- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
bende okurum canımArkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.
evet canım komşularım geliyorlar sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar benievet dimi enin şu çatkapı komşular vardı onalrı hesaba katmamışım
cnm beşik aldınızmı siz durumlar nedir doğurdun doğurcan artık hazır et
ben bebek şekeri malzemeleri aldım kendm yapıcam daha az maliyetle eğlenerek yapıyorum![]()
almadıkcanım daha ama dün dolapla beşik baktık haftasonuna alırız büyük ihtimal doğum çantam hazır ama
benim burda öyle bi şansım yok küçük yer hazır alcam oda bi tek burda civil de var yada netten alcam şekeri ne güzel bende severim öyle uğraşmayı yaptıklarından resim koyda bakalım canım merak ettim
canım ben adet günüme 2 gün kala test yapmıştım kasıklarım çok ağrıyodu böyle karnımın içi eziliyor gibiydi bende önceden test yaptım bi his işte çıkmıştıhamişlerin haftada en az 2 gün yemesi gerekiyormuş
bulantıların başladı mı eroş?
bi de hissettin mi test yapmadan önce merak ettim:111:
başaaaaaaaaaaaaaakkkkk diğer hamişler ve geçmişte hamiş kalmış olanlar!!!!!!!!!!!! siz de tek tek bu soruma cevap verin bakalım doğruluk payı var mı bu olayın yoksa şehir efsanesi mi:44:
testten önce hisseden oldu mu bebişini?
amin canım..![]()
okurum tabiki canım gördüm zaten yazdığını şimdi okuyayımmı canım?Ahaa bir gebe daha yakaladim yesilcim bir tane benim icin bir tanede belinay icin ayetel kursi okurmusun canim sadece gebeler okuyacakta![]()