• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın canımm
ne zorun vardı uyuyamadınn...
hiç bilmiyorum eroş ben de anlamadım.. akşam bi de kociş redbull içti.. eve geldik vurdu kafayı horul horul uyudu..:1:
sanki ben içtim redbulu :53::53:

salep istedik bulamamış bize kapuçino almış onu içtim ben de..
mu yaptı diyecem ama bu kadar da yapmaz ki:26:

kendim için hayatım korunmayı bıraktım ya gebe bir arkadaşım söyledi kendisi için 41 gebeden 41 tane ayetel kürsi okutmuş sanada
okudum al bu birinci 40 tane sinide sen bul dedi :53::53: buldum okuttum şükür
tabi başak okuduysa 41 olacak:19::19::19:

hııııı senin için miii.. inşallah hayırlısıyla allah kabul eder canım.. dün paşanın arkadaşı belinay falan bişeyler karıştırdın da ondan anlamadım tam olarak kime diye:44:

hiç bilmiyorum eroş ben de anlamadım.. akşam bi de kociş redbull içti.. eve geldik vurdu kafayı horul horul uyudu..:1:
sanki ben içtim redbulu :53::53:

salep istedik bulamamış bize kapuçino almış onu içtim ben de..
mu yaptı diyecem ama bu kadar da yapmaz ki:26:

bencede kapuçino yapmazkiiii
en azından beni etkilemezz
neyse arada insana oluyo öyle

kızlar ben hiç ev işi yapmıyom yaaa bu ne tembellik yaa aaa
başakı solladımm aradaki mesafeyide aççtımm gidiyomm
kovalayın beni iş yapayımmm
ama aşkı memnu bitsin ööle

hııııı senin için miii.. inşallah hayırlısıyla allah kabul eder canım.. dün paşanın arkadaşı belinay falan bişeyler karıştırdın da ondan anlamadım tam olarak kime diye:44:

beloşada topluyoz canım benimkisi bitti Allahım kabul eylesin sadece hamiş okuyacak olması biraz zor oldu
yoksaa arkadaşlarım saolsun hepsi okurduuu 41 hamiş olunca bide bazıları nazlanıyor:19::19:

hamişlerin haftada en az 2 gün yemesi gerekiyormuş:53::53:
bulantıların başladı mı eroş?
bi de hissettin mi test yapmadan önce merak ettim:111:
başaaaaaaaaaaaaaakkkkk diğer hamişler ve geçmişte hamiş kalmış olanlar!!!!!!!!!!!! siz de tek tek bu soruma cevap verin bakalım doğruluk payı var mı bu olayın yoksa şehir efsanesi mi
:44:
testten önce hisseden oldu mu bebişini?
amin canım..:16:

Hııı hııı bende hissetmiştiiim süreli ateş basıyodu beni idrarım koyuydu hep sonracığıma adet dönemindede şiddetli kramplar giriyordu sanki bıçak saplanıyodu karnıma emin oldum ozaman işte iyice 5gün bekleyip öyle yaptım testimide pozitifi net görebilmek için nettide çok şükür :16::16:

kızlar benim gene idrar yollarım ağrıyor çok fena ya bıktım bu aralar her ay oluyor hep adet öncesi oluyor bir de:26:
gene bikaç güne adet olucam.. ya etkiler mi hamile kalmayı ilaç da kullanamam.. :44:
korkuyorum bu yüzden olmaz diye.. iltahap engel oluyormuş di mi gebeliğe:18:

kendim için hayatım korunmayı bıraktım ya gebe bir arkadaşım söyledi kendisi için 41 gebeden 41 tane ayetel kürsi okutmuş sanada
okudum al bu birinci 40 tane sinide sen bul dedi :53::53: buldum okuttum şükür
tabi başak okuduysa 41 olacak:19::19::19:

tlf da konuşuyoprum okudum

:1::1: boşver yorma kendini
orta katı küraya verdin sende otur gitsin :1::1:
kızlar benim gene idrar yollarım ağrıyor çok fena ya bıktım bu aralar her ay oluyor hep adet öncesi oluyor bir de:26:
gene bikaç güne adet olucam.. ya etkiler mi hamile kalmayı ilaç da kullanamam.. :44:

iltihaptan her şey oluyor allah korusun düşük ve erken doğuma kadar gidiyor bela bir illet suyu bol tüket:25::25::25:

canım her ay oluyosa mutlaka doktora gitmelisinn
iltihap tehlikeli olmadık işler açmasın başına
git varsa eğer tedavi olursun

Kendisini sewmedigimi dusunen hormonlari tavana firlamis gari
seni satir satir takip ettim :110: hafta hafta gebeligini izledim uyardim zorla doktora saglik ocagina eczaneye gonderdim
yemeni icmeni duzenledim :99: sen cemkirdin ben devam ettim
Sarilsam sarilma diye cemkirdin :29: ne sewmeye geldin nede yolunmaya:110:
benim senle ugrastigim kadar sende alttan alttan bana yerlestirdin :110:
bir yemek annesi yaptin burnumdan getirdin tarif versem suc oldu vermesem suc :110:
son cumleye geliyorum ben seni sevmesem eger umursamazdim
ne halin varsa gor modunda olurdum anliyormusun :kkk:
benim sewme seklim boyle :kkk:
dolma bu yersen :kkk:
:29::110::63:

hıh sevinç karısı sen anca başağa yap zaten tüm o hamişlik koçluklarını :19: oda kıymet bilmeyip sana bööyle çemkirir tabii :63: sen daha biz diğer hamişleri kaale alma bakalım varsa yoksa başak senin içiiiin :63: alsana başşak karısı birbirinizin hayrınızı görün :63::19:

iltihaptan her şey oluyor allah korusun düşük ve erken doğuma kadar gidiyor bela bir illet suyu bol tüket:25::25::25:

oturuyom zatenn
ama kaşıntı tutuyoo
bööle pislik içinde oturuyomuşum gibi
nyse yarın annem gelecekk o korkutur beni yaparım bende

Hııı hııı bende hissetmiştiiim süreli ateş basıyodu beni idrarım koyuydu hep sonracığıma adet dönemindede şiddetli kramplar giriyordu sanki bıçak saplanıyodu karnıma emin oldum ozaman işte iyice 5gün bekleyip öyle yaptım testimide pozitifi net görebilmek için nettide çok şükür :16::16:
senin belirtiler de baya belirginmiş..:53::53: yani anlaman kolay olmuştur canım ne güzel :16::16:

amaaaan yap yap 2 gün sonra gene aynı hele misafir geldiyse bi de bizim gibi dağıtmayı çok seviyorsanız ertesi gün gene aynı..
valla bıktım bazen bütün eşyaları atasım geliyor evden bomboş kalsın iş de olmasın diye:1::1:

sen şimdi hamişsin boşver keyfin istemiyosa hiç elleme:21::21::21:

Son düzenleme:
hıh sevinç karısı sen anca başağa yap zaten tüm o hamişlik koçluklarını :19: oda kıymet bilmeyip sana bööyle çemkirir tabii :63: sen daha biz diğer hamişleri kaale alma bakalım varsa yoksa başak senin içiiiin :63: alsana başşak karısı birbirinizin hayrınızı görün :63::19:

:53::53::53::53::53::53::53: abboooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
:53::53::53: kıskanç hormonlu karılar ne sordunuzda cevap vermedik :19::20::kkk:

napıyorsun canım nasılsın sen doktora gittinmi kırmızılar tamamen geldimi
kocişle ne yaptın canım:kkk::kkk:

su içe içe bi hal oluyorum ben zaten günde yarım damacana su içerim normalde de :1:
canım her ay oluyosa mutlaka doktora gitmelisinn
iltihap tehlikeli olmadık işler açmasın başına
git varsa eğer tedavi olursun
:18::18::18:
yıllar önce gittim doktora hep dönem dönem.. hiç işe yaramadı antibiyotikleri yuttuğumla kaldım..:47:
sonra kaloriferli eve çıktık düzeldi 3 yıldır hiç yoktu:44:
son 3 aydır falan adet öncesi hortluyor bikaç gün sonra geçiyor yine:44:

Back
X