• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bildiğim kadarı yok galiba:44::44:

:20::20::20: olmaz ev sahibisin Kuran okunup bitene kadar başörtüsü al sonra açarsın ben öyle yapmıştım bide edepli giyin:20:
bizim gelin bizden kaçar başını örter .ıçını açar olmasın tamammı:20:

yok abla uzun etegımı gıycem gecenm sene bayramda aldım yenı cıkanlardan:1::1::1::1: uzun kollu gıyecemde kafam kapatınce gelıp gıdıp opyolarr gecen kandılle gotu cımcıkledıler :1::1::1: cok utanıyom ozman :17::17::17:

evet cnm cvp yazdım bile gelmedi mi

canım oldum bugun karnım falan agrımyıdu bı an sancı gırdı wc bı gıttım yemısım kırmzı kartı :25::25::25: her karın agrısı adet belırtsıı degıl bebkd eola bılır sıkma canını ınslalah gebesındır :16::16::16::16::16: ben dok degsıtrdım bakalım ne olck :44::44:

yok abla uzun etegımı gıycem gecenm sene bayramda aldım yenı cıkanlardan:1::1::1::1: uzun kollu gıyecemde kafam kapatınce gelıp gıdıp opyolarr gecen kandılle gotu cımcıkledıler :1::1::1: cok utanıyom ozman :17::17::17:
Abbowwww :1: uatnma nolacakki :1:
:53::53::53::53: bu saatemıı :19::19::19: ben taa 6 hortladım :24::24:

pc yi kapattim azda telden idare edeyim belim agridi otur otur :1: kuz bu beydagli gelirdi arada kayboldu haaa :19:

Canim erken gebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni olur stres yapma hemen bu arada bu tedavi genelde bir sonraki ay etkisini gosteriyor

Abbowwww :1: uatnma nolacakki :1:

pc yi kapattim azda telden idare edeyim belim agridi otur otur :1: kuz bu beydagli gelirdi arada kayboldu haaa :19:

gelmedımı bugun ben yoktum :44::44: pasada yok heralde facden smj atmıstım ama cvp atmamsız zaar gırmedı allah dan su facaler var :60: yoksa bırbırımze ulasmasak catlarız :1::1: abla ben san no verecektım faceye yazyım gırınce alırsın :1: basak vermedımı nosunu nazo da vardı olmadı ondan al :8::8:

gelmedımı bugun ben yoktum :44::44: pasada yok heralde facden smj atmıstım ama cvp atmamsız zaar gırmedı allah dan su facaler var :60: yoksa bırbırımze ulasmasak catlarız :1::1: abla ben san no verecektım faceye yazyım gırınce alırsın :1: basak vermedımı nosunu nazo da vardı olmadı ondan al :8::8:

Ver hayatim bende vereyim basak vermedi ama verecek mecbur :19:
pasa gecmis olsuna gitmis iftara cok yakin gelmis kosturuyodu bana msj atti faceden :1:
beydagli sabah yazmis kacmis:1:

Kendisini sewmedigimi dusunen hormonlari tavana firlamis gari
seni satir satir takip ettim :110: hafta hafta gebeligini izledim uyardim zorla doktora saglik ocagina eczaneye gonderdim
yemeni icmeni duzenledim :99: sen cemkirdin ben devam ettim
Sarilsam sarilma diye cemkirdin :29: ne sewmeye geldin nede yolunmaya:110:
benim senle ugrastigim kadar sende alttan alttan bana yerlestirdin :110:
bir yemek annesi yaptin burnumdan getirdin tarif versem suc oldu vermesem suc :110:
son cumleye geliyorum ben seni sevmesem eger umursamazdim
ne halin varsa gor modunda olurdum anliyormusun :kkk:
benim sewme seklim boyle :kkk:
dolma bu yersen :kkk:
:29::110::63:

:60::60::60::60:sevinç banada döktür bebem çok hoşuma getti yaw bayılazaam şimdi:60::60:
geçmişe gidemiyim çok çene çalmışınız :99::99::99:sizi okuyana kadar siz yatmaya gidersiniz:60::60::60:

Ver hayatim bende vereyim basak vermedi ama verecek mecbur :19:
pasa gecmis olsuna gitmis iftara cok yakin gelmis kosturuyodu bana msj atti faceden :1:
beydagli sabah yazmis kacmis:1:
yazdım facene abla :34::34: doguma gıderken catlarız gıı nazodan alırız nosunu o bosa vermesıbn olmadı ben annesın evını bılıyom gıder ısterım :&0:

canım oldum bugun karnım falan agrımyıdu bı an sancı gırdı wc bı gıttım yemısım kırmzı kartı :25::25::25: her karın agrısı adet belırtsıı degıl bebkd eola bılır sıkma canını ınslalah gebesındır :16::16::16::16::16: ben dok degsıtrdım bakalım ne olck :44::44:

evet cnm haklısın nasip artık.bnm de az kaldı ozmn senle aynı dönem gittik çnkü bu ay.3 gün fark vardı aramızda

Back
X