• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:53::53::53::53::53:

yaa demek hemşom diye ayımıyo seni:51:olsun buda güzel bi davranış seni hemşom diye aytırt etse ikiricikli bi davranılş olurdu:20:

onun hisleri arada doğru çıkıyo kuzum üzülme sen:110:

neee ayırt etmeyı bırak yerden yere vuruo benı :43::43::43: neyse senın tosuncuk ıyımıss sevındımmm canımm:46::46::46:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
anlaşıldı sekiz dediğine göre 9 kilo almışsındır en az benkide 10
iyi sevindim güzel haberler almışsın:kkk::kkk:
ben hep demiyommi çikolata ye bişi olduğu zaman:kkk:
hjareketleri öyle kontrol et diye:kkk::kkk:
sen bana inanma doktora inan:kkk::kkk:

niye kızım ben sana inanıyom ya ne zmaan ,inanmadım:30::30::30:

çiko yiyip soluma yatıyom sen demiştin:21:pis cadı:19:

gıt ıkıncı cızgıyı sen cız barıı tahmınınde yanıldı yaaa zorlaaa pozıtıf cıkartıracakk:27::27::27:
:19: he he daha belli değil kırmızılarda yok ama sendeki tahminim naasıl doğru çıktı :ssz::ssz::ssz:
:53::53::53::53: sen benden ne ıstıyon ya hamıs olsamda gıderım ne var sankı :19::19: bende kaymam kocısle abım ızlerım

yer arıyom bılen varsa solesın guzel bı otell yıl bası ıcın :19:

:1::1::1::1: ben çıkıyom :10::10::10:

baktığım çocukların sayısını ben bile bilmiyorum ama yinede kendi çocuğum olduğunda bakabilirmiyim diye içimde bi korku var
hatta demin öğrendimki yeğenim yine buraya gelecekmiş okul zamanı :97:
hatta arkadaşın kızıda hemen yakınımızdaki dersaneye gelecek geç kaldığında oda bende kalacak
birde küçük kardeşimin oğlunada bakacam valla bunların yüzünden çocuk sahibi olmadan çocuktan bıktım:93:

ayyy kabul etme yaa bune bööle kabus gibiiiiiiii:99:

gelince çıkamıyoki insan en iyisi işlerin hepsini bitirip gelmek :9:

normalde öyle yaparımda kardeşim var bende yeğen oyun oynuyodu sıkıldı bıraktı bilgisayarı, bende fırsat bu fırsat diye işimi bıraktım oturdum yoksa hiç giremiyecem

Back
X