• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar napıyosunuz ??:3:
hepinizin avatarı güzel didişmeyin bakem çenebazlar oku oku gözlerim yoruldu heee
ne hızlısınız maşallahhh
ayyy ağırlaştım heee topicte nazar var herhalll ağırlığı bana geçti:9::9::9::9::9:

:1::1: töbe töbe doktora gittinmi kız doğum şekli belli oldumu:26::26:

bende çıkıyom oliş pc de oyun oynayacakmş görüşürük çenesiz karılar :51::51:

paşa zahmet etde geçmişte ara bul iki taşın arasında yazdım o tarifi sana :63:

bende çok seviyorum yağmur ismini ama çevremde çok var:31:
evet çok var gerçekten nazoşum ama seviyom işte :)
sen napıyosun canımcım ?
:1::1: töbe töbe doktora gittinmi kız doğum şekli belli oldumu:26::26:

yok kııs gidemedim pazartesi geliyomuş perşembe öğlene kadar ameliyat yapcakmış anca perşembe öğleden sonra muayene ye başlıcakmış hastaneden öyle didiler çok sinirlendim bende keşke deseymiş izne çıkcağını :47:

evet çok var gerçekten nazoşum ama seviyom işte :)
sen napıyosun canımcım ?

yok kııs gidemedim pazartesi geliyomuş perşembe öğlene kadar ameliyat yapcakmış anca perşembe öğleden sonra muayene ye başlıcakmış hastaneden öyle didiler çok sinirlendim bende keşke deseymiş izne çıkcağını :47:

bende çok seviyorum ama şimdilerde buğlem ismi hoşuma gidiyor
iyiyim canım ama şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz

bu da benle uğraşıyo Yarabbim:1::1::1:

sen 10 çocuk büyütüün heralde

sende bilmiyon bebik bakmayı:21:

hiiçte bi kerem ben her türlü bakımını her bir şeyini bilirim çocukları çok sevdiğim için hep ilgilenirim herşeyleriyle yiğenlerim elimde büyüdü sayılır daha küçücükken millet yemek yerken ben yiğenimi ayağımda sallardım yemeğini falan yedirirdim :63: herşeyi bilirim bakımıyla ilgili ben senmiyim her şeyi öğrenicem illaa bilmeiğim şeyde yoktur bu yaşımda çok şükür :19::19: bebek yeni doğupta göbek bağı düştüğünden itibaren bile nasıl yıkanır,nasıl değişir altı cinsiyetine göre özelliklede, nasıl tutulur,nasıl giydirilir,nasıl davranılır çocuklara, 6 aydan sonra neler yedirmeye başlanır vs. vs ohooo say say bitmez vallaaa :19: çok arkadaşlarımın çocuklarıyla akrabalarımın çocuklarıyla ilgilendim ben hıh :19::19: ayrıcana sen benlen uğraşmışsın öncelikle sen bana laf söylemeseydin bende söylemezdim sen kaşındın :47::47::63:

anam sendemi adanılıydın insan korkuyor bu adanalırdan

bende çok seviyorum yağmur ismini ama çevremde çok var:31:
yok canım ben amasyalıyım salen artvinliyim :9::9:
kımm paşamı adanalııı
:9::9::9:
paşa adanalı deeel amasyalı
heç adanalıya benziyormu ki :63:
:63::63::63::63:sen kurban ol amasyalılar peh:9::9:
bende çıkıyom oliş pc de oyun oynayacakmş görüşürük çenesiz karılar :51::51:

paşa zahmet etde geçmişte ara bul iki taşın arasında yazdım o tarifi sana :63:
uyuz karı vallahi ben olsan bir itarif isticek hemencik yazardım birde seviyomuş beni sevgin batsın:57::57::57:
paşa karısı bana allahın adanalısı diyorda ondan :9:
dogru adanalılar merhametli olurlar eli açık olurlar tarifi birisi istasede yazralar hem vazgeçtim yazma yazsanda almam:63::63::63:

yok canım ben amasyalıyım salen artvinliyim :9::9:

:9::9::9:

:63::63::63::63:sen kurban ol amasyalılar peh:9::9:

uyuz karı vallahi ben olsan bir itarif isticek hemencik yazardım birde seviyomuş beni sevgin batsın:57::57::57:

dogru adanalılar merhametli olurlar eli açık olurlar tarifi birisi istasede yazralar hem vazgeçtim yazma yazsanda almam:63::63::63:

kız sevünçç sana yazmıss sen kacırmısssınnnn:1::1::1:

Back
X