her saat senin için farketmiyo zaar o güzel uykunun içinde yapıcem peh

muradına erdin işte bende işşallah bugün ererim eşim aradı ne lazım diye dedim şeftalim bitmiş al sıkoçbırayt al dedim soda adam kaç gündür traş olmuyodu yüüzne bakmamışım elindekileri alıyım diye ezan okundu orucu açıcem aldım elinden poşetleri demezmi hanım ana yüzüne baktıum dedim sen traş olmuşsun dedim birden koptu gülmesi zamanıda bir hikaye varya kadın eşinin suratına bakmamış hem eline bakmış sonra adan elinde birşey getirmemiş ana herif senin bir güzün kör ayagında toplamış demiş

benimkid o hesap ben aslında bogaz derdindeydim

adamı gözümmü görüyo
sevinç kızlar şegtalı yiyek birde utanmadan incir almış eşim

kalorisini bile bile ben yiyemicem ne olucek benim bu halim sevinççim bu arada 79 oldum

canım aldım mesajını 200 yazdın sana
inle biraber az oldu senin okudun 200 var sonra 1075 tane daha var yolumuz çok uuzn ya yetişmicek sevindirici olay eşi aramış bugün konuşmuş gelip seni alıcam demiş evimize götürücem dedi ama soguk davranmış

ne olucek benim bu halim dedi bende selatı tefficiye okuyoruz canım dedim senin için ay ne sevindi allah razı olsun rabbim ömürlerine ömür katsın dduları kabul olsun dedi istanbula gelsin oda buraya üye burda tanıdım onu sizlerin arasına katılıcek çok matrak hatun aynı sevinç

agzımdaki lafı aldım okurken aynı senin dedigini dedim

fransız kaldım burda başakçımmm

kız insan atarmı bebeişi yazık aglar ama
ilk sayfada bebem kime ne olmuş yazıyo fazla derine inme üzülürsün
allah yardımcın olsun bebem o ney ya
kız insan akşam oldu diye üzülürmü nedenki:44:
vallahi dedigini yapar yeminle ben şahsen ondan çok tırsıyorum :18:
kıyamam ben göbegini kesmeye gelirim üzülme sen
canım bunları tek bırakmaya gelmiyo kanki

ne çene çalmışlar olmaz böle ya sonra diyolar nerelerdesin az çene yapsalar gelicemde yanına ama nerde

iyi geceler kızlar ben bugün bir bakayım diye girdim eşim evde biraz romantik takılıcezde

sielere iyi geleler kızlar sonra sevişirk artık sizlerle

: