• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tahmin edebiliyorum:ssz::ssz: cok haklisin dogumda yaklasiyor :27:
nolacak nasil olacak telasindasindir eksikleri ne yaptiniz yavas yavas canta yapmaya basla derim :31::31:

ya bide bu ara normalle sezeryan arasında kaldım ikinisinde dezavanntajları kişiye göre değişiyo

kaynoşla alışverişe gitcez bebek çantasını felan alcak ya ondan sonra yaparım çantayı

2haftaya kadar gitcekmişiz kocasının maaşını bekliyo

Yok kiz yaparim derler yapmazlar benim aladagda oyle umuru duymaz
ustunden atlar gecer :19: yaptigi istende hayir gelmez bastan savar :110:

:29: bebegin anliyor artik biliyon dimi
:20: ankarada ne isin var oraya kacip
dogurmayimi planliyon :19: agir halinle
yolculuk yapacan :19: izin vermiyorum :20:

he kocalar aynen ööle oluyo:25::25:

gidişata bakılırsa herşey yolunda yolculuk yapabilirm gibime geliyo:44:

:43::43::43: benıde aglatıcan ama haklısın hamıyken benımde hep aglayasım gelırdıı kendı kendıme aglardım dert ederdım herseyıı:43::43: neyse gececek bu gunlerdee canım benımm bebısınlee neguzel gunler senı beklıyoo mıss kokusunu ıcıne cekersınn herseyy unutulurr:16::16::16:

evet aşkımm yaa aslında en güzel dönemler bunlarr hamile olmak ne çok kişinin hayalii ne büyük bii nimettt

ama ister istemez duygularda değişiklik yapıyor

halbuki şikayet edeceğim önemli bişi yok hayatımda

bide bu gece zorlandım pek rahat uyuyamadım

pozisyon bulamıyorumki artık

bi sağ bi sol:25::25::25:

ya bide bu ara normalle sezeryan arasında kaldım ikinisinde dezavanntajları kişiye göre değişiyo

kaynoşla alışverişe gitcez bebek çantasını felan alcak ya ondan sonra yaparım çantayı

canım sen bılırsın ama ben 6 ay bıtmıstı normal dogum yaptım sunı sancıyla ıgnesıs uyusturulmadan en zoru bu heralde:53::53: aslında bebegım yasıo olsa kucagıma verrselerdıı cok guzel bı duygu... acı cekıosun dogumdan sonra hıc bıseyın yok gıbı ayaga kalkıosun:53::53: ben hıc yatmadım:53: rısk olarakta aslında bıraz rısklı gelıo banada cunku bebeklerımız kıymetlı sezeryan daha rısksız bence cunku cocugun oksıjensız kalma dıye bıseyı yok rahım acılcakmı cocuk sıkıstımı nebılımm sezeryanda 5 dakıkada ıslem tamam oluyoo bebek ıcın bencee:16:

kız sorunca cevapverio zati ama ben başakl ilgilendiği gibim bizlerlede ilgilenmesini istiyom başak karısını hr gün sorguya çekiyo bugün kahvatıda ne yidin ne içtin diye sonracığıma şunu ye bunu iç şunlar şöyle faydalı, bak sen daha bebek eşyalarını almadınmı çocuk doğcak karı,kontrolüne gittinmi ne didi doktor vs. vs. incıın cincıını takip ediyo karının bize hangi birini sorduuu kıymetlisi başak onun kıymetlisiii.. :19::63:

yoo hergün sorguya çekmez ööle bi huyu yok kuzum:50:

canım sen bılırsın ama ben 6 ay bıtmıstı normal dogum yaptım sunı sancıyla ıgnesıs uyusturulmadan en zoru bu heralde:53::53: aslında bebegım yasıo olsa kucagıma verrselerdıı cok guzel bı duygu... acı cekıosun dogumdan sonra hıc bıseyın yok gıbı ayaga kalkıosun:53::53: ben hıc yatmadım:53: rısk olarakta aslında bıraz rısklı gelıo banada cunku bebeklerımız kıymetlı sezeryan daha rısksız bence cunku cocugun oksıjensız kalma dıye bıseyı yok rahım acılcakmı cocuk sıkıstımı nebılımm sezeryanda 5 dakıkada ıslem tamam oluyoo bebek ıcın bencee:16:

ya bide normalde bazılarının vaji si eski haline gelemiyecek derecede deforme oluyomuş:25:

sonuçta cinsel hayatta çok önemli

ben istemem eski halini kaybetmesini

evet aşkımm yaa aslında en güzel dönemler bunlarr hamile olmak ne çok kişinin hayalii ne büyük bii nimettt

ama ister istemez duygularda değişiklik yapıyor

halbuki şikayet edeceğim önemli bişi yok hayatımda

bide bu gece zorlandım pek rahat uyuyamadım

pozisyon bulamıyorumki artık

bi sağ bi sol:25::25::25:

ah tontişim ahh anlıyorumm ama az kaldııı :16::16::16:

Tmm annem bundan sonra hepiciinizle tek tek ilgilenecem
vay beee basak karisina neler yapmisim kari kuskaniliyor farkinda deel
bide trip yapiyor bana :110:

kendini mecbur hissedersen olmaz ama

seni bide topiğin kadın doğum uzmanı mı yapalım:20:olmaz

ya bide normalde bazılarının vaji si eski haline gelemiyecek derecede deforme oluyomuş:25:

canımm herkeste olacaktır o muhakkak ama tanınmıcak halede gelmez heraldee?? ne önemi varkı saglıklı olduktan sonraa sankı hergun seklınemı bakıyos:53::53:

canımm herkeste olacaktır o muhakkak ama tanınmıcak halede gelmez heraldee?? ne önemi varkı saglıklı olduktan sonraa sankı hergun seklınemı bakıyos:53::53:

biz bakmıyosda kocalar farkeder

benmki şimdiden soruyo normal doğumda açılıyo bida nasıl eskisi gibi oluyo diye

ewet gözüküyolarrrr inşallah duyarızz hayırlısıylaa
hastaydımya bişey yapamadık geceleri çay içtikk,muhabbet ,bebek hayalleri filan...
pazar geldim dün akşam yine gittik bize pastalar filan yaptıı yedik içtik döndükk..
ağırkanlı ne dimekk bir işi 2 saate ancak yapabilmek dimekk
hıh yavrucağızz iyiymiş sevindimm

napalım senden başka kimi çekiştirelimm

yok kuşum ağır kanı yavaş ve güzel iş yapan dimek

güzel kısmını da eklersek lütfen

hem senin çiçukta öyle olcak :32:

ayen ve sevinç ikiniz birden yok oldunuz başka bi yerdemi buluştunuz nedir insan bi çıkıyom der

yazmalı bence boşunamı yemek annesi oldu:kkk:
:110:
napcak kaynoş?

dur yavrim ben yapıyım mı diycek pehh:ssz::ssz::ssz:
hee der yazık kadıncaaaz :1:

inşallah hade bakammm:ssz::ssz:
he kocalar aynen ööle oluyo:25::25:

gidişata bakılırsa herşey yolunda yolculuk yapabilirm gibime geliyo:44:
:20::20::20::20::20::20::20::20:

kız doktorlar atık iyi bir sebep olmadıktan sonra normal yaptırıyor soruşturma açıyor sağlık bakanlığı :ssz::ssz:
kendini mecbur hissedersen olmaz ama

seni bide topiğin kadın doğum uzmanı mı yapalım:20:olmaz
:21::21::21::21::21: hee ne warrrr
olişler hemen doğmaz 40ı doldurur

kızlar acele eder
:53::53: benimkisi neden 3 hafta kadar önce doğdu geç bunları öncedenmiş o şimdikiler sabırsız:55::55:
ayen ve sevinç ikiniz birden yok oldunuz başka bi yerdemi buluştunuz nedir insan bi çıkıyom der
yok bee komşu geldide ona kalktım

offf ya 41 ayetel kürsim bitmişti bi tanesi kanda baktırmış gebe değilmiş bir yere yazdım 25 tane gebe
var topicte online bir tanesi bile okumuyor yaaaaaaaaaa tek bir taneeeeeeee:19::19:

Back
X