- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
tamam kuzum sağol..hadi koş,çabuk bekletme kocacığını...hım anladım bende deyonm ne aglıyo bu hatuneşim arkamda oturuyo hadi diye deye bir hal oldu adam kızıyor bende korkumdan harf hatası yapabiliirm :18::18::18:bana hadi dedi nedenki acaba dur gdiyimde bakam neden hadi diyor
canım 18 eylülde ilşkiye giricen unutmaeger hamile kalırsanda 25 bebek rahime yerleşiyo sakın 18 eylülü atlama eşim gece çalıssa bile o günü atlama aman diyim
ben 2 kere öle hamil ekaldım ben birşey biliyomda diyom
taktigi anlatsın bebem hoş ben hamile kalınca yasak bana sevincede yasakmı acababiz kardeş kardeş takılıyos eşimle
canım banada tuaf geldi ama yaptım çok güzel oldu tadı yeminle
dene bak 5 dakikada un kurabiyeysi dene ban çok dua edicen
kızlar ben çıkıyım yoksa bilmiyom sonumu sonra görüşrüz sabah işşallah fazla çene çalmayım yoksa ben bilmedim duymadın demeyim yirsiniz şaplagıgözlerim tuaf oluyo okuyana kadar
bu arada belinnaycım sen tefficiyeyi okudumda 75 verdin genemi bir daha 75 okudun bebem ekliyim
ben kaçtım eşim coşmaya başladı![]()
sağol canımmm
isyannnnnnn
oyy kuzuuum bunaltmışlar seni gerçekten,,annen yanında olsa çook daha iyi olurdun ama o kurtuluş diil biliyosun... önemli olan o sıkıntıların istanbula gidince düzeleceğinden eminmisin?? kolaymı kız öyle yaşadığın şehri değiştirmek... bunalma sen zamanla herşey yoluna girer inşallah...
sağol canım benim valla tuhaf bi sabahtı ama bu günlere de çok şükür:26: kolay gelsin sana o zaman canımkız bak yemek fikri de güzel, ama ne bileyim yermi yemezmi... ben mesela şimdi böreklere bakıyorum yesemmi yemesemmi diye,uyuzumdur biraz o konuda yaaa:26:
sen ver ister yesinler ister yemesinler..güzel yaptığın birşey olsun...