdi allah bilir kaç tl:27::27:
:19: şam babanın tarifini ver bakim çok sewerim :110:
sana burdan un kurabiyesi tarifi yazmıştım aldınmı
böyle ısırınca ağzının içinde dağılıveriyor süper
bu kadar hamur işi yapıp yememek nasıl bir duygu herifide kurutmuşsun adam zapzayıf:31::31:
kız 78 oldum deyip kzıyo len şam baba tatalısı yaptım gooyle aldım ama dagılşdı ya şöyle kalıp gibiistiyo eşimde nasıl yaparım :43::43:ikidir rezil oldum bebem senin tarigi alamadım ne yalan söylüyüm o gün hastalandımya ben sen gene yazarmısın zahmet olmazsa:17::17::17:
selam belinay ayenn sevinç vilmaa nazemir canum, pasam Biricikimmm:3::3::3:

selamıma cevap vermek zorunda diilsinizz

hiçs evmem selam vermeyi:19::19:

en sevdiğim şey muhabbete bodosloma dalmaktır

şimdi niye slm verdim bilmiyorum:19::19:

bak kızdım kendime şimdi:20:
:53::53::53::53::53:bende cevap vermeyi sevmem ama aleyküm selam diyeyim :9::9::9:
biz oğluma herşeyi kaliteli aldık ve çok temiz kullandık sonrada paket ettim kaldırdım
geçende bebek arabası ve yürüteci kilerdeydi onu çıkardık örtülerini yıkadık sildik
paket ettik kaldırdık içim cızzz etti :31::31:
eşime dedim oldu oldu oğlumun kardeşi kullanır olmazsada
birine veririz sevabına kullansın dedim :31:
anakucağı
sepet beşik
karyolası
bebek arabası
yürüteci
salıncağı
kangurursu
bebek çantası
hepsi gıcır gıcır yıkanmış paketlenmiş
:31::31::31::31:
canım kim biliri belkim kullanırsın umudunu yitirme ben ömürümde ana kucagı küveti puset seni dünyanın kıyafeti baddaniyesi var kıyafetleri eşim sandıga attı digerlerini kardeşimin eşine verdim o kullanıyo içim acıdı ama onları kullanırken görünce:14::14:eşim sen hamile kal ben sana gene alırım dedi 11 sene sonra dogum etsem varya çok şansılı bir bebek olucek allahın izniyle:14::14:rabbim eşime ömür versinde geirisi boş bebem ya :14::14:

:68: başak karısı nirdeee :76::76::76::76::76:

:53::53: noldu moraline canım kim ne yaptııı
nereye kayboldun gııı moralin niye bozuk kim ne yaptıııı:26::26::26:

Eki Görüntüle 499993
korkma bişi olmazzzz seni merak bile etmiştim :110:

he biliyom:40:

delükten baktım arada:77:

pc başında fazla oturamıyom, dünden bu yana kasılmalar devam ediyor, geceden beri inceden sancılar giriyo

son trimester olduğun için mi bööle zorlaşıyo yoksam başka durumlarmı var:106:

dün ağır bi kova kaldırdım ondan sonra oldu:106:

korktum moralim ona bozuk:106: yatıyom bende

kocam aaşama yine doktora gidek dedi

bakakta görek:106:

canım duruyomu evde işşallah yoktur evde çok zor olur snein için:14::14:rabbim evlatlarımıza ömür versincanım işşallah acı göstermesin işşallah:14::14:canım kaç tl aldınız ben şahsem dogum etsem bile kıyafeti yeter inan bir hastane çıkışı alıcam 1 adet daha yeter rabbim kullanmayı nasip etsin ben beyendim bir takım altı yataklı altını çeliyosun hem beşşikte yatar bebekkardeşidealtında 2 milyar 750 demişlerdi ama şimdi allah bilir kaç tl:27::27:

kız 78 oldum deyip kzıyo len şam baba tatalısı yaptım gooyle aldım ama dagılşdı ya şöyle kalıp gibiistiyo eşimde nasıl yaparım :43::43:ikidir rezil oldum bebem senin tarigi alamadım ne yalan söylüyüm o gün hastalandımya ben sen gene yazarmısın zahmet olmazsa:17::17::17:

:53::53::53::53::53:bende cevap vermeyi sevmem ama aleyküm selam diyeyim :9::9::9:

canım kim biliri belkim kullanırsın umudunu yitirme ben ömürümde ana kucagı küveti puset seni dünyanın kıyafeti baddaniyesi var kıyafetleri eşim sandıga attı digerlerini kardeşimin eşine verdim o kullanıyo içim acıdı ama onları kullanırken görünce:14::14:eşim sen hamile kal ben sana gene alırım dedi 11 sene sonra dogum etsem varya çok şansılı bir bebek olucek allahın izniyle:14::14:rabbim eşime ömür versinde geirisi boş bebem ya :14::14:

evt cnm evde napım alıstım artık zor gelıor ama :( 4 bine almıstık canım :(

pc başında fazla oturamıyom, dünden bu yana kasılmalar devam ediyor, geceden beri inceden sancılar giriyo

:20::20: ağır kovamıııııııııııııııııııııııııııııııı:53::53::53:
oracıkta suyun patlasa ve doğursaydın napardın acabaaaaaaa
:19::19::19::19::19::20::20::20::20::20:
bişe kaldırma artık yeterrrr:20::20::20::20::4::4::4:
Eki Görüntüle 499998

o da seney kalsın iyi iş yaptınız bu ara maaşalah

bebke gelmeden güzel değişiklik oldu

bebekle beraber zor olurdu:106:
ewet parkelerde bi döşenseydiii
kışın sıcak olurdu azda olsa yoksa yerler karoo ve çok soğuk oluyordu
heryere halıflex döşeyip üstüne halı seriyom banamısın demiyor:31::31:

:28::28::28: olabilir du deneyim

canım neden ağır kaldırıyosun dikkat etsene kendine
ben şimdi bile kaldırmıyom ağır şeyler balkonu yıkarken bile 3 defada taşıyorum suyu

hiç değilsin
hem ben kıyamet kopacak ondan bizdemi korksak dedimdi senden değil yani:93:

:60::60::60: nazo bida köye gitmicen dimi:19:

şimdilik ufukta öyle bişey yok
ama gitmesemde kalmasamda o köy benim köyümdür
neden çokmu özledin beni:38:

evt cnm evde napım alıstım artık zor gelıor ama :( 4 bine almıstık canım :(

canım odasını açma bari bende bebek odamda oturuyorum malesef bebek odasında ne var nen yok atmıştım dışarı içeri yeni kanepe halı aldımıştım ama nasip olmayınca eşim oturma odası yaptı burayı malesef gerçekle yaşaman laızim dedi:14::14:alıştım artık canım ya sende kapısını açma ilaç kullanıyomuusn peki bak bendede çıktı bende homoisiteyin çıktı ilaç kullanıyorum 4 adet doktorum verdi hamşile kalınca 06 klessi igne kulanıcam kızlar benbriaz uzanayım malum oruç çok zorluyo beni sonra gellrim olurmu:5::5:

bulasık makınemı bosaltım :6::6::6::6:

geldım kız basak agır kovayı nedne kaldıryon kendını eskı karılardanmı zannettın dogumyapıp tarlaya gıdenlerden:1::1::1::1::1:

:20::20: ağır kovamıııııııııııııııııııııııııııııııı:53::53::53:
oracıkta suyun patlasa ve doğursaydın napardın acabaaaaaaa
:19::19::19::19::19::20::20::20::20::20:
bişe kaldırma artık yeterrrr:20::20::20::20::4::4::4:
Eki Görüntüle 499998

he balkonu yıkıyodum:106:

ne desen haklısın
karı mileti işte bazen kafası almıyo:106:
geçen günki yağmurda çamur gibi olmştu balkon
kaynoş iki kez uyardığım halde balkona çıkıp eve girdi:106:
bişi desem suçlu olcam:106:
yıkamadanda olmuyo yani
kocama desem herşeyi fırt fırt yapıyo:106:
hakikaten bunalıma girmemek zor:106:

kız niye ağır kova kaldırıyon bebeğemi kendinemi kastın var delürdünmü karıı..

canım odasını açma bari bende bebek odamda oturuyorum malesef bebek odasında ne var nen yok atmıştım dışarı içeri yeni kanepe halı aldımıştım ama nasip olmayınca eşim oturma odası yaptı burayı malesef gerçekle yaşaman laızim dedi:14::14:alıştım artık canım ya sende kapısını açma ilaç kullanıyomuusn peki bak bendede çıktı bende homoisiteyin çıktı ilaç kullanıyorum 4 adet doktorum verdi hamşile kalınca 06 klessi igne kulanıcam kızlar benbriaz uzanayım malum oruç çok zorluyo beni sonra gellrim olurmu:5::5:

canım benım bak yenı panık atagın gecmıs uzme kendını daha fazla napalım bızım sınavımız :(:(böyleymişş sen daha ne aslanlar dogurursun allahın ıznıylee... ben sımdı folık ve aspırın kullanıorum hamıle kalınca ıgne olcamm allah kabul etsın orucunuu:16::16::16:

Back
X