• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:20::20: git tabii kaçılmaz böyle şeylerden ne güzel kuranını dinle
rabbim banada nasip et de :19::19::19: heeeç gocunma öylede düşünme annem
:38::29: olacak hepimizin olacak inanmak lazım şimdiden stres yapacaksan heç gitme :63:
yarın olsun bakıcez artık:18::18:
közlenmişleri doğruyorsunuz dimi ben doğruyom birer salatalık felan poşetleyip koyuyomm:26::26:
domatesi konserve seviyok dolaba doğranmış koyunca çözülmesini bekle felan oluyor
canım ben dogruyorum dolaabada domate skoymuyourm hoşuma gitmiyor melemenin 15 biberli 15 bibersiz yapıyorum ben:kkk:
nazoo kucuk sıkma kabın var tutkal vr sıkarkan kapagı cıktı yaptıgım seyın uzerıne dokuldu :36::36:

sevınc bbırakmam ıstemıyorum bı an once bıtsın ısterım ben ya
kız ses verdin almadın hayırdır:27::27::27:
hemen de anlıyorum bana dendiniğini:12:özlemiş beni karı:21:

ayy hangi sayfada kaldığımı bulamıyorum:31:

napıyon deli karı çay dolduruda çay içek kim demledi bakim:7:
canım ben yemekelri yaptım çaylarıda sevinç karısı yapsın:1::1:
hormanlara hangı bölüm bakıodu yanı hangı bolume gıtmem gerekıo:26::26::26::26:
canım kadın dogumcu endokrinde diyet bölümüne bakıyo am abütün tatlileride yapıyor haberiniz olsun :kkk:
hay Allah ım bu karının kilomu merakı beni öldürcek:60:

1. laptopu sattık:kkk:

2. progestan fitil verdi

3. aslında doktor "kasılmalar önemsiz bişi olmaz" dedi ilaç falan vermmiyodu..ben dedimki doktora: ben biliyom netten araştırıyom kasılmalar erken doğum habrecisi olabiliyo" dedim. o da o zaman progestan kullan dedi:kkk:

4. kanma falan yok ama ben öle diyince verdi adam:kkk:

5. aslında tam bana benzemiyo tabii tam anlaşılmıyo gözleri kapalı dodaklarını sallamış yatıyodu, hepte kocama bakarım ona benzesin diye:31::kkk:

6. önce girdim ultrasona yüzünü göstermedi
doktor "çikolata ye gel yarım saat sonra bida bakak" dedi. yidim geldim döndü sonunda. yan duruyodu ama tbaşaşağı durmuyoki dönüyo devamlı.

7. bu gittiğimz hastane tanıdıkn çalştığı hastaneydi ayrıntılı bakmasını rica etti:kkk:
anormal bi durum yok dedi:kkk:
8. kilo8:kkk:
:60::60::60::60:gülmeketn karnıma agrılar girdi hemşom:29::29::29:
:19::19: boşa sevinme o zamana kadar hamile kalırsın
kar'ı da camdan seyredersin:kkk::kkk:

:53::53::53:gaddar sevinç kız kızın hevesini kursagında bırakmasana üzülür şimdi oa bebişiyle gider:55::55:içimden bri ses oglu olucek diyor ama hadi allahtan hayırlısı:9::9:

:53::53::53::53: sen benden ne ıstıyon ya hamıs olsamda gıderım ne var sankı :19::19: bende kaymam kocısle abım ızlerım

yer arıyom bılen varsa solesın guzel bı otell yıl bası ıcın :19:

kız biz hep bizim ılgaz dağına gidiyoz orada güzel bak hem daha uygundur uludağdan :9: aklında bulunsun :34:

nıye cıkmadın bız gecen sene heveslendık gıdemedık ama bız bolu dusunuyoruzzz

biz yeni evlendiğimizde uludağ yolunda bi restorana gitmiştik ama uludağa çıkmak nasip olmadı hep bu sene gidelim diyoruz yok doktordu yok başka bi şey fırsat olmadı
boluda nereye gideceksiniz kartalkayamı ama abantta kışın çok güzel oluyor

biz yeni evlendiğimizde uludağ yolunda bi restorana gitmiştik ama uludağa çıkmak nasip olmadı hep bu sene gidelim diyoruz yok doktordu yok başka bi şey fırsat olmadı
boluda nereye gideceksiniz kartalkayamı ama abantta kışın çok güzel oluyor

bızde ıstıyoruz ama nasıp olmuyo bı desevıcn moralımı bozması ılla bı yere gıdecem secınv gıdecem ısteeeee:36:

:1::1::1::1::1::1::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::19::19:

yokkkk bu kürü yaptıracam sana bir ara mucizelerinden bahsedecem tüp bebekle çocuğu olmayanda bile işe yaradııı:21:

izmirdeymiş aslında izmire gidersem gidip direk görüşsem daha iyi olur
hadi bakalım bi ara anlatırsın bende çıkıyorum şimdi hadi görüşürüz

ben çimiyimde geliyim kocam yok bu akşam:21::21::21:

ziyafet verek akşama

kızılcık kompostoları bendennnnnnn:7::7::7::7::7:

yarın olsun bakıcez artık:18::18:

canım ben dogruyorum dolaabada domate skoymuyourm hoşuma gitmiyor melemenin 15 biberli 15 bibersiz yapıyorum ben:kkk:

kız ses verdin almadın hayırdır:27::27::27:

canım ben yemekelri yaptım çaylarıda sevinç karısı yapsın:1::1:

canım kadın dogumcu endokrinde diyet bölümüne bakıyo am abütün tatlileride yapıyor haberiniz olsun :kkk:

:60::60::60::60:gülmeketn karnıma agrılar girdi hemşom:29::29::29:

:53::53::53:gaddar sevinç kız kızın hevesini kursagında bırakmasana üzülür şimdi oa bebişiyle gider:55::55:içimden bri ses oglu olucek diyor ama hadi allahtan hayırlısı:9::9:

saol aşkım bilgi verdıgın ıcınnn

nereye gıdıyonuz canım versene ısmını bakalım:44::44:

canım biz hiç kalmadık ilgaz bize 45 dakka olduğu için günübirlik gidip geliyoz hep pikniğe ama kalan akrabalarım var onlarda askeriyenin otelinde kalıyolardı zaten bikaç otel var orda netten bak canım bi :34:

Slm
Kizlarr
Bugun test ypmstim ya atmamistim
Saat 8de en son bktim bisi yoktu 1saat once bi bakimdedim atmk icin ne goreyim 2cizginin yerinde kirmizilik yani pembelik silik bi sekilde yaa foto eklicktim ama telden ekleyemitorumnm
Ayyy napsam kii sewinsemmi uzulsemmii
Warmi bole bisey yasayannn :44:

naptın cnm geldimi kırmızılar geçmişte kaçırdımmmı naptım göremedim:44:

:6: basak karisi gobekli marul pullu pakize topic basi siskosu yapikli tembel teneke garfield uyanamadinmi daha
yoksa delikten takiptemisin :19: yeni trendin o ya delikten dikiz :110::110:

bu nası bi cümle olum ağzını yüzünü dağıtırım haaaaaaa:57:
:31::31::31::31:ben erken kalktim zaaar az daha yatayim :110::110:
hortlak karı:63:erkenden hortlamış
Ben cikiyorum :110: kahvalti hazirlayacam hade hepiniz davetlisiniz :29:
basak sende gel :110:

bugün kocam evdeydi ayrın sabak gelirim haşlanmış yumurtamı koy ekşi surat kaynanamın öğrencisi koca toto:19:

Son düzenleme:
Back
X