• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

rabbim sonunda da güldürsün seni canım.. inşallah sağlıkla o günler de gelecek içini ferah tut.. :16:
balık seviyorsan bol bol ye bak çok faydalı bebişe de sana da..:31:

eşim aradı yakında bir yere gelmiş iş için eve uğrayacakmış şimdi gelir..
sonra gene konuşuruz eroşum tekrar çok çok tebrik ederim canım
:54::54::54:

belinay ben de sütlü yapıyorum canım..
süt yoksa yoğurt kullanabilirsin internetten de ara bakalım çıkar bişeyler:26:

inşallahh canımm,hepimizi gülüdrsünn
içim rahat ama klasik endişeler işte..
balık az daha havalar serinleyince başlıcaz bu sıcakta yiyememm midem almıyo
tamam sonra görüşürüzz

ekmek hamuru yoğuracaksın canımmm
cıvık bi hamur olcekk
un tuz maya ve ılık su ile yoğur kabarsın 1-2 saat
kabarınca tezgaha bol un serp hamurun yarısını tezgaha unun üzerine al elinle iyice açtır hamuru
içine sıvıyağ dök kolay açılsın ama iyice açılsın ezerek açılıyo ancakk
istersen ceviz istersen peynir serpp
rulo yap.tepsiyi yağla tepsiye yuvarlak(kolböreği gibi)döşe
tepsidede kabarsınn
sonra üzerine sıvıyağ sür pişir
yumuşacık katkat ekmek kıvamında bişi oluyo ve biz severek yiyoruzz
hem ekmek hem hamurişi

canım ben kaynosda bundan yapıyo kombe dıyoz bızdee ama ben acma ıstıyommmm canım cektı :36::36:

Belos bendeki tarif senin yazdiginin aynisi zaten ama sut koyarsan yumusacik oluyor yogurt koyarsan kiyir kiyir oluyor nasil seviyorsan ondan koy
usenmezsen git sut al canim

allah razı olsun tüm arkadaşlarıma ve bekleyenlere tattırsın bu duygularıı
çok sıkıldıkk,çok bekledikk dile kolay 6 yıl bekledim hamile kalmayıı allaha şükür
ama hiç moralimi bozmadım umutsuz olmadımm 6 yıl her ay bekledimm rabbim nasip ettiii

ewet ali erdem istiyoruz erkek olursa kız olursa da feyza ve büşra arasında kaldıkk
artık cinsiyet öğreniince kararr veririz herhaldeee
rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallahhh

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin:49:

Belos bendeki tarif senin yazdiginin aynisi zaten ama sut koyarsan yumusacik oluyor yogurt koyarsan kiyir kiyir oluyor nasil seviyorsan ondan koy
usenmezsen git sut al canim

tamam kızlar ben yumusack sevıyom konsun bebyı yollayım kendım gıtmem kaynos ne gorerım annemle yan yan otryolartutar kendılerıne goturur :1::1::1: tsk edrı kıraz sesa sevınc optumm:38::38::38:

sevinç bu ara geçmişi heç okumaz oldu gözleri bozuldu herhalde yaşlanıyo malum

neyse bunu diyimde çıkıyım didim

Arkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.

Son düzenleme:
Pasa annem tefriciye okuyom arkadasina sana sayi bildiririm...
canım sag ol şu ayşegülün teficiyeleri bitsin daha birşey istemiyorum yeni çıkarmışlar hastaneden doktor ilaç vermiş:14::14:ban yardım edin bitsin ne kadar isterseniz bende sizlere okurum :17::17::17:
Arkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.

canım ayşe bitsin işşallah bende okuurm
bu arada ana uyua kalmışım uzandıgım yerde sabah çok erken kalktım 7 gecede 4 yatın ondan uykuyu alamadım zaar:53::53::53:ama iyi geldi yaw uyuması:32::32:eşim geç gelicek gene 12 bulurmuş:30::30:ben ne bahsız kadınım ya gene evde olmucek:14::14:

panikim atagım nasılsın bebem :6::6:ben bugün uyuya kalmışım iyimi yattıgım yerde:9::9:ne var ne yok görüşmeyeli kaynanan geldimi eve:6::6:

selamlar vallahi çok özledim sizleri..sohbet etmeyi..bu haftayı bi atlatsaydım hayırlısıyla : ) misafir olunca insan fırsat bulamıyo :/ neler oldu neler bitti bimiyorum..artık anlatırsınız öpüldünüz

slm kızlarrr...bi ceeee dedimmm kaçıom kaynoşa gidiom yemeğe....kocişim gelir birazdan...öpüldünüz:54::54::54:...Allah a emanet olunn....

Back
X