• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy ağzın bal yesin..inşallah kuzum ya..

günaydın geçmişe biraz baktım ama 70 sayfa daha var ve okuyamam ben okadar şeyi vaktim yok yaa ne çene çalıyonuz okadar :19: işimi gücümü bitirdim misafirlerime kahvaltı hazırlıcam birazdan..sizleri seviyom öpüldünüzz

Sana kolay gelsin tatlim gii okadar cene calmismiyiz :1: abboowwww

Allahimmmmmmm hislerimde beni yaniltma nolursunnnnnnn
icime dogdu sen uzulme diye daha fazla israr etmek istemedim
biricik hayirli haberlrrle gelirsin insallahh aminnn cok heyecanliyim
mutlaka haber verrrrrr

biricikimmm en fazla 5 dkka içinde sonucu verioooo çok beklersen geçersizdirrr üzmek istemem amaaa sen yeni bir test yapppppp bendede öle olmuştu 15 dk sonra belirdi tık yok biyerde not olarak yazıııo zaten şu dkkadan sornası geeçrsizdir dieee

günaydın kızlar özledim hepinizi baya oldu yazışamadık benim günler biraz hareketli geçiyo koşturmaca ama bitmek üzere
geçmiş çok olmuş okuyamayacağım eminim beni merak etmişsinizdir. kaçırdığım bişi varsa bana yazarsanız sevinirim.

Slm
Kizlarr
Bugun test ypmstim ya atmamistim
Saat 8de en son bktim bisi yoktu 1saat once bi bakimdedim atmk icin ne goreyim 2cizginin yerinde kirmizilik yani pembelik silik bi sekilde yaa foto eklicktim ama telden ekleyemitorumnm
Ayyy napsam kii sewinsemmi uzulsemmii
Warmi bole bisey yasayannn :44:

var canım yasayan:) ümitlerini bozmak gibi olmasın da benim de öyle oldu..yaptım bi kez iki cizgi cıktı 1-2 saat sonra..sonra iki gün sona yine yaptım aynı.1-2 saat sonra iki cizgi gördüm. gördükten yarım saat sona adet oldum :30:

:110::110:

:53::53: tuhhh marasta ikea da yok ama adanada var :60::60:

bensiz kal emi sen :110: benim hamile kalma sorunum yok bi kere :63: kocam ceketini atsa gebe kalirim :63: sadece dusuk yapiyom :110:
ben olmasam ne yapardiniz :110:

:53: kari sensin aysunuda yoldan cikarmis umudum karisina bak :110: bendede ne potansiyel varmis :53:

vermedim tabikine :19::19: :19: :110::63:

:53: psikoya bak sen

:63: adanaliyik allahin adamiyik ceketi atarik asfaltta yatarik
bici bici yerik salgam icerik :110:

civciv vardi bir basina :110:

:20::20: cikar o pedi 9 ayda takma :20: insallah :18:

hehe canım herkese de yorum yapmaktan geri kalmamısısn:) evet bi başına civcivim vardı o da dursun arada koyarım onu daaa:)

günaydın :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bugun uzucu bı ruya gordum hala etkısındeyım :26::26::26::26::26::26:

hayırdırr?

günaydın kızlar özledim hepinizi baya oldu yazışamadık benim günler biraz hareketli geçiyo koşturmaca ama bitmek üzere
geçmiş çok olmuş okuyamayacağım eminim beni merak etmişsinizdir. kaçırdığım bişi varsa bana yazarsanız sevinirim.

merhaba canımm.. pek bişey olmadı sen yokken:) hoşgeldin :71:

hos geldın cANIM nasılsın :38::38::38:

hamıs yok ama bırıcıkden beklıyoruzz :24::24::24::24::24:

Biricikkk: hayatum Bizim burdaki testlerde yazar 10 dakikadan sonra gecerliligi yoktur diye..:(( AMA adet olmadigin surece herzaman
Bir umut vardir canim.bu da bir gercek. Gec dollenme vs den dolayi

Canim ben merak ettim bursaya dok gitti acep dedim

Hayra yor hayrolsun

kaavalti yapiyom buyurun

Biricikkk: hayatum Bizim burdaki testlerde yazar 10 dakikadan sonra gecerliligi yoktur diye..:(( AMA adet olmadigin surece herzaman
Bir umut vardir canim.bu da bir gercek. Gec dollenme vs den dolayi

bencede fazla kapılma benım 10 gun gecıktı hergun tezt yapıyoz 2 cızgı sılık kan verıyoz yok kafayı yemıstık sonunda kırmızlar geldı cok uzulmustumm gene sabah yap

hayırdır inşaallah..

hoşgeldin canım...nasılsın??

Back
X